Σημαντική ενίσχυση με Αντώνη Ράπτη για τον Αίαντα!

Σημαντική ενίσχυση με Αντώνη Ράπτη για τον Αίαντα!

Ο Αντώνης Ράπτης αποτελεί την πρώτη μεταγραφή του Αίαντα Σούρπης ενόψει της νέας περιόδου. Πρόκειται για έναν παλιό γνώριμο που επιστρέφει στο τοπικό πρωτάθλημα της Μαγνησίας ύστερα από αρκετά χρόνια. Αγωνίζεται στη δεξιά πλευρά τόσο στην άμυνα όσο και σε επιθετικό ρόλο, εξαίρετος χαρακτήρας ο οποίος έχει δώσει τα καλύτερα διαπιστευτήρια σε όποια ομάδα κι αν αγωνίστηκε. Πολύ καλός ποδοσφαιριστής, χαμηλών τόνων, σίγουρα ταιριάζει στη φιλοσοφία της ομάδας της Σούρπης κι αποτελεί σημαντική μεταγραφή ενίσχυσης. Γεννηθείς το 1994. Τη σεζόν 2010-11 τον γνωρίσαμε πιτσιρικά στον Πρωτεσίλαο με τον οποίον κατέκτησε το Κύπελλο ΕΠΣΘ, μετά φόρεσε τη φανέλα του Πυράσου στη Δ’ Εθνική, στον Αχιλλέα Δομοκού επίσης στη Δ’, ενώ ήταν μέλος του ΓΣΑ τη διετία 2014-16 (πρωταθλητής τη μία σεζόν, φιναλίστ της Α’ ΕΠΣΘ την άλλη). Τα τελευταία ανήκε στον Πελασγιακό, τον σύλλογο του χωριού του. Ο Αίας θα είναι η τέταρτη ομάδα του στη Μαγνησία.

Επίσης όπως έγινε γνωστό ανανεώθηκε η συνεργασία με τους Δημήτρη Τσάμη που μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της άμυνας και ως αμυντικός μέσος, τον νεαρό μεσοεπιθετικό Γιώργο Κωστούλα, τον αμυντικό Δημήτρη Μπάκο και τον αμυντικό Βασίλη Μπούρα ο οποίος θα χειρουργηθεί άμεσα λόγω προβλήματος στο γόνατο.


Σχετικά Άρθρα

Αντίστροφη μέτρηση για τη σέντρα της Α’ Ερασιτεχνικής – Δηλώσεις προπονητών

Αντίστροφη μέτρηση για τη σέντρα της Α’ Ερασιτεχνικής – Δηλώσεις προπονητών

Αντίστροφη μέτρηση πλέον για το πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Είναι το Σαββατοκύριακο των τελευταίων φιλικών,…
Συλλυπητήρια ανακοίνωση Αίαντα Σούρπης

Συλλυπητήρια ανακοίνωση Αίαντα Σούρπης

Στο άκουσμα της είδησης του αδόκητου θανάτου του Λάκη Παναγιώτου, ο οποίος τίμησε τη φανέλα του…
Εθελοντική αιμοδοσία στη Σούρπη

Εθελοντική αιμοδοσία στη Σούρπη

Στην Σούρπη, μια ομάδα εθελοντών αποφάσισε μαζί με την καθοδήγηση ενός μικροβιολόγου που εδρεύει εκεί, του…