• 30 Μαρτίου, 2021

Ο Δήμαρχος Αλμυρού απάντησε στις ερωτήσεις των πολιτών – Χιλιάδες θεατών στη νέα μας εκπομπή «Λαός online”

Ο Δήμαρχος Αλμυρού απάντησε στις ερωτήσεις των πολιτών – Χιλιάδες θεατών στη νέα μας εκπομπή «Λαός online”

Κάθε Δευτέρα στις 7 γινόμαστε -εσείς οι αναγνώστες μας και εμείς η δημοσιογραφική ομάδα του «Λαού του Αλμυρού»- συμπαραγωγοί ειδήσεων. Εσείς ρωτάτε και εμείς απευθύνουμε τις ερωτήσεις μας στον καλεσμένο. Τις ερωτήσεις σας μπορείτε να τις απευθύνετε πριν ή κατά τη διάρκεια του live.

Καλεσμένος μας στην πρώτη εκπομπή ήταν ο Δήμαρχος Αλμυρού κ. Βαγγέλης Χατζηκυριάκος, ο οποίος δέχθηκε την πρόκληση να απαντήσει στις ερωτήσεις των πολιτών. Η απήχηση της εκπομπής βάσει των στατιστικών του facebook, ήταν στις 8.841 μέχρι το πρωί της Παρασκευής, ενώ το βίντεο έστω από 3 λεπτά είδαν περισσότεροι από 4.100 θεατές. Την εκπομπή μας στηρίζουν με τη χορηγία τους η Ιωάννα Μακρή – Wardrobe, ο χαλβάς «Μπομπότη», η GB Horizons του Ευθύμιου Ζιγγιρίδη, η μεταφορική «Τσέλιας», η STEFANIS Metal Center και η βιοτεχνία παραδοσιακών ζυμαρικών και γιαουρτιού Κωνσταντίνου Βούλγαρη.

Τις ερωτήσεις που αφορούν τη ΔΕΥΑΑΛ, τις κρατήσαμε, καθώς σε δυο εβδομάδες θα έχουμε καλεσμένο τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΑΛ κ. Δεληζήση στην εκπομπή μας.

Ας δούμε όμως τι ρώτησαν οι συμπολίτες μας και τι απάντησε ο Δήμαρχος Αλμυρού:

Βάσω Δημητρόβα και Ευφροσύνη Τζιβινίκου: Τι γίνεται με την ανακύκλωση; Πότε θα ξεκινήσει; Είμαστε υποχρεωμένοι να αγοράζουμε νερό και τα πλαστικά μπουκάλια που πετάμε είναι πλέον πολλά.

Δήμαρχος: Λόγω Ιανού, δεν μπόρεσε ο μηχανισμός του Δήμου να προχωρήσει σε όσα είχαμε προγραμματίσει, καθώς οι έκτακτες καταστάσεις μας ανάγκασαν να αλλάξουμε τις προτεραιότητές μας. Δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα βρεθούμε με κατεστραμμένες γέφυρες, δρόμους, περιφερειακούς κτλ. Οπότε, οι προγραμματισμένες βελτιώσεις και ενέργειες καθυστέρησαν από το χρονοδιάγραμμα που είχαμε θέσει. Μια από αυτές είναι και η ανακύκλωση. Έχουμε τους κάδους και μετά το Πάσχα και έως το τέλος του καλοκαιριού, πιστεύω ότι θα είμαστε σε ένα ικανό σημείο. Πέρα από μια καμπάνια που πρέπει να γίνει, μας καθυστερεί και η έλλειψη προσωπικού. Δεν θέλουμε να ξεκινήσουμε κάτι που δεν θα μπορέσουμε να το συνεχίσουμε.

