• 26 Μαΐου, 2021

Ευχαριστήριο του προέδρου Ευξεινούπολης για την επέκταση φυσικού αερίου

Ευχαριστήριο του προέδρου Ευξεινούπολης για την επέκταση φυσικού αερίου

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω πως ένας ακόμη στόχος της Κοινότητας Ευξεινούπολης έχει επιτευχθεί.

Σ’ έναν αγώνα δρόμου που είχα μετά από πολύμηνη και άριστη συνεργασία με τους εκπροσώπους του φυσικού αερίου, εγκρίθηκε επιτέλους η επέκτασή του και στο χωριό μας.

Όπως θα έχετε αντιληφθεί οι περισσότεροι, έχουν ξεκινήσει ήδη οι εργασίες κατασκευής του δικτύου διανομής φυσικού αερίου και σε δεύτερη φάση θα πραγματοποιηθούν και οι πρώτες συνδέσεις καταναλωτών καλύπτοντας με αυτό τον τρόπο τα νοικοκυριά και τα δημόσια κτίρια του χωριού μας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω κατ’ αρχάς τον Δήμαρχό μας Ευάγγελο Χατζηκυριάκο για τη βοήθεια και την άριστη συνεργασία που είχαμε, καθώς επίσης και τους εκπροσώπους της εταιρείας ΕΔΑ ΘΕΣΣ και ιδιαίτερα την κα Καλογήρου και τους κυρίους Σινάνη και Χολέβα που είχαν ως αποτέλεσμα την επέκταση του δικτύου και στο χωριό μας.

Είναι ένα μεγάλο έργο που θα προσφέρει ποιοτικότερη και ασφαλέστερη θέρμανση, οικονομικότερη, καθώς και τεράστια οφέλη στο περιβάλλον της περιοχής μας αφού θα μειωθεί η ρύπανση από τα υπολείμματα καύσης των άλλων συστημάτων θέρμανσης.

Αγαπητοί μου συμπολίτες το φυσικό αέριο σε λίγο θα είναι εδώ και για οποιαδήποτε απορία έχετε όσον αφορά τις αιτήσεις για σύνδεση μπορείτε να απευθυνθείτε σε μένα στο τηλέφωνό μου 6983517259 καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Ο Πρόεδρος της κοινότητας Ανάργυρος Τέφογλου


Σχετικά Άρθρα

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξαναχτύπησε το απόγευμα του Σαββάτου 24-08-2024 το κουδούνι του επιστάτη, του συγχωρεμένου κυρ’ Γιώργη Ξιφάρη, στο…
Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Από σήμερα, αγαπητοί μου αδελφοί, αρχίζει μια νέα περίοδος της Εκκλησίας μας. Από σήμερα αρχίζει το…