• 28 Ιουνίου, 2021

Aπό τη Σούρπη στη Ν. Αγχίαλο για τον Πύρασο ο Γιάννης Σιαμέτης

Aπό τη Σούρπη στη Ν. Αγχίαλο για τον Πύρασο ο Γιάννης Σιαμέτης

Ο Γιάννης Σιαμέτης είναι από σήμερα ο νέος προπονητής του Πυράσου σύμφωνα με την ανακοίνωση του κυανόλευκου συλλόγου. Ο Αλμυριώτης τεχνικός έκλεισε τον κύκλο του στον Αίαντα Σούρπης κι ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην προπονητική του πορεία.

Την τελευταία τριετία βρίσκονταν στον Αίαντα με εξαιρετικά αποτελέσματα. Το 2018-19 τον οδήγησε στην 4η θέση της Α’ τοπικής και στον τελικό Κυπέλλου ΕΠΣΘ, το 2019-20 επίσης στην 4η θέση διεκδικώντας με αξιώσεις την άνοδο (όταν το πρωτάθλημα έληξε πρόωρα), ενώ το 2020-21 ο Αίας σημείωσε έξι νίκες σε ισάριθμα ματς όταν διεκόπη η πρώτη κατηγορία όντας ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κορυφή.

Η ανακοίνωση του Πυράσου: Η διοίκηση του Πυράσου Νέας Αγχιάλου ανακοινώνει με χαρά ότι την τεχνική ηγεσία της ομάδος μας αναλαμβάνει από σήμερα ο Γιάννης Σιαμέτης. Πρόκειται για νεαρό προπονητή, απόφοιτο του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με ειδικότητα το ποδόσφαιρο. Γεννηθείς το 1988, αγωνίστηκε στο τοπικό ποδόσφαιρο με διάφορες ομάδες και από το 2013 έκανε τα πρώτα του βήματα ως προπονητής σε τμήματα υποδομής, στην Δήμητρα και τον ΓΣΑ. Ως προπονητής τοπικής ομάδας εργάστηκε το 2016-17 στην Δήμητρα Ευξεινούπολης και από το καλοκαίρι του 2018 έως πριν λίγο καιρό στον Αίαντα Σούρπης. Την ομάδα της Σούρπης την καθιέρωσε ως δύναμη στο τοπικό ποδόσφαιρο με πρωταγωνιστικό ρόλο καταγράφοντας τις καλύτερες χρονιές της ιστορίας του συλλόγου: το 2018-19 τερμάτισε στην 4η θέση της Α’ Τοπικής και έπαιξε για πρώτη φορά στον τελικό Κυπέλλου ΕΠΣΘ, το 2019-20 κατετάγη επίσης στην 4η θέση κι ενώ βρίσκονταν κοντά στην κορυφή όταν το πρωτάθλημα έληξε πρόωρα έξι αγωνιστικές πριν την κανονική λήξη και χωρίς να γίνουν τα πλέι οφ, ενώ το 2020-21 ο Αίας σημείωσε οκτώ νίκες σε ισάριθμους αγώνες για πρωτάθλημα-Κύπελλο μέχρι να διακοπεί η σεζόν. Ο Γιάννης Σιαμέτης ταιριάζει στο προφίλ του προπονητή που αναζητούσε η διοίκησή μας και στις πρόσφατες συναντήσεις μας, υπήρξε ταύτιση απόψεων σχετικά με τους στόχους του συλλόγου, τη φιλοσοφία και το μεταγραφικό πλάνο. Τον καλωσορίζουμε στη μεγάλη οικογένεια του Πυράσου και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην ομάδα μας.


Σχετικά Άρθρα

Καταδικαστική ισοπαλία για Μικροθήβες και Ιάσονα

Καταδικαστική ισοπαλία για Μικροθήβες και Ιάσονα

Έξι γκολ προσέφεραν οι δύο τελευταίες ομάδες της κατάταξης της Β’ Τοπικής, αλλά δεν χάρηκε κανείς……
Το πρόγραμμα στα γήπεδα της ΕΠΣΘ το διήμερο 1-2 Απριλίου

Το πρόγραμμα στα γήπεδα της ΕΠΣΘ το διήμερο 1-2 Απριλίου

Δύσκολα ματς για τις ομάδες της περιοχής μας στην 22η αγωνιστική, ο ΓΣΑ πάει στην έδρα…
Αποτελέσματα, σκόρερ και συνθέσεις της εμβόλιμης αγωνιστικής στην A’ ΕΠΣΘ

Αποτελέσματα, σκόρερ και συνθέσεις της εμβόλιμης αγωνιστικής στην A’ ΕΠΣΘ

Εμβόλιμη αγωνιστική χθες Τετάρτη στην Α’ Τοπική, χωρίς εκπλήξεις και …ημέρα των φιλοξενούμενων αφού κέρδισαν οι…