• 25 Ιουνίου, 2021

Την Τετάρτη η επόμενη συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου

Την Τετάρτη η επόμενη συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου

Αναδημοσιεύουμε την πρόσκληση για την επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμυρού:

  Καλείστε στην 7η  Τακτική Συνεδρίαση, την 30η του μηνός  Ιουνίου του έτους 2021, ημέρα της εβδομάδας  Τετάρτη και ώρα 19:30 μ.μ.

  Το σύστημα θα ανοίξει για συνδέσεις στις 19:00 μ.μ.

      Η Συνεδρίαση,  θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη, κατά τις προβλέψεις της παρ. 5 του αρ. 67 και της παρ. 1 του αρ. 167 του Ν.3852/2010 (Α’ 87), σύμφωνα με την ΠΝΠ ΦΕΚ Α’ 55/11-3-2020, άρθρο. 10, παρ. 1 και το υπ’ αριθ. πρωτοκόλλου 18318/13-3-2020 έγγραφο ΥΠ. ΕΣ., την με αριθ. 40/2020 εγκύκλιο του ΥΠΕΣ, (Αριθ. πρωτ. 20930/31-03-2020—ΑΔΑ: 6ΩΠΥ46ΜΤΛ6-50Ψ), καθώς και με την αριθ. 163/2020 εγκύκλιο του ΥΠΕΣ, (αριθ. πρωτ. 33282/29-5-2020 – ΑΔΑ: Ψ3ΧΝ6ΜΤΛ6-ΑΨ7), με τα παρακάτω θέματα:3η Αναμόρφωση του προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων του Δήμου, τρέχοντος οικονομικού έτους.

  • Έγκριση σχεδίου δανειακής σύμβασης μεταξύ Δήμου Αλμυρού και Τ.Π.Κ.Δ. για την εκτέλεση του έργου: «Ανέγερση 5ου Νηπιαγωγείου Αλμυρού» ενταγμένο στο Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» και εξουσιοδότηση υπογραφής.
  • Λήψη απόφασης για υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ της «ATLANTIS CONSULTING S.A» του Δήμου Αλμυρού για την συνεργασία και ανταλλαγή τεχνογνωσίας ανάμεσα στα μέρη στο πλαίσιο του προγράμματος MeDryDive.
  • Ορισμός μελών επιτροπής για την επίβλεψη της ομαλής λειτουργίας της ετήσιας εμποροπανήγυρης του Δήμου.
  • Μείωση τιμών για παραπήγματα εμποροπανήγυρης 2021 λόγω COVID-19
  • Έγκριση πρακτικού της Επιτροπής διαγωνισμού για την εκμίσθωση του ελαιοπεριβόλου στη θέση «ΚΑΛΥΒΙ» του Κληροδοτήματος Αγγελικής Τσούκα της Κοινότητας Αμαλιάπολης.
  • Συζήτηση και λήψη απόφασης επί αιτήσεως της κα Τσαντούρη Ευσταθίας περί παραίτησης της από μίσθωμα της Τοπικής Κοινότητας Ανάβρας καθώς και έγκριση εκμίσθωσης του αναφερόμενου μίσθιου.
  • Διατήρηση ή απομάκρυνση κενωθέντος περιπτέρου στην πλατεία Πλατάνου.
  • Διατύπωση απόψεων για τη χορήγηση έγκρισης επέμβασης για την αδειοδότηση υφιστάμενων κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων στη θέση «ΧΑΡΛΑΗ» Κοινότητας Ανάβρας, Δήμου Αλμυρού της Σιδηροπούλου Τριανταφυλλιάς του Γεωργίου, σε διακατεχόμενη δασική έκταση.
  • Διατύπωση απόψεων για τη χορήγηση έγκρισης επέμβασης για την αδειοδότηση υφιστάμενων κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων στη θέση «ΛΟΥΤΣΑ» Κοινότητας Κοκκωτών, Δήμου Αλμυρού του Κουτσούμπα Απόστολου του Χρήστου, σε δημοτική δασική έκταση.
  • Διατύπωση απόψεων για τη χορήγηση έγκρισης επέμβασης για την αδειοδότηση υφιστάμενων κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων στη θέση «ΚΕΡΑΜΥΔΙΟ» Κοινότητας Κωφών, Δήμου Αλμυρού του Παπαρίζου Στεφάνου του Αθανασίου, σε δημοτική δασική έκταση.
  • OLIVETO MAGNES»
  • Διατύπωση γνώμης επί της Μ.Π.Ε. για την κατασκευή και λειτουργία Φ/Β Πάρκου «DUKE ENERGY 8» ισχύος 15,933 MWp στη θέση «Μαυρόγεια» στη  Δ.Ε. Αλμυρού, του Δ. Αλμυρού, της Π.Ε. Μαγνησίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
  • Διατύπωση γνώμης επί της Μ.Π.Ε. για την κατασκευή και λειτουργία Φ/Β Πάρκου «DUKE ENERGY 9» ισχύος 17,497 MWp στη θέση «Άνω Κάτω Χωριό – Άνω Κάτω Κουλούρι – Βικοτόπι 1» στη Δ.Ε. Αλμυρού, του Δ. Αλμυρού, της Π.Ε. Μαγνησίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
  • ZELIA ENERGY» ισχύος 11,624 MWp στη θέση «Γιντζέλι» στη  Δ.Ε. Αλμυρού, του Δ. Αλμυρού, της Π.Ε. Μαγνησίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
  • Διατύπωση γνώμης επί της Μ.Π.Ε. για την κατασκευή και λειτουργία Φ/Β Σταθμούισχύος 19,9984 MW σε γήπεδο έκτασης 322.349,60 τ.μ. στη θέση «ΠΑΛΙΟΥΡΙ» στη  Δ.Ε. Σούρπης, του Δ. Αλμυρού, της Π.Ε. Μαγνησίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Σχετικά Άρθρα

Δημιουργία Κέντρου Υγείας στην Αλόννησο προτείνει ο Δημ. Κουρέτας

Δημιουργία Κέντρου Υγείας στην Αλόννησο προτείνει ο Δημ. Κουρέτας

Ο δεκάλογος του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας για το νησί των Σποράδων Η Αλόννησος αποτέλεσε τον 2ο σταθμό…
Τρία δοκάρια, πολλές ευκαιρίες και τρία γκολ για τον εξαιρετικό Αίαντα!

Τρία δοκάρια, πολλές ευκαιρίες και τρία γκολ για τον εξαιρετικό Αίαντα!

Με το δεξί μπήκε στη νέα σεζόν ο Αίας κερδίζοντας 3-1 την νεοφώτιστη Δάφνη με ανατροπή…
Πέρασε από την Ευξεινούπολη η Αγία Άννα – Ρεπορτάζ και φωτογραφίες

Πέρασε από την Ευξεινούπολη η Αγία Άννα – Ρεπορτάζ και φωτογραφίες

Καλύτερη η Αγία Άννα, πέρασε με 0-2 από το γήπεδο της Ευξεινούπολης στην πρεμιέρα της Α’…