• 19 Ιουλίου, 2021

Φινάλε της αγωνιστικής σεζόν για το τμήμα στίβου του ΓΣΑ

Φινάλε της αγωνιστικής σεζόν για το τμήμα στίβου του ΓΣΑ

Ολοκληρώθηκε η φετινή, πρωτόγνωρη αγωνιστική σεζόν για τους αθλητές του τμήματος κλασικού αθλητισμού του ΓΣ Αλμυρού. Η τελευταία αγωνιστική υποχρέωση ήταν αυτή στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας Κ18 ετών που διεξήχθη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου. Στον προκριματικό του ύψους το πρωί της Κυριακής, ο Σταύρος Κοντοβάς δεν κατάφερε να πιάσει το όριο για τον τελικό, όμως βελτίωσε τη δική του ατομική επίδοση, έχοντας άλμα 1.79. Ο Δήμος Τσιρογιάννης φάνηκε εμφανώς επηρεασμένος από τον πρόσφατο τραυματισμό του και το γεγονός ότι πήγε στο Πανθεσσαλικό χωρίς προπονήσεις τις δύο τελευταίες εβδομάδες. Ήταν 13ος στον προκριματικό του τριπλούν με άλμα στα 12.80, ενώ πήδηξε 5.80 στο μήκος. Επίσης, το άγχος κατέβαλε την Θεοδώρα Καλομοίρη στον ακοντισμό μένοντας μακριά από τις καλές βολές.

Με την ευκαιρία του τέλους της σεζόν, η Γεωργία Μπεχλιβανίδη, έφορος του τμήματος στίβου του ΓΣΑ, ανέφερε: «Με το πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων έκλεισε αισίως μία ακόμη αθλητική χρονιά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τις προπονήτριες Χάιδω Καραπτσιά, Νικολέτα Βελάνη, Γιώτα Καραπτσιά και Χριστίνα Κούρια που κατάφεραν σε συνεργασία με τους αθλητές, να φέρουν εις πέρας το έργο τους, δείχνοντας υπομονή, αγάπη, δύναμη και θέληση παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν λόγω των συνθηκών που διαμόρφωσε η πανδημία αλλά και της κατάστασης που βρίσκονται οι εγκαταστάσεις στίβου στο στάδιο Αλμυρού. Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω επίσης τους γονείς που εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους, μικρά και μεγάλα, στον σύλλογό μας και στηρίζουν τις προσπάθειές μας. Κλείνοντας να ευχαριστήσω ονομαστικά τους αθλητές που εκπροσώπησαν το τμήμα στίβου ΓΣΑ ,σε πανελλήνιους και μη αγώνες. Αυτοί ήταν οι Σταύρος Κοντοβάς, Θεοδώρα Καλομοίρη, Δημοσθένης Τσιρογιάννης, Αναστασία Τσομπάνογλου, Μαρία Πατσέα και Ελένη Μπιντέλα».

Από την πλευρά της, μιλώντας στο «Λαό», η προπονήτρια Χάιδω Καραπτσιά αναφέρθηκε στις επιτυχίες που ήρθαν εν μέσω δυσκολιών πανδημίας και γηπεδικών εγκαταστάσεων.

«Ήταν μια δύσκολη χρονιά φέτος, με τις συνθήκες του κορωνοϊού αλλά και τις συνθήκες στο στάδιο που προκάλεσαν τον τραυματισμό κάποιων παιδιών. Οι αθλητές του ΓΣΑ προπονούνται στο τσιμέντο και όχι σε ταρτάν όπως θα έπρεπε. Ενημερωθήκαμε για το γεγονός ότι προσφάτως αναδείχθηκε ανάδοχος για το έργο στο στάδιο και ευελπιστούμε ότι η επίστρωση τάπητα θα γίνει μέσα στο καλοκαίρι ώστε στο ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου, να υπάρχει μεγαλύτερη προσέλκυση αθλητών, να έρθουν κοντά μας να αθληθούν περισσότερα παιδιά και σε καλύτερες συνθήκες ώστε να μην χαθούν άλλα ταλέντα… να μην αναγκαζόμαστε να φεύγουμε μακριά για προπονήσεις και το κυριότερο, οι αθλητές μας να μην ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς που σε διαφορετική περίπτωση δεν θα είχαν» ανέφερε αρχικά η γυμνάστρια, προπονήτρια στίβου και πρόσθεσε: «Επιθυμούμε περισσότερη προσοχή από τον Δήμο Αλμυρού. Εκτός από το ζήτημα με το ταρτάν, στο χώρο προπόνησης κάτω από την κερκίδα ένα μεγάλο θέμα που έχουμε είναι με τη διαρροή νερού, με αποτέλεσμα το χειμώνα να μην μπορούν να γίνονται προπονήσεις, ενώ ο χώρος είναι γεμάτος υγρασία. Ο Αντιδήμαρχος κ. Λεωνίδας Βούλγαρης προχώρησε το τελευταίο διάστημα σε κάποιες παρεμβάσεις για την καλύτερη λειτουργία του τμήματος στίβου, κάτι για το οποίο τον ευχαριστούμε δημοσίως».
Τέλος, η κα Καραπτσιά σχολίασε ότι παρά τις δυσκολίες, οι αθλητές του ΓΣΑ κρατούν ψηλά τη σημαία του ιστορικού συλλόγου, φέτος σημείωσαν πολλές επιτυχίες στα διασυλλογικά και πανελλήνια πρωταθλήματα ανεβαίνοντας στο βάθρο, με σημαντικότερη την πανελλήνια νίκη του Σταύρου Κοντοβά (με πρώτη θέση στο ύψος και τρίτη στο τετραπλούν στην κατηγορία Κ16).


Σχετικά Άρθρα

Πότε θα γίνουν νέα Γ.Σ. και εκλογές στον ΓΣΑ – Αναρτήθηκε ο κατάλογος μελών του συλλόγου

Πότε θα γίνουν νέα Γ.Σ. και εκλογές στον ΓΣΑ – Αναρτήθηκε ο κατάλογος μελών του συλλόγου

Οι εκλογές στον ΓΣΑ θα πραγματοποιηθούν μετά από νέα γενική συνέλευση η οποία συγκλήθηκε για την…
Συγχαρητήρια ανακοίνωση του Χρήστου Μπουκώρου για το παιδικό τμήμα μπάσκετ Γ.Σ.Α.

Συγχαρητήρια ανακοίνωση του Χρήστου Μπουκώρου για το παιδικό τμήμα μπάσκετ Γ.Σ.Α.

Μετά την τεράστια επιτυχία του παιδικού τμήματος μπάσκετ Γ.Σ. Αλμυρού, το οποίο χθες μετά από ένα…