• 12 Σεπτεμβρίου, 2021

Ρεπορτάζ και εικόνες από το φιλικό Δήμητρα-Πύρασος

Ρεπορτάζ και εικόνες από το φιλικό Δήμητρα-Πύρασος

Εξαιρετική απόδοση από τους παίκτες του Στέλιου Αρσένου στο σημερινό φιλικό που διεξήχθη στο γήπεδο της Ευξεινούπολης. Η Δήμητρα «στραγγάλισε» τον Πύρασο στο πρώτο ημίωρο όταν και προηγήθηκε 3-0, σκορ που παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Οι «πράσινοι» μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και έπαιξαν σύμφωνα με τον τρόπο που δουλεύει και ζητάει ο προπονητής τους: πίεση ψηλά και γρήγορο, συνδυαστικό παιχνίδι, αναγκάζοντας τους φιλοξενούμενους σε πολλά λάθη στην περιοχή της άμυνάς τους.

Στο 6ο λεπτό ο Βουρδάκης σημείωσε καταπληκτικό γκολ με σουτ από τα 25 μέτρα, το 2-0 στο 21ο με τον Θωμαΐδη από κοντά ύστερα από κεφαλιά του Σιόβα στο δοκάρι και το 3-0 στο αμέσως επόμενο λεπτό με τον Καρρά, ο οποίος σε πρώτο χρόνο νικήθηκε από τον Κεφαλά αλλά σε δεύτερο σε κενή εστία σκόραρε εύκολα. Ο Λάμπος, κορυφαίος παίκτης της Δήμητρας, είχε επικίνδυνο σουτ στο 25’ που πέρασε λίγο άουτ. Σταδιακά οι παίκτες του Πυράσου ισορρόπησαν, κρατώντας την μπάλα στα πόδια τους, δεν μπόρεσαν όμως να φανούν απειλητικοί. Αντιθέτως, η Δήμητρα προς το φινάλε είχε κλασικές ευκαιρίες: στο 70’ ο Δημητρίου σε φάση τετ-α-τετ είδε το σουτ του να το αποκρούει ο Κεφαλάς, στο 75’ από βολέ του Σταυράκη, ο Μπουμπούκης μέσα από τη μεγάλη περιοχή σούταρε άουτ και στο 85’ ο ίδιος παίκτης, ο 16χρονος μεσοεπιθετικός, πέρασε τον τερματοφύλακα κι από πλάγια θέση είχε πλασέ στο αριστερό κάθετο δοκάρι.

Επόμενο φιλικό για την Δήμητρα στις 22/9 με αντίπαλο τον Απόλλωνα Λάρισας, ενώ ο Πύρασος ολοκλήρωσε τα παιχνίδια προετοιμασίας περιμένοντας πλέον την έναρξη της Α’ ΕΠΣΘ στις 25 του μηνός.

Δήμητρα: Σταυράκης (75’ Χαρχαλάκης), Λάμπος(60’ Φαράντος), Διαμαντόπουλος (60’ Θεοδωρόπουλος), Στεφανής, Γαλανόπουλος, Καρράς (60’ Δημητρίου), Θωμαΐδης (60’ Καμπέρης), Κρανάς (60’ Μπόλης), Βουρδάκης, Αναστασίου (70’ Μπουμπούκης), Σιόβας (60’ Μαυροζούμης-80’ λ.τρ. Θωμαΐδης).

Πύρασος: Κεφαλάς, Μπούτλας (62’ Τσάμης), Παπαδόπουλος (85’ Γκαραβέλας), Μιχόπουλος, Μπασδάνης, Ζενούνης (46’ Κατής), Αγιασιώτης (80’ Φλώρος), Οικονόμου, Αραπίτσας (88΄ Γάτος), Βλάχος (85’ Τζίκας), Ζάχος (80’ Δημητριάδης).


Σχετικά Άρθρα

ΓΣΑ-Πύρασος, φωτορεπορτάζ

ΓΣΑ-Πύρασος, φωτορεπορτάζ

Το φωτορεπορτάζ από τη σημερινή νίκη του ΓΣΑ με σκορ 1-0 επί του Πυράσου.
Το γκολ του Κλουκουτάρα χάρισε τρίποντο στον ΓΣΑ

Το γκολ του Κλουκουτάρα χάρισε τρίποντο στον ΓΣΑ

Για την 23η αγωνιστική αναμετρήθηκαν σήμερα στο στάδιο Αλμυρού ο ΓΣΑ με τον Πύρασο και οι…
Ανακοίνωση ΕΛΓΑ (για γεωργούς ευρύτερης περιοχής Αλμυρού)

Ανακοίνωση ΕΛΓΑ (για γεωργούς ευρύτερης περιοχής Αλμυρού)

Ο ΕΛΓΑ καλεί τους ενδιαφερόμενους που το φυτικό κεφάλαιο των γεωργικών τους εκμεταλλεύσεων ζημιώθηκε από τον…