• 12 Οκτωβρίου, 2021

Ένα τριήμερο στον Αλμυρό για τα μέλη του VW Bus Club of Greece!

Ένα τριήμερο στον Αλμυρό για τα μέλη του VW Bus Club of Greece!

Τα βανάκια Volkswagen ταξίδεψαν από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό στο δάσος Κουρί, τα Ζερέλια και την Ανάβρα για την 10η φθινοπωρινή συνάντηση της λέσχης

Όσοι επισκέφθηκαν το δάσος Κουρί το προηγούμενο Σαββατοκύριακο 2-3 Οκτωβρίου, θα παρατήρησαν ίσως τα αρκετά βανάκια volkswagen που ήταν σταθμευμένα στον χώρο. Στα μέρη μας έγινε η 10η Φθινοπωρινή συνάντηση του VW Bus Club of Greece, της λέσχης ιδιοκτητών και φίλων του συγκεκριμένου μοντέλου αυτοκινήτου!

Το μεγαλύτερο πεδινό δρυόδασος της Ελλάδος με δέντρα μέσης ηλικίας 160 χρόνων επιλέχθηκε από τα μέλη της εν λόγω λέσχης για την καθιερωμένη συνάντησή τους στις αρχές Οκτωβρίου. Όπως μας είπε ο Δημήτρης Τσιάνος που είναι στην συντονιστική επιτροπή της εκδήλωσης, «στο Κουρί βρέθηκαν 35 αυτοκίνητα και η συμμετοχή ήταν η μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά στη φθινοπωρινή μας συνάντηση. Είχαμε την ευκαιρία να κατασκηνώσουμε και να απολαύσουμε τις ομορφιές του Αλμυρού. Προσωπικά επειδή είμαι από τον Βόλο γνώριζα το μέρος, τον θησαυρό που έχετε εκεί στον Αλμυρό. Ωστόσο από όλους όσοι ήρθαν, μόνο τρία-τέσσερα άτομα είχαν επισκεφθεί το Κουρί. Οι υπόλοιποι ήρθαν για πρώτη φορά. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παίξουν στην παιδική χαρά, να δουν τα ζωάκια, εμείς με τα ποδήλατα χαθήκαμε στο δάσος».
Ο κ. Τσιάνος σχολίασε πως οι συμμετέχοντας στη φθινοπωρινή συνάντηση δεν ήταν μόνο από την χώρα μας. «Ήρθαν δύο αυτοκίνητα από την Βουλγαρία, ένα από την Τσεχία για να βρεθούμε όλοι μαζί, ενώ στον δρόμο συναντήσαμε κι ένα αυτοκίνητο από την Γερμανία τον οδηγό του οποίου καλέσαμε κι αλλάζοντας το πρόγραμμά του, ήρθε μαζί μας! Επίσης από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ράχες, Κατερίνη, Βόλο, αναφέροντας ενδεικτικά κάποια μέρη των μελών μας. Όλοι ενθουσιάστηκαν με το μέρος, το οποίο επιλέξαμε γιατί είναι στο κέντρο της Ελλάδος και από τα σχόλια δικαιωθήκαμε για την επιλογή μας».
Το πρόγραμμα της εξόρμησής τους στον Αλμυρό περιλάμβανε επίσης επίσκεψη στα Ζερέλια το απόγευμα της Κυριακής και βόλτα με τα βανάκια στην Ανάβρα, απ’ όπου πολλοί πήραν τον δρόμο της επιστροφής.
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι η επαρχία Αλμυρού προσφέρεται για ανάλογες εξορμήσεις, για αυτό συχνά πυκνά μέλη διαφόρων συλλόγων που έχουν να κάνουν με το αυτοκίνητο ή τις μοτοσυκλέτες, επιλέγουν να επισκεφθούν την περιοχή και να γνωρίσουν τις ομορφιές της. Ο ίδιος ο κ. Τσιάνος μάς είπε ότι πριν λίγα χρόνια είχε επισκεφθεί το Αχίλλειο και την Ανάβρα με το βέσπα κλαμπ, ενώ σχετικά με τη συνάντηση στο Κουρί, υπογράμμισε ότι στο μέλλον οι φίλοι του VW Bus Club of Greece σίγουρα θα ξανάρθουν στον Αλμυρό για να ανακαλύψουν τον φυσικό πλούτο του.


Σχετικά Άρθρα

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξαναχτύπησε το απόγευμα του Σαββάτου 24-08-2024 το κουδούνι του επιστάτη, του συγχωρεμένου κυρ’ Γιώργη Ξιφάρη, στο…
Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Από σήμερα, αγαπητοί μου αδελφοί, αρχίζει μια νέα περίοδος της Εκκλησίας μας. Από σήμερα αρχίζει το…