• 25 Σεπτεμβρίου, 2021

Το φιλικό μνήμης του αλμυριώτικου μπάσκετ – Φωτορεπορτάζ

Το φιλικό μνήμης του αλμυριώτικου μπάσκετ – Φωτορεπορτάζ

Ημέρα γιορτής και μνήμης για το αλμυριώτικο μπάσκετ σήμερα Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021. Παλιοί αθλητές του ΓΣΑ και η ομάδα που συμμετέχει στη Γ’ Εθνική αγωνίστηκαν στον αγώνα που διεξήχθη στο κλειστό της πόλης στη μνήμη του Χρήστου «Τίτου» Γκάτση και του Δημήτρη Κοντοστάθη, που προσφάτως έφυγαν από τη ζωή.

Η αναμέτρηση σημείωσε μεγάλη επιτυχία: πολύς κόσμος στην κερκίδα και αθρόα προσέλευση από τους παλιούς αθλητές, ορισμένοι εκ των οποίων ήρθαν εκτός Αλμυρού. Ο Γιώργος Καραζούπης απηύθυνε χαιρετισμό εκ μέρους της διοίκησης του συλλόγου, ο Τίτος Ρουχάς αναφέρθηκε στους δύο εκλιπόντες και έπειτα μίλησε συγκινημένος ο Στάθης Γκάτσης για τον αδερφό του και την αγάπη του για το μπάσκετ. Μάλιστα σε κάποια στιγμή πήγε και φίλησε την εικόνα του όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω στις φωτογραφίες. Προβλήθηκε βίντεο με εικόνες του αγαπημένου Τίτου των συμπαικτών και φίλων.

Στο ημίχρονο του αγώνα, η διοικούσα επιτροπή του μπάσκετ ΓΣΑ παρέδωσε αναμνηστικές πλακέτες στις οικογένειες των δύο εκλιπόντων: τις έδωσε ο εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού του Δήμου Αλμυρού, Πέτρος Θωμαΐδης στη σύζυγο του Χρήστου Γκάτση, στην αδερφή και τον αδερφό του Δημήτρη Κοντοστάθη.

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι ούτε η είσοδος του Νάνη στο παρκέ δεν …έσωσε την ομάδα της Γ’ Εθνικής που ηττήθηκε από τους Παλαίμαχους! Άπαντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον επόμενο χρόνο σε ένα παρόμοιο ματς μνήμης το οποίο οι διοργανωτές φιλοδοξούν να καθιερώσουν σε ετήσια βάση τέτοια εποχή…

Με τους Παλαίμαχους αγωνίστηκαν οι Κώστας Γκουντής, Κώστας Κουγκάρας, Θανάσης Λαζάρου, Χρήστος Γιαννέλος, Βαγγέλης Παπαευαγγέλου, Δημήτρης Τσούτσας, Δημήτρης Μπάιπας, Χρήστος Τσέλιας, Βασίλειος Μπάρδας, Γιάννης Μελέτης, Γιώργος Καραζούπης, Νεκτάριος Τσαμπίρας, Παναγιώτης Καραγιώργος, Γιώργος Γαρδικλής, Χρήστος Μητσογιάννης, Παναγιώτης Μιχαλακόπουλος, Θωμάς Παππάς, Περικλής Ξύδης, Γιώργος Κουρκούμπας, Νίκος Τσέλιας, Γιώργος Καλόγηρος, Παναγιώτης Γκοτζιάς, Γιάννης Ψίλος, Θανάσης Φάσες, Γιάννης Χατζηιερεμίας.


Σχετικά Άρθρα

Τοποθέτηση ταρτάν και εργασίες στο Στάδιο Αλμυρού

Τοποθέτηση ταρτάν και εργασίες στο Στάδιο Αλμυρού

Ο Δήμος Αλμυρού με Δελτίο Τύπου του ενημερώνει ότι ξεκίνησαν σήμερα οι εργασίες για την τοποθέτηση…
Σύμπραξη Ειδικού Δημοτικού και 3ου Δημοτικού Αλμυρού

Σύμπραξη Ειδικού Δημοτικού και 3ου Δημοτικού Αλμυρού

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 3ου Δημοτικού Σχολείου ένα θεατρικό δρώμενο…
Μεγάλα ύψη βροχής αναμένονται στη Μαγνησία τα ξημερώματα του Σαββάτου

Μεγάλα ύψη βροχής αναμένονται στη Μαγνησία τα ξημερώματα του Σαββάτου

Με δελτίο τύπου της η Περιφέρεια Θεσσαλίας ενημερώνει τους πολίτες για μεγάλα ύψη βροχής που αναμένονται…