• 14 Ιουνίου, 2021

Πάμε στοίχημα με τον Βασίλη Μπάρδα – έκδοση 12-6-2021

Πάμε στοίχημα με τον Βασίλη Μπάρδα – έκδοση 12-6-2021

Την καλημέρα μου σε όλους τους παίχτες του στοιχήματος. Το μεγάλο ραντεβού του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου ξεκίνησε χθες Παρασκευή, το οποίο για πρώτη φορά στα χρονικά θα διεξαχθεί σε 11 χώρες. Για πρώτη φορά πάλι δεν θα το μεταδώσει η ΕΡΤ αλλά ο ΑΝΤ1, η αιτιολογία από το κρατικό κανάλι είναι πως ακολουθεί σφιχτή οικονομική πολιτική. Βέβαια για όσους γνωρίζουν τα πράγματα κατανοούν πως αυτή η δικαιολογία δεν έχει βάσεις. Γιατί δεν γίνεται να έχεις ένα προϊόν που αποδεδειγμένα όλα αυτά τα χρόνια σου φέρνει έσοδα – τηλεθέαση και να μην το παίρνει διότι είναι ακριβό. Αυτά δεν μας απασχολούν εμάς και πάμε στα ματς.

Στον 1ο όμιλο θα βρεθούν αντιμέτωπες, Ιταλία – Τουρκία – Ελβετία – Ουαλία και οι αγώνες θα διεξαχθούν σε Ρώμη και Μπακού. Να υπενθυμίσω πως από κάθε όμιλο περνάνε οι δύο πρώτοι και οι τέσσερις καλύτεροι τρίτοι. Σε αυτό τον όμιλο θα κρατήσω ην πρόκριση της Ελβετίας. Είναι μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια είναι σταθερή και σε ανοδική πορεία. Δεν έχει κάνει το μεγάλο μπαμ, αλλά πάντα προχωράει έστω μια φάση και όποιος την βρει στα νοκ άουτ θα …φτύσει αίμα για να την αποκλείσει. Μπορεί κάποιος να κάνει και μια επιλογή Τρικαστ, με Ιταλία – Ελβετία – Τουρκία, λογικά η Ουαλία θα είναι ο σάκος του μποξ σε αυτό τον όμιλο. ΕΛΒΕΤΙΑ – ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΜΕ 1.57.

Στον 2ο όμιλο έχουμε τις εξής ομάδες: Βέλγιο – Δανία – Ρωσία – Φιλανδία, οι αγώνες θα διεξαχθούν σε Κοπεγχάγη κι Αγία Πετρούπολη. Εδώ έχουμε ένα από τα μεγάλα φαβορί της διοργάνωσης. Το Βέλγιο εντυπωσίασε στο προηγούμενο Μουντιάλ και τώρα με το ίδιο σχεδόν ρόστερ είναι ικανό ακόμα και για την κατάκτηση. Αν πάρει την πρώτη θέση στον όμιλο, τότε μέχρι τους τέσσερις δεν θα αντιμετωπίσει κάποια από τα μεγάλα φαβορί και θεωρητικά μπορεί να φτάσει εύκολα ως εκεί. Άρα είναι λογικό να τα δώσουν όλα για να πάρουν την πρώτη θέση στον όμιλο, έχοντας και την ομάδα βέβαια για να το καταφέρουν. ΒΕΛΓΙΟ – ΠΡΩΤΟ ΣΤΝ ΟΜΙΛΟ ΜΕ 1.70.

Στον 3ο όμιλο έχουμε τις εξής ομάδες: Ολλανδία – Ουκρανία – Αυστρία – Βόρεια Μακεδονία. Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε Άμστερνταμ και Βουκουρέστι. Η Ολλανδία είναι το μεγάλο φαβορί του ομίλου, αν καταφέρει να πάρει  την πρώτη θέση, τότε μέχρι τα ημιτελικά αν προχωρήσει θα έχει ένα από τα πιο εύκολα προγράμματα. Το μοναδικό αρνητικό που βρίσκω είναι ο προπονητής ο Φρανκ ντε Μπουρ, δεν έχει την εμπειρία ούτε τις ικανότητες, από αυτά που έχουμε δει, να οδηγήσει τους «Οράνιε» μέχρι και τον τελικό. Ουκρανία και Αυστρία θα προσπαθήσουν να κερδίσουν την αδύναμη και πρωτάρα Βόρεια Μακεδονία και να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση, έστω και έως καλύτερη τρίτη. Τώρα στοιχηματικά, το 1.40 της Ολλανδίας για πρωτιά στον όμιλο είναι το προφανές αλλά δεν έχει καμία αξία για να το παίξουμε. Η πρόκριση τόσο της Ουκρανίας αλλά και της Αυστρίας πληρώνουν πάλι λίγο, 1.30 και 1.40 αντίστοιχα. Μου κάνει κλικ το under 1.5 πόντους στον όμιλο της Β. Μακεδονίας με 1.95, δύσκολα θα κάνει νίκη, τώρα δύο ισοπαλίες μπορεί να τις πάρει, έχει κάποιες πιθανότητες, αλλά το σημείο έχει αξία. ΒΟΡΕΙΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – UNDER 1.5 ΠΟΝΤΟΙ ΜΕ 1.95.

