• 22 Απριλίου, 2021

Το αντίο του αρχηγού – Ανακοίνωσε το φινάλε ο Αργύρης Κυριάκος…

Το αντίο του αρχηγού – Ανακοίνωσε το φινάλε ο Αργύρης Κυριάκος…

Αλλιώς περίμενε το φινάλε μιας πολυετούς πορείας στα γήπεδα, αλλιώς ήρθαν τα πράγματα για τον Αργύρη Κυριάκο. Ο αρχηγός του ΓΣΑ περίμενε να παίξει αυτά τα λίγα παιχνίδια στο φινάλε της φετινής σεζόν ώστε να ανακοινώσει ότι …κρεμάει τα παπούτσια. Η κακιά στιγμή όμως στον κυριακάτικο αγώνα επίσπευσε τα σχέδιά του. Στον αγώνα με τον Φωκικό, τραυματίστηκε σοβαρά και τα αποτελέσματα της μαγνητικής έδειξαν ολική ρήξη αχιλλείου τένοντα. Έτσι, ο Αργύρης, με μήνυμά του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ανακοίνωσε το φινάλε της ποδοσφαιρικής του διαδρομής, που γράφτηκε στα γήπεδα με τις φανέλες οκτώ συλλόγων (κυρίως στον ΓΣΑ, αρχηγός επί σειρά ετών και με πολλούς τίτλους).

Όπως έγραψε: Μετά από 24 χρόνια έφτασε η ώρα να πω αντίο στην ενεργό δράση , όχι με τον τρόπο που φανταζόμουν , αλλά και οι κακές στιγμές είναι κομμάτι του αθλητισμού ..! Είμαι ευγνώμων με όλα αυτά που μου προσέφερε αυτό το άθλημα και πάνω απ όλα έκανα μόνο φίλους και ανθρώπους που θα δένομαι για μια ζωή !! Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους προπονητές , γυμναστές ,φροντιστές , συμπαίκτες , αντιπάλους που ο καθένας με τον τρόπο του βοήθησε να γίνω καλύτερος αθλητής/άνθρωπος!! Και για το τέλος είναι τιμή μου που το τελευταίο παιχνίδι μου ήταν με τη φανέλα του Γ.Σ. Αλμυρού

Ο Αργύρης Κυριάκος άρχισε το ποδόσφαιρο από την ακαδημία του ΓΣΑ, έπαιξε για λίγο στον Απόλλωνα Κροκίου και τρία χρόνια στον Αίαντα Σούρπης. Επέστρεψε στην πρώτη ομάδα του Αλμυρού σε ηλικία 18 ετών, ενώ το 2002 για ένα εξάμηνο βρέθηκε στον Ολυμπιακό Βόλου. Εκεί είχε σοβαρό τραυματισμό που τον άφησε ένα έτος εκτός δράσης. Έπαιξε στη Βουλιαγμένη, γύρισε το 2007 στον Αλμυρό μέχρι το 2011. Πέρασε τρία στον Πύρασο, μετά ξανά στον Αλμυρό, μέχρι να πάει στο β’ μισό της περιόδου 2017-18 στον Ρήγα Φεραίο. Μία σεζόν στη Δήμητρα και από το καλοκαίρι του 2019 ξανά στο “λιμάνι” του, με την κυανόλευκη φανέλα. Έχει κερδίσει πέντε πρωταθλήματα με τον ΓΣΑ και δύο με τον Πύρασο, ενώ στο παλμαρέ του βρίσκονται επίσης τρία Κύπελλα ΕΠΣΘ με τους δύο αυτούς συλλόγους.


Σχετικά Άρθρα

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

Δεν έλειψαν και φέτος οι παραβιάσεις σε σπίτια στον Αλμυρό τις ημέρες του παζαριού. Σε μία…
32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η 4 εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου…
Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Η Α’ Τοπική αρχίζει στις 21-22 Σεπτεμβρίου, η Β’ στις 28-29 Σεπτεμβρίου και η Γ’ στις…