• 22 Αυγούστου, 2021

Αλμυρός: Οικιακή βοηθός “καθάρισε” λεία άνω των 10.000 ευρώ

Αλμυρός: Οικιακή βοηθός “καθάρισε” λεία άνω των 10.000 ευρώ

Ακόμη μια επιτυχία μετρά το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού, καθώς κατόρθωσε με συντονισμένες ενέργειες να συλλάβει αλλοδαπή που αφαίρεσε λεία άνω των 10.000 ευρώ.

Από τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, η αλλοδαπή είχε αναλάβει εργασία ως οικιακή βοηθός σε 79χρονη στον Αλμυρό. Την Παρασκευή 20/8 φαίνεται πως έριξε ναρκωτική ουσία στο γάλα της πράγμα που έπραξε και την επόμενη μέρα. Η επίδραση των ουσιών είχαν ως αποτέλεσμα την αδιαθεσία και την υπνηλία της ηλικιωμένης, πράγμα που έδινε στην αλλοδαπή την ευκαιρία να ψάχνει και να αποσπά τη λεία της.

Το Σάββατο το πρωί 21 Αυγούστου η καθαρίστρια έγινε άφαντή. Η 79χρονη, διαπίστωσε ότι έλειπε από το χέρι της ρολόι αξίας άνω των 10.000 ευρώ, συνειδητοποίησε τις διαθέσεις της αλλοδαπής και ειδοποίησε το Α.Τ. Αλμυρού. Οι αστυνομικοί στις εκτεταμένες έρευνές τους για τον τρόπο διαφυγής της, ανακάλυψαν ότι διέφυγε με μισθωμένο ταξί, εντόπισαν τον οδηγό και το όχημα. Λίγες ώρες μετά η γυναίκα συνελήφθη στα διόδια Αφιδνών.

Την πρώτη μέρα απέσπασε ποσό 150 ευρώ, ενώ το ρολόι που έκλεψε τη δεύτερη μέρα δεν βρέθηκε επάνω της. Ερευνάται λοιπόν, εάν είχε συνεργό ή και εάν είχε απασχολήσει την αστυνομία και στο παρελθόν.

Η 79χρονη, εξετάστηκε από ιατρούς του Κ.Υ. Αλμυρού και τις παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες ώστε να εντοπίσουν εάν οι ναρκωτικές ουσίες, οι οποίες βρέθηκαν στην κατοχή της καθαρίστριας (16 ναρκωτικά δισκία), θα προξενήσουν περαιτρέρω φθορά στην υγεία της ηλικιωμένης.

Η αλλοδαπή συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, ληστεία με τη μέθοδο της ύπνωσης και για εξαπάτηση. Οι έρευνες συνεχίζονται. Την προανάκριση διενεργεί το Α.Τ. Αλμυρού ενώ η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.


Σχετικά Άρθρα

Γερή μπάζα… για ληστές στα Κανάλια

Γερή μπάζα… για ληστές στα Κανάλια

Ληστές μπήκαν σε σπίτι στα Κανάλια και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό της τάξης περίπου των 3.500 ευρώ…
Ταυτοποιήθηκαν δυο ακόμη δράστες της κλοπής σε κοσμηματοπωλείο του Αλμυρού

Ταυτοποιήθηκαν δυο ακόμη δράστες της κλοπής σε κοσμηματοπωλείο του Αλμυρού

Η ασφάλεια Βόλου ταυτοποίησε δύο ακόμη δράστες της κλοπής που είχε σημειωθεί στο κοσμηματοπωλείο του κ. Μπαντή,…
Αλμυρός: Συμμορία έκλεψε κοσμηματοπωλείο

Αλμυρός: Συμμορία έκλεψε κοσμηματοπωλείο

Ξημερώματα Δευτέρας στις 3:25, συμμορία έξι ατόμων έκλεψε το κοσμηματοπωλείο του κ. Μπαντή (πλησίον ταχυδρομείου Αλμυρού)…