Στον 4ο όμιλο έχουμε τις εξής ομάδες: Αγγλία – Κροατία –Τσεχία – Σκωτία και οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Λονδίνο και την Γλασκώβη. Από τότε που θυμάμαι να παρακολουθώ μεγάλες διοργανώσεις, μια ήταν η ατάκα ”ήρθε η ώρα του Νησιού”. Αν δεν το πάρει και φέτος η Αγγλία, ποτέ θα το πάρει; Στην ουσία τι γίνεται; Οι παίκτες ψάχνουν αφορμή για να ποντάρουν την Αγγλία να πάρει το Euro ή το Mundial. Είναι φαβορί στον όμιλο θα προκριθεί, αλλά δεν της έχω καμία εμπιστοσύνη. Είναι ικανή ανά πάσα στιγμή να …σε πουλήσει και σαν απόδοση επειδή έχει παιχτεί αρκετά, δεν έχει κάποια αξία. Η Κροατία έχει πολύ καλό σύνολο αλλά ο βασικός της κορμός είναι μεγάλος σε ηλικία και δεν ξέρω σε τι φυσική κατάσταση θα είναι. Για Τσεχία και Σκωτία έχω να δω επίσημο αγώνα πάρα πολύ καιρό. Στο στοιχηματικό κομμάτι μου αρέσει πάρα πολύ ο Χάρι Κέιν να βγει πρώτος σκόρερ στον όμιλο με 2.75 απόδοση.  Έχει το εύκολο γκολ, εκτελεί πέναλτι, είναι η αιχμή του δόρατος και γενικά είναι σαν να παίζουν όλοι γι’ αυτόν. Το μοναδικό αρνητικό είναι πως αν ισοβαθμήσει με κάποιον άλλον, θα πληρωθούμε την μισή απόδοση. ΧΑΡΙ ΚΕΪΝ – ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΜΕ 2.75

Στον 5ο όμιλο έχουμε τις εξής ομάδες: Ισπανία – Σουηδία –Πολωνία – Σλοβακία και αγώνες θα διεξαχθούν σε Σεβίλλη, Αγία Πετρούπολη. Την Ισπανία ναι μεν οι εταιρίες την προσφέρουν σαν ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση, αλλά προσωπικά εμένα δεν με πείθει. Θα πάω με την πρόκριση της Πολωνίας, έχει καλή ομάδα και φυσικά τον καλύτερο φορ. τον Λεβαντόφσκι. Αν κερδίσει την Σλοβακία, που δεν μου λέει κάτι, μετά θα θέλει έναν ακόμα βαθμό για να προκριθεί στα σίγουρα. Εφόσον είπαμε παίρνανε οι 4 καλύτεροι τρίτοι, μπορεί υπό προϋποθέσεις, να της αρκεί και μόνο μία νίκη. ΠΟΛΩΝΙΑ – ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΜΕ 1.50.

Πάμε τέλος και στον όμιλο-φωτιά με Γαλλία – Πορτογαλία – Γερμανία – Ουγγαρία. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Μόναχο και τη Βουδαπέστη. Εδώ έχουμε τον νικητή του Μουντιάλ και την ομάδα με την μικρότερη απόδοση για την κατάκτηση της διοργάνωσης. Η Γαλλία έχει το πληρέστερο ρόστερ απ’ όλες τις ομάδες. Είναι ο φόβος και ο τρόμος όλων και φαντάζει πολύ δύσκολο να βρεθεί ομάδα να την κοντράρει. Η Γερμανία δεν είναι στα καλύτερά της, αλλά πάντα έχει τον τρόπο να προχωράει σε αυτές τις διοργανώσεις. Η Πορτογαλία με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, θεωρώ πως έχει κάνει τον κύκλο της και ότι ήταν να το πετύχει το έκανε. Η Ουγγαρία πάντα θεωρητικά είναι η άτυχη της διοργάνωσης. Εδώ θα κρατήσω την Γαλλία ως πρώτη στον όμιλο και για να ανεβάσω την απόδοση θα το συνδυάσω με την Ουγγαρία να είναι ο Ουραγός. ΓΑΛΛΙΑ 1η και ΟΥΓΓΑΡΙΑ 4η Με 2.40.

Για ζευγάρι τελικού βλέπω το Βέλγιο με την Γαλλία. Αν οι δύο ομάδες τερματίσουν πρώτες στον όμιλο, τότε δεν πρόκειται να βρεθούν αντιμέτωπες πριν το τελικό. Είναι και οι δύο πολύ καλές ομάδες με βάθος στο ρόστερ και η πρόσφατη εικόνα που έχουμε είναι πάρα πολύ καλή. ΖΕΥΓΑΡΙ ΤΕΛΙΚΟΥ: ΒΕΛΓΙΟ – ΓΑΛΛΙΑ ΜΕ 16.50.

Καλή επιτυχία σε ό,τι και αν παίξετε, τα σημεία είναι προτάσεις η τελική επιλογή είναι δική σας.


Σχετικά Άρθρα

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξαναχτύπησε το απόγευμα του Σαββάτου 24-08-2024 το κουδούνι του επιστάτη, του συγχωρεμένου κυρ’ Γιώργη Ξιφάρη, στο…
Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Από σήμερα, αγαπητοί μου αδελφοί, αρχίζει μια νέα περίοδος της Εκκλησίας μας. Από σήμερα αρχίζει το…