To φιλικό της Δήμητρας με τον Απόλλωνα Λάρισας

To φιλικό της Δήμητρας με τον Απόλλωνα Λάρισας

Στο σημερινό φιλικό της Δήμητρας με τον Απόλλωνα Λάρισας που έγινε στο γήπεδο της Ευξεινούπολης, η φιλοξενούμενη ομάδα κέρδισε 0-1 με κεφαλιά του Γιαννίτση στο 82ο λεπτό ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Μπαλογιάννη, σε μια φάση που οι “πράσινοι” διαμαρτυρήθηκαν για επιθετικό φάουλ του σκόρερ.

Έγινε ματς με πολλές δυνατές μονομαχίες, χωρίς ρυθμό αφού οι διακοπές για τραυματισμούς ήταν συχνές. Ο Στέλιος Αρσένος είχε στο βασικό σχήμα τερματοφύλακα τον Σταυράκη, στην άμυνα τετράδα τους Φαράντο, Στεφανή, Γαλανόπουλο, Θεοδωρόπουλο, στα χαφ τους Θωμαΐδη, Καρρά, στις πτέρυγες δεξιά τον Λάμπο, αριστερά τον Διαμαντόπουλο και πιο μπροστά τους Αναστασίου, Σιόβα.

Χωρίς ευκαιρίες ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος. Στην επανάληψη, κεφαλιά του αμαρκάριστου στην καρδιά της άμυνας Κανούλα πέρασε άουτ (50′), σουτ του Αναστασίου από πλάγια θέση πήγε στην αγκαλιά του Νόρμαν (51′), σουτ του Διαμαντόπουλου εκτός μεγάλης περιοχής έφυγε λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι, ενώ η καλύτερη φάση για τους γηπεδούχους ήταν στο 80′ όταν ο Αναστασίου είχε εξαιρετική εκτέλεση φάουλ και ο Μάντζαρης απέκρουσε σε κόρνερ πέφτοντας στην αριστερή του γωνία (το στιγμιότυπο της απόκρουσης στην τελευταία φωτογραφία του φωτορεπορτάζ).

Η Δήμητρα, που αμυντικά είχε πολύ καλή παρουσία, δεν έχει προγραμματισμένο άλλο φιλικό περιμένοντας ο Βολιώτης προπονητής της να δει τις εξελίξεις και τις αποφάσεις σχετικά με την έναρξη της Γ’ Εθνικής. Στη σημερινή συνάντηση αγωνίστηκαν και οι Μπέικος, Παπουτσής που αποτελούν τις τελευταίες μεταγραφές.

Δήμητρα: Σταυράκης, Φαράντος (46′ Δημητρίου), Θεοδωρόπουλος, Γαλανόπουλος (83′ Μπιρμπίλης), Στεφανής, Θωμαΐδης (46′ Μαυροζούμης), Καρράς (73′ Παπουτσής), Λάμπος (67′ Μπόλης), Διαμαντόπουλος (72′ Μπουμπούκης), Αναστασίου (83′ Μπέικος), Σιόβας (46′ Κρανάς).
Απόλλων Λάρισας: Νόρμαν, Γιαννίτσης, Καρρίκι, Λίταινας, Λουκάς, Καλούσης, Σκούπρας, Κανούλας, Νούσιος, Τιμπούε, Λεμάνγκρ. Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν και οι Μάντζαρης, Ποτόσογλου, Ζιάκας, Παναγιώτου, Σούλτσε, Μπαλογιάννης, Ζαχόπουλος, Πετράκης.


Σχετικά Άρθρα

Επτά γκολ η Αγχίαλος με την Δήμητρα

Επτά γκολ η Αγχίαλος με την Δήμητρα

Στα επτά γκολ σταμάτησε η Αγχίαλος στον αγώνα με την Δήμητρα. Ο Αγιασλάρι, ο παίκτης που…
Το πρόγραμμα αγώνων στα γήπεδα της ΕΠΣΘ το Σαββατοκύριακο

Το πρόγραμμα αγώνων στα γήπεδα της ΕΠΣΘ το Σαββατοκύριακο

Αίας και ΓΣΑ στη Σούρπη το Σάββατο, ενώ την ίδια ώρα ντέρμπι μεταξύ Αγίας Άννας και…
Επτά γκολ η Ακρόπολη με την Δήμητρα

Επτά γκολ η Ακρόπολη με την Δήμητρα

Η Ακρόπολη νίκησε 7-1 την Δήμητρα. Τα δύο πρώτα γκολ ο Παγώνης στο 8ο και 15ο…