• 15 Σεπτεμβρίου, 2021

Το φιλμ των τελικών στο τουρνουά τένις του ΕΟΣ Αλμυρού

Το φιλμ των τελικών στο τουρνουά τένις του ΕΟΣ Αλμυρού

Το τένις κερδίζει φίλους στον Αλμυρό και αυτό αποδεικνύεται από την …ουρά που παρατηρείται στα γήπεδα του ΕΟΣ Αλμυρού στο Κουρί αλλά και το μεγάλο ενδιαφέρον στο καλοκαιρινό τουρνουά που ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες. Πάνω από 60 ήταν οι συμμετέχοντες επιβεβαιώνοντας τη δημοφιλία του αθλήματος στην περιοχή μας και την ολοένα και μεγαλύτερη αγάπη που δείχνουν οι ερασιτέχνες τενίστες για να βρίσκονται στα κορτ…

Το καλοκαιρινό τουρνουά kκράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φίλων του αθλήματος και ύστερα από αρκετά παιχνίδια, υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες με ζέστη, διεξήχθησαν οι τελικοί σε κάθε κατηγορία.

Ωραίο παιχνίδι με πολλές εκπλήξεις έγινε στον τελικό του πρώτου ταμπλό δεύτερης ευκαιρίας με νικητή το Βασίλη Δεληγιάννη και φιναλίστ τον Μάνθο Μπούρχα με σκορ 6-2 , 7-6 (12-10) στο πρώτο tie break.

Μεγάλη εμφάνιση και στο δεύτερο ταμπλό δεύτερης ευκαιρίας με νικητή στο τελικό τον Δημήτρη Μπισμπιγιάννη εναντίον του Παύλου Κοσμίδη  με το σκορ να κρίνεται στις λεπτομέρειες του παιχνιδιού με 2-1 σετ παίζοντας το τρίτο σετ κανονικά και όχι σε super tie break (6-4,2-6, 7-5).

Οικογενειακός ο τελικός των γυναικών με νικήτρια την Αναστασία Μάμαλη εναντίον της Νινέτας Κολιού με σκορ 6-4, 6-4 αφού από τις 14 γυναίκες, ξεχώρισαν κι αγωνίστηκαν στο τελευταίο παιχνίδι μάνα και κόρη!!!

Στο πρώτο ταμπλό της Β’ κατηγορίας, πρώτος ήταν ο Γιώργος Κουρκούμπας και δεύτερος ο Κώστας Μπουρδαμής. Μετά από συναρπαστικό τελικό στα γεμάτα από κόσμο γήπεδα Κουρί και μια σκληρή μάχη με γεμάτα game, στο πρώτο ταμπλό στην πρώτη κατηγορία, νικητής βγήκε ο Βαλάντης Γιαννακές εναντίον του Βαγγέλη Χρυσικού με σκορ 6-2, 6-2. Αμφότεροι με καταγωγή από την Σούρπη. Μάλιστα ο νικητής συνέχισε τις ωραίες του εμφανίσεις καθώς κατέκτησε λίγες ημέρες αργότερα το τουρνουά bojo club που διεξήχθη στις Ράχες Φθιώτιδας.

Όλοι όσοι συμμετείχαν στο τουρνουά ευχαριστήθηκαν αγώνες, διασκέδασαν, εξήραν την προσπάθεια των ανθρώπων του ΕΟΣ Αλμυρού για την καλύτερη οργάνωση κι ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη διοργάνωση.


Σχετικά Άρθρα

Άνοιξαν οι δηλώσεις συμμετοχής στον αγώνα δρόμου Αλμυρός-Ζερέλια

Άνοιξαν οι δηλώσεις συμμετοχής στον αγώνα δρόμου Αλμυρός-Ζερέλια

Η φετινή είναι η 8η διοργάνωση του αγώνα δρόμου από τον Αλμυρό προς τις δίδυμες μετεωριτικές…
Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξαναχτύπησε το απόγευμα του Σαββάτου 24-08-2024 το κουδούνι του επιστάτη, του συγχωρεμένου κυρ’ Γιώργη Ξιφάρη, στο…