• 14 Απριλίου, 2021

Σούρπη: Κρέμασαν αλεπουδάκι από δέντρο – Αμοιβή για έγκυρες πληροφορίες

Σούρπη: Κρέμασαν αλεπουδάκι από δέντρο – Αμοιβή για έγκυρες πληροφορίες

Η Φιλοζωϊκή ομάδα Αλμυρού, αναζητεί τον υπαίτιου της αποτρόπαιας πράξης που βλέπετε στην εικόνα παραπάνω (για λόγους δεοντολογίας, αλλά και νομοθεσίας, αλλοιώσαμε τη φωτογραφία). Σε κοινή θέα κάποιος κρέμασε με σύρσα σε κλαδί δέντρου ένα μικρό αλεπουδάκι λίγο έξω από τη Σούρπη, από την είσοδο του επαρχιακού δρόμου Πτελεού-Σούρπης. Τα μέλη της Φιλοζωϊκής προσφέρουν αμοιβή σε όποιον έχει έγκυρες πληροφορίες.

Ακολουθεί η ανάρτησή τους:

Σήμερα το πρωί λάβαμε αυτή την εικόνα. Κάποιος απο την περιοχή της Σούρπης, Αλμυρού που θέλει να το παίξει Θεός, κρέμασε αυτό το αλεπουδάκι προς παραδειγματισμό αλλων πιθανώς.!!!!

Αν και ξεχειλίζουμε απο οργή, δεν θα αναλωθούμε σε κατάρες και ύβρεις. Επειδή λοιπόν για εμάς ΚΑΘΕ ΠΛΑΣΜΑ εχει δικαίωμα σε αυτό τον πλανήτη, το Φιλοζωϊκο σωματείο “Αγάπη και Προστασία” ΔΙΝΕΙ ΑΜΟΙΒΗ σε όποιον έχει ΕΓΚΥΡΕΣ πληροφορίες για το φονιά που κυκλοφορεί ανάμεσά μας και καμαρώνει!!!!!
Και μήν ξεχνάτε η σιωπή είναι συνενοχή!!!
Οποιος μπορεί να κάνει αυτο, τότε μπορεί να σκοτώσει και κάποιον απο εμάς, κάποιον συνάνθρωπό μας, ανήμπορο, όταν νιώσει οτι θα μείνει ατιμώρητος.
🚨ΜΙΛΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ.
🚨ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΟΠΟΙΟΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΚΑΚΟΠΟΙΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΛΑΣΜΑ. ΚΑΘΕ ΖΩΗ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
🚨ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΤΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΕΚΓΛΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣΕΤΕ ΤΥΧΟΝ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΣΑΣ.
🚨ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΟΥΝΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ, ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.