• 16 Αυγούστου, 2021

Αγιασμός και πρώτη προπόνηση για τον Αίαντα Σούρπης / φωτορεπορτάζ

Αγιασμός και πρώτη προπόνηση για τον Αίαντα Σούρπης / φωτορεπορτάζ

Στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου 2021-22 βρέθηκε σήμερα ο Αίας Σούρπης με τον Αγιασμό και την πρώτη προπόνηση. Ιδιαιτερότητα ήταν το γεγονός ότι έλαβαν χώρα στο βοηθητικό γήπεδο του Αλμυρού όπου θα γίνει το στάδιο της προετοιμασίας λόγω εργασιών στη φυσική έδρα του συλλόγου. Η διοίκηση και ο προπονητής Μιχάλης Ανδρωνάς υποδέχθηκαν τους ποδοσφαιριστές. Ήταν όλοι παρόντες με εξαίρεση δύο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Νέο πρόσωπο σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά ο Αντώνης Ράπτης, η πρώτη μεταγραφή της σεζόν και ο Αιμίλιος Μπιρτσάι, ο οποίος είχε το δελτίο του στους Μυρμιδόνες αλλά επέστρεψε στην ομάδα της καρδιάς του, τον Αίαντα.

Ο πρόεδρος Χρήστος Κωστούλας, πέρα από τις ευχές για υγεία και καλή σεζόν, τόνισε ότι η διοίκηση θα βρίσκεται δίπλα στους ποδοσφαιριστές σε ό,τι χρειαστούν, ζητώντας τους να δώσουν συνέχεια στην πολύ καλή πορεία των προηγούμενων ετών βάζοντας ψηλά τον πήχη των φιλοδοξιών και βλέψεων. Από την πλευρά του, ο κόουτς Ανδρωνάς, αφού επισήμανε τα απαραίτητα μέτρα που πρέπει να ληφθούν ώστε να μην υπάρχουν κρούσματα Covid, ανέφερε ότι εάν κυλήσει καλά η προετοιμασία, η ομάδα θα έχει μια πολύ καλή πορεία. “Πιστεύω σε εσάς, θεωρώ ότι έχουμε πολύ καλό ρόστερ και εφόσον υπάρχει μεγάλη προσέλευση στις προπονήσεις αυτής της προετοιμασίας, θα βάλουμε τις βάσεις για μια αξιοπρόσεκτη παρουσία στη νέα αγωνιστική περίοδο” τόνισε χαρακτηριστικά ο 39χρονος τεχνικός.

O κ. Κωστούλας, μέσω του “Λαού'”, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Αλμυρού κ. Χατζηκυριάκο, τον υπεύθυνο αθλητισμού κ. Θωμαΐδη και τη διοίκηση του ΓΣΑ για την παραχώρηση του σταδίου “Αθανάσιος Ραγάζος” για τις ανάγκες του Αίαντα.

Παρακάτω στην πρώτη εικόνα ο Αίας σε πλήρη παράταξη, σήμερα 16 Αυγούστου, στη δεύτερη φωτογραφία οι νεαροί ποδοσφαιριστές από την Σούρπη και το φωτορεπορτάζ από τον Αγιασμό.

ΦΩΤΗΣ ΓΑΛΟΥΣΗΣ


Σχετικά Άρθρα

Με Γωγώ Τσαμπά το πανηγύρι του Αίαντα Σούρπης:

Με Γωγώ Τσαμπά το πανηγύρι του Αίαντα Σούρπης:

Ο Αίας Σούρπης διοργανώνει τη μεγάλη καλοκαιρινή του εκδήλωση το βράδυ της Παρασκευής 2 Αυγούστου.
Νέος επιθετικός στον Αίαντα Σούρπης

Νέος επιθετικός στον Αίαντα Σούρπης

Μεταγραφή επιθετικού για την ομάδα της Σούρπης καθώς ο Μάριος Μάνος αφήνει τα πράσινα του Πελασγιακού…
Μεταγραφική επιτυχία με Λάμπο για τον Αίαντα!

Μεταγραφική επιτυχία με Λάμπο για τον Αίαντα!

Η μεταγραφική αρχή για τον Αίαντα Σούρπης είναι εντυπωσιακή καθώς συμφώνησε με τον Αποστόλη Λάμπο και…