Δημήτρης Ντεβετζής: Πότε το Kουρί θα γίνει αυτό που ήταν και δεν θα φοβόμαστε να το περπατήσουμε; Γιατί σε όλη τη διάρκεια της παρούσας θητείας σας αγνοείτε συστηματικά το γεγονός ότι τα ελάφια που ζουν ελεύθερα στο δάσος πεθαίνουν από δίψα ή κατασπαράσσονται από τα αδέσποτα σκυλιά που βρίσκονται μέσα στο δάσος;

Ανώνυμος αναγνώστης: Καθόμασταν με την παρέα μου, στο εκκλησάκι των σαρακατσαναίων, όταν έπεσε ένα μεγάλο δέντρο. Τα δέντρα στο Κουρί αργοπεθαίνουν… Θυμάμαι και μια παλιά μελέτη του πανεπιστημίου, με πόρισμα την ανάγκη διάσωσης του δάσους… Τι σχέδια έχει ο Δήμος γι’ αυτό;

Δήμαρχος: Εκτός από τις παρεμβάσεις που σχεδιάζουμε έξω από το δάσος, σκοπεύουμε να αλλάξουμε την είσοδο για τα αυτοκίνητα, να κλείσει δηλαδή η μπροστινή και να γίνεται απευθείας από την είσοδο του Κροκίου στο πάρκινγκ που ήδη υπάρχει. Όμως τα αυτοκίνητα δεν θα μπορούν να κυκλοφορήσουν πουθενά αλλού, εκτός από το πάρκινγκ. Θα γίνουν πολλές αναπλάσεις παράλληλα γύρω από αυτό, ενώ θα γίνει ακόμη μια παιδική χαρά, βάσει όλων των σύγχρονων προδιαγραφών. Πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε με το σπιτάκι των βλάχων και τις λίμνες. Οι πολίτες θα πρέπει να συνδράμουν στις προσπάθειες, να κλείνουν τις πόρτες, για να μη μπαίνουν αδέσποτα μέσα, αλλά και να συνδράμουν στην καθαριότητα, να μη πετούν σκουπίδια στο δάσος.

Νεκταρία Κοτζαπαναγιώτη: Έχουμε νέα για τη σύνδεση Ευξεινούπολης -Ζηρελίων; και Βάσω Δημητροβα  Πότε θα γίνουν τα Ζηρέλια προσβάσιμα και καλοδιατηρημένα;

Υπάρχει ανάδοχος για τη διάβαση. Δεν μπορεί να υλοποιηθεί η αρχική μελέτη της γέφυρας ύψους 800.000 ευρώ. Σε κάθε περίπτωση η νέα διάβαση έχει σχεδιαστεί μετά Ιανού, θα είναι πιο ψηλή και είναι προτεραιότητά μας και για τον ανάδοχο. Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει. Όσο για την αξιοποίηση των Ζερελίων, απ’ όσο καταλαβαίνετε η προηγούμενη δημοτική αρχή, δεν μπόρεσε να το αξιοποιήσει. Θα γίνει ακόμη ένα έργο ύψους 70.000 ευρώ, για την αποκατάσταση ζημιών στα Ζερέλια και έπειτα, περίπου το καλοκαίρι, θα γίνει το μεγάλο ξεκίνημα της προβολή και αξιοποίησης των Ζερελίων.

Μάρω Τσ.:   Σωστή ασφαλτόστρωση σε δρόμους: παραλίας Αλμυρού και Ευξεινούπολης, πλατείας, Βόλου και όλες γενικά του κέντρου. Ο δρόμος που διαλύθηκε στο ρέμα, η γέφυρα προς Βόλο από τον επαρχιακό…. τόσα ζητήματα που δεν θέλουν ερωταπαντήσεις αλλά αντιθέτως δράση και σύντομο συντονισμό και υλοποίηση! Επίσης, μέριμνα για πρόσβαση στη θάλασσα από ΑΜΕΑ. (Βάσω Δημητρόβα Πότε θα φτιαχτεί μια και καλή ο δρόμος γύρω από την πλατεία ?)

Κάτοικος Σούρπης: Στο έργο της ασφαλτόστρωσης 15,5 χλμ. αγροτικών δρόμων δεν δόθηκε μέρος του έργου στη Σούρπη! Τουλάχιστον 3 – 4 χλμ… πρέπει να γίνουν. Θυμίζουμε ότι και εμείς στη Σούρπη ψηφίζουμε… όχι μόνο ο Αλμυρός.

Άλλος Κάτοικος Σούρπης: για το δρόμο που βρίσκεται πάνω από τον Γιαννακέ ο οποίος μετά τις πλημμύρες του 2009 δεν έχει αποκατασταθεί… 200 μέτρα πίσσα… αιτείται ο Δημότης

Βασιλικη Καραμπεκου: Τι θα γίνει με το Μηχάνημα που ζητήσαμε στον οικισμό Αγίου Δημητρίου στο Αχίλλειο για το δρόμο. Αυτή τη στιγμή έχουμε πλημμυρίσει το ζητάμε από χρόνια.

Δήμαρχος: Έχουν δίκιο οι συνδημότες μας. Ποτέ δεν τελειώνει η οδοποιία. Περιμένουμε και άλλες εγκρίσεις για την οδοποιία. Προσπαθούμε να  παρεμβαίνουμε ολοκληρωμένα σε κάθε περιοχή, βάσει προτεραιότητας και έπειτα να παρεμβαίνουμε και σε άλλες. Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα μας περιόριζαν οι όροι του για να παρέμβουμε και αλλού. Όσο αφορά τη Σούρπη για το συγκεκριμένο δρόμο και για την αγροτική οδοποιία της Σούρπης, έχουμε ακόμη δυο προγράμματα ύψους 500.000 και 800.000 ευρώ. Οι διαδικασίες είναι χρονοβόρες. Λόγω της πανδημίας μέρος του προσωπικού είναι σε άδειες… οπότε από το ήδη μικρό αριθμό υπαλλήλων, δουλεύουμε με το μισό προσωπικό. Αυτό το γεγονός και ότι σε ορισμένα έργα χρειάστηκε να κηρυχθεί έκπτωτος ο εργολάβος είναι απροσπέλαστα εμπόδια. Επιπρόσθετα, τονίζω και πάλι, ότι ο Ιανός άλλαξε την ατζέντα μας και τις προτεραιότητές μας. Σε ότι έχει να κάνει με τη ράμπα ΑΜΕΑ στην παραλία Αλμυρού, την παραλάβαμε, αλλά μετά το τέλος του καλοκαιριού. Κάθε χρόνο θα πρέπει να τη στήνουμε στις αρχές και να την αποσύρουμε στο τέλος της καλοκαιρινής σαιζόν. Οπότε δεν υπήρχε λόγος εγκατάστασης. Μετά το Πάσχα λοιπόν, θα τοποθετηθεί.

Ευφροσύνη Τζιβινίκου: Δυο θέματα που μου έρχονται αμέσως στο νου είναι η μέριμνα αδέσποτων ζώων και η τοποθέτηση κάδων ανακύκλωσης (παραπλήσια ερώτηση έθεσε και η Τούσια Σοφία).

Βασιλική Τέζα: Κάδοι σκουπιδιών και ανακύκλωσης στην παραλία Αλμυρού δεν θα τοποθετηθούν; Δέντρα δεν θα κλαδευτούν; Καθαριότητα πότε θα γίνει στη μόνη παραλία; Λόγω της κατάστασης ο κόσμος έρχεται να πάρει λίγο καθαρό αέρα και βλέπει αδέσποτα και σκουπίδια. Λυπάμαι πολύ. Γιατί τόσα αδέσποτα; που πάνε τα λεφτά για τα αδέσποτα;

Είναι ένα πρόβλημα που Δήμος και πολίτες πρέπει να αντιμετωπίσουμε μαζί. Έχουμε χιλιάδες ζώα στον Δήμο μας. Και αυτά στο κυνοκομείο της Χριστέλλου ανήκουν στον Δήμο. Το κυνοκομείο είναι παράνομο, δεν λειτουργεί σωστά. Όλα τα ζώα και εκεί, μέσα στους επόμενους δυο μήνες πρέπει να τσιπαριστούν να στειρωθούν και όσα είναι έτοιμα να επιστρέψουν στο φυσικό τους περιβάλλον. Απαγορεύεται από το νόμο να μείνουν φυλακισμένα σε κλουβιά. Το Δημοτικό κυνοκομείο που θα γίνει, δεν είναι σκοπός του να φιλοξενεί δια βίου ζώα. Με τη βοήθεια του Φιλοζωϊκού έχουν γίνει πολλές υιοθεσίες και συνεχίζουμε την προσπάθεια να γίνουν και άλλες. Υπάρχει σχέδιο σε εξέλιξη, ανανεώνουμε τις συμβάσεις με τους κτηνιάτρους για τις στειρώσεις και θα δημοπρατήσουμε το νέο κυνοκομείο του Δήμου. Ο Δήμος πρέπει με σχέδιο και πλαίσιο, να μπορέσει να αξιοποιήσει τον εθελοντισμό.

Γρηγόρης Αγραφιώτης

Εκτός του ότι αμέτρητα πεζοδρόμια είναι κατειλημμένα μονίμως από αυτοκίνητα (δημοτική αστυνομία, πουθενά), υπάρχει ένα άκρως σημαντικό ζήτημα, που με τις ευλογίες του Δήμου επί χρόνια αντιβαίνει στα ανθρώπινα δικαιώματα. Και αυτό, είναι το εξής: πως γίνεται ο Δήμος να ανέχεται από τα καταστήματα και όχι μόνο, να καταπατάται ο ειδικός (κίτρινος) διάδρομος για τους τυφλούς; Έστω και αργά, ας αποφασίσει κάποιος να βάλει ένα τέλος σε μικρές αυθαιρεσίες εντός του Δήμου που γεννούν μια τρισάθλια εικόνα παρατημένης πόλης.

Δήμαρχος: Με τη νέα πλατεία, ήδη βγάλαμε από την πλατεία μεγάλο αριθμό αυτοκινήτων και σταθμευμένων αυτοκινήτων. Ένας υπάλληλος δεν μπορεί να καλύψει τις υπηρεσίες της Δημοτικής Αστυνομίας. Ο πολίτης, ο επαγγελματίας έχει ευθύνη να τηρεί τις διατάξεις. Δεσμεύομαι να το αναλάβω προσωπικά το θέμα…

Δήμητρα Θεοδωράκη

Γίνονται κάποιες δράσεις στο χώρο της Βιβλιοθήκης; Σκέφτεστε να προγραμματιστούν μετά την πανδημία; Προσωπικά λόγω του ότι μεγάλωσα στην Βέροια όπου έχει μια από τις βιβλιοθήκες πρότυπο… με λυπεί το γεγονός ότι συστεγάζεται και άλλη υπηρεσία με τη βιβλιοθήκη Αλμυρού. Όπως κ ότι θα μπορούσε στη βιβλιοθήκη να γίνονται πολλές δράσεις… (Η Δήμητρα μας έχει υποβάλλει παράλληλα μια σειρά δράσεων, την οποία και παραδώσαμε στο τέλος της εκπομπής)

Δήμαρχος: Θα χρειαστούμε τη βοήθεια εθελοντών για να λειτουργήσει σωστά η βιβλιοθήκη. Εδώ και 1,5 χρόνο, τρία άτομα δανείζονται βιβλία από τη δανειστική βιβλιοθήκη. Μπαίνουμε σε πρόγραμμα ώστε να καταγραφεί ηλεκτρονικά η βιβλιοθήκη. Είναι από αυτά που δεν μπορούμε να αναπτύξουμε εν μέσω πανδημίας… χρειάζονται εκδηλώσεις. Είχαμε τριετές πρόγραμμα εκδηλώσεων, με εκδηλώσεις-θεσμούς, το οποίο θα φέρναμε σε διαβούλευση. Ο σκοπός ήταν να δημιουργηθεί ένα πρόγραμμα πολιτιστικής ανάπτυξης, κάθε φορά με τετραετή δράση και να συμπεριλαμβάνει δραστηριότητες με συλλόγους και ιδιώτες. Κάθε χρόνο θα είχαμε ένα κεντρικό θέμα εκδηλώσεων.

Πολίτης: Που βρισκόμαστε με το open mall. Έχει δημοσιευθεί η σύμβαση για την υλοποίησή του;

Δήμαρχος: Το σώσαμε τελευταία στιγμή και βρήκαμε κατάλληλους συνεργάτες. Είναι πάρα πολύ δύσκολο έργο. Χρειάζεται η συμμετοχή όλων των επαγγελματιών για να πραγματοποιηθεί. Έχω πίστη στην αγορά, ότι θα δημιουργηθούν νέες παροχές, νέα πράγματα και ότι θα μπορέσουμε να ανοίξουμε νέους δρόμους.

Μπουκόρου Άννα – διευθύντρια του ΕΕΕΕΚ Αλμυρού

Γιατί το λεωφορείο του δήμου, που παραχωρήθηκε από τον κύριο Σούρλα προς το Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων ΑμεΑ «Στοργή» και αυτός με τη σειρά του το παραχώρησε στο Δήμο Αλμυρού, δεν διατίθεται, όπως κατά προτεραιότητα ορίζει ο νόμος, για τις ανάγκες της εξυπηρέτησης του ΕΕΕΕΚ Αλμυρού και διατίθεται στα δρομολόγια των σχολείων τυπικής ανάπτυξης; Το νομικό πλαίσιο είναι σαφέστατο και δεν τηρείται! Το ΕΕΕΕΚ χρειάζεται το δικό του λεωφορείο για την απρόσκοπτη μετακίνηση των μαθητών ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ αλλά και σε δημόσιες υπηρεσίες, θερμοκήπια για την πρακτική τους άσκηση κτλ, δρομολόγια που ΔΕΝ μπορούν να γίνουν με τα ταξί της περιφέρειας, αφού πληρώνεται μόνον συγκεκριμένη διαδρομή τη μέρα!

Δήμαρχος: Συντρέχουν πρόσκαιροι λόγοι για να μετακινείται μόνο το Δημοτικό και λόγω πανδημίας. Αντιμετωπίζουμε τα παιδιά του ΕΕΕΕΚ όπως και των μαθητών των άλλων σχολείων, δηλαδή ισάξια. Προσπαθούμε να εξυπηρετήσουμε όλους. Θα βρούμε τη λύση.

Στέργιος Χατζηπλής: Ξέρω ότι έχετε ένα δύσκολο έργο και ότι πρέπει να έχετε την βοήθεια της αντιπολίτευσης για καλύτερα αποτελέσματα. Έως τώρα ποια είναι η βοήθεια της;

Δήμαρχος: Δεν έχουμε ζητήματα. Είναι λογικό να ερχόμαστε σε σύγκρουση, ο καθένας θα έβαζε διαφορετικές προτεραιότητες. Η Αντιπολίτευση κάνει τη δουλειά της και εμείς τη δική μας.

Κάτοικος Ανάβρας: Σε ποια φάση υλοποίησης βρίσκονται οι αποκαταστάσεις για το περιβαλλοντικό πάρκο Ανάβρας. Έγινε η μελέτη;

Δήμαρχος: Εκπονείται η μελέτη, περίπου το Μάιο θα ολοκληρωθεί και δεν θα γίνει μόνο αποκατάσταση, αλλά και καλύτερο απ’ ό,τι ήταν. Απ’ ό,τι καταλαβαίνετε ανοίξαμε αμέσως τους δρόμους μετά τον Ιανό και σε συνεργασία με τα Υπουργεία και το Πράσινο Ταμείο.

Τσαντήλας Χρήστος: Τι προτίθεστε να κάνει για τις τρίτεκνες οικογένειες, Θα μειώσετε τα δημοτικά τέλη όπως έχουν κάνει άλλοι δήμοι. Οι δρόμοι στο χωριό Κοκκωτοί, στον κεντρικό δρόμο, αλλά και σε αυτόν για τη Ξενιά είναι σε άθλια κατάσταση.

Δήμαρχος: Θα πρέπει να ξαναδώ το θέμα των τελών και να επανέρθουμε. Οι δρόμοι που αναφέρετε είναι δύσκολο έργο, είμαστε σε συνεννόηση και με την Εκκλησία γι’ αυτό. Θα το δούμε στην πορεία.

Λουίζα Μαρία Μποτού

Μπορεί να μας αναλύσει ο δήμαρχος Αλμυρού ποια είναι η κοινωνική πολιτική του δήμου; Με αποδείξεις όχι με “θα” και “μπορεί”.

Δήμαρχος: Οι Δήμοι δεν έχουν την πρωτοβάθμια ευθύνη στην κοινωνική πολιτική. Με τη «βοήθεια στο σπίτι», τα προγράμματα που συμμετέχουμε και τους λίγους πόρους που έχουμε συνδράμουμε ως Δήμος.

Κωνσταντίνος Τόπας: Τι θα γίνει με τον περιφερειακό που ένα κομμάτι του καταστράφηκε από τον Ιανό εκεί ψηλά στις εργατικές κατοικίες; Έρχονται τα αλώνια σε δυο μήνες και αυτός ο δρόμος εξυπηρετούσε πολλά και βαριά αγροτικά μηχανήματα… από που θα περάσουν τώρα; Μέσα από την πλατεία;

Δήμαρχος: Πρέπει να γίνει ΦΕΚ για να μπορέσουμε να εκπονήσουμε έργο. Δηλαδή, πρέπει να δούμε αν πρόκειται για δρόμο που ανήκει στην Περιφέρεια ή τον Δήμο. Εμείς διεκδικούμε τον δρόμο ώστε να τον εντάξουμε σε ένα ευρύτερο έργο ανάπλασης και της κοίτης του ποταμού και διασύνδεσης με ποδηλατικούς δρόμους και περιπατητών, με το Κουρί και τα Ζερέλια.

Αγαπητός Χριστέλλος: Τι θα γίνει με το αποχετευτικό Αμαλιάπολης;

Δήμαρχος: Είμαστε στη διαδικασία της έκπτωσης του εργολάβου.

Πολίτης. Γιατί δεν εξυπηρετούνται οι πολίτες διαδημοτικά, εν μέσω καραντίνας; Μένω με τον μέλλοντα σύζυγό μου σε άλλη πόλη και δεν με εξυπηρετούν με e-mail ή τηλεφωνικά για τα παραστατικά που χρειάζονται για συγκεκριμένη πράξη.

Δήμαρχος: Χρειαζόμαστε εξειδικευμένο προσωπικό και περισσότερο προσωπικό. Είμαστε πίσω ακόμη…. Π.χ. για να μπορέσει ο πολίτης να πληρώσει μέσω ίντερνετ, ή να βρει δικαιολογητικά που χρειάζονται για κάποιο σκοπό. Προς το παρόν ξεκινάμε με την αναβάθμιση της ιστοσελίδας του Δήμου και σιγά-σιγά θα μπουν στο portal νέες υπηρεσίες.

Γιώργος Πασχαλούδης: Αν θα γίνει παζάρι. