• 30 Ιουνίου, 2021

Χάρισέ το, μην το πετάς! Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Ι.Ν. Αγίου Νικολάου περιμένει δωρεές σε σχολική και γραφική ύλη

Χάρισέ το, μην το πετάς! Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Ι.Ν. Αγίου Νικολάου περιμένει δωρεές σε σχολική και γραφική ύλη

To Κοινωνικό Παντοπωλείο του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Αλμυρού ζητάει το αίσθημα αλληλεγγύης των δημοτών του Αλμυρού αναφορικά με γραφική ύλη για παιδιά. Βιβλία, παιχνίδια και γραφική ύλη για τους μικρούς της ενορίας που τα έχουν ανάγκη.

«Μια ιδιαίτερη σχολική χρονιά σε λίγες μέρες τελειώνει. Ίσως να σας έχουν περισσέψει τετράδια, μολύβια και γενικά γραφική ύλη που δεν την χρησιμοποιήσατε. Αν έχετε περίσσευμα, καθαρά και σε καλή έως άριστη κατάσταση, μπορείτε να τα δωρίσετε και εσείς στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Ι. Ν. Αγίου Νικολάου Αλμυρού ώστε να δοθούν με τη νέα σχολική χρονιά σε παιδιά που οι γονείς τους δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να τα αγοράσουν» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Με μήνυμα «Χάρισέ το, μην το πετάς», τα μέλη του Κοινωνικού Παντοπωλείου περιμένουν τις δωρεές  κάθε Τετάρτη, το πρωί και ώρες 9:00 έως 11:00. Όσοι δεν μπορούν να παραδώσουν τις δωρεές τους την Τετάρτη μπορούν να επικοινωνήσουν με τον πατέρα Ευστάθιο Βαρβαρέλη ή και με το μέλος του Φιλοπτώχου κα Λουίζα Μαρία Μποτού.