• 31 Μαρτίου, 2021

Σούπερ ενίσχυση από Καρδίτσα για τον ΓΣΑ!

Σούπερ ενίσχυση από Καρδίτσα για τον ΓΣΑ!

Σημαντική μεταγραφική ενίσχυση για τον ΓΣ Αλμυρού από Καρδίτσα! Την κυανόλευκη φανέλα θα φορέσουν οι Θωμάς Μυργιώτης, Σάκης Νταρακλίτσης και Γιώργος Θεοδωρόπουλος οι οποίοι μέχρι το φινάλε της σεζόν 2020/21 θα ενισχύσουν το σύνολο του Θάνου Θεοδώρου. Αναφερόμαστε σε τρεις σημαντικές προσθήκες που γεμίζουν ακόμη περισσότερο το ρόστερ και δίνουν πολύτιμες λύσεις στον προπονητή του ΓΣΑ.

Ο Θωμάς Μυργιώτης είναι γνωστός από την πετυχημένη του θητεία στον Πύρασο της Γ΄ Εθνικής τη διετία 2014-16, ενώ επέστρεψε στην ομάδα της Νέας Αγχιάλου για το 2020-21 όντας βασικός στα παιχνίδια που έγιναν στο τοπικό μέχρι τον Νοέμβριο. Αριστεροπόδαρος, μπορεί να παίξει ως εσωτερικός μέσος και ως εξτρέμ. Γεννημένος στις 17/1/1992, ξεκίνησε από την ακαδημία Ελπίδες Καρδίτσας, έπαιξε στην Νεφέλη Καλλιθήρου στο τοπικό της Καρδίτσας και μετά σε Νίκη Βόλου τη σεζόν 2010-11στη Γ’ Εθνική, Αναγέννηση Καρδίτσας τη σεζόν 2011-12 στη Δ’ Εθνική, 2012-13 στη Γ’ Εθνική και το πρώτο μισό της περιόδου 2013-14 στη Football League, μετά στη Γ’ Εθνική με τα Τρίκαλα. Τη διετία 2014-16 ήταν βασικό στέλεχος στον Πύρασο. Επέστρεψε στην Καρδίτσα για τις Δόξα Μητρόπολης, Απόλλωνα Μακρυχωρίου στη Γ’ Εθνική κι Αναγέννηση, μέχρι να φορέσει ξανά τα κυανόλευκα του Πυράσου και πλέον αυτά του ΓΣΑ.

Ο Σάκης Νταρακλίτσης είναι 32 ετών κι αγωνίζεται ως πλάγιος μπακ. Ξεκίνησε από τον Αετό Αγίου Θεοδώρου για να μεταγραφεί στη συνέχεια στον ΑΟ Καρδίτσας το 2005, με τον οποίο αγωνίστηκε τρία συνεχόμενα χρόνια στη Δ’ Εθνική. Επέστρεψε στον Αετό μέχρι το καλοκαίρι του 2016, ξανά στον ΑΟΚ, ακολούθησε για αυτόν θητεία ενάμισι έτους στον ΑΟ Αγναντερού και στον Απόλλωνα Μακρυχωρίου, ενώ φέτος ήταν στον ΠΑΣ Αργιθέας.

Ο Γιώργος Θεοδωρόπουλος είναι 24 ετών και αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Αμυντικός χαφ με πολλά τρεξίματα και μαρκαρίσματα. Έπαιξε στους μικρούς της Αναγέννησης Καρδίτσας, στον ΑΟ Σελλάνων όταν πήρε το πρωτάθλημα και τελευταία του ομάδα ήταν ο Αστέρας Καρδίτσας. Στο ξεκίνημα της σεζόν έκανε προετοιμασία με την Αναγέννηση αλλά τελικά δεν εντάχθηκε στο ρόστερ της.


Σχετικά Άρθρα

Αντίστροφη μέτρηση για τη σέντρα της Α’ Ερασιτεχνικής – Δηλώσεις προπονητών

Αντίστροφη μέτρηση για τη σέντρα της Α’ Ερασιτεχνικής – Δηλώσεις προπονητών

Αντίστροφη μέτρηση πλέον για το πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Είναι το Σαββατοκύριακο των τελευταίων φιλικών,…
Η κλήρωση του Κυπέλλου ΕΣΚΑΘ

Η κλήρωση του Κυπέλλου ΕΣΚΑΘ

Η μπασκετική σεζόν αρχίζει με το Κύπελλο ΕΣΚΑΘ το προσεχές Σαββατοκύριακο. Ο ΓΣΑ παίζει στη Λάρισα…
Πήρε 19χρονο μέσο ο ΓΣΑ – Το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων

Πήρε 19χρονο μέσο ο ΓΣΑ – Το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων

Μετά τον Τσάνιο, ο ΓΣΑ ανακοίνωσε τη δεύτερη προσθήκη στο ρόστερ της σεζόν 2024-25.  Πρόκειται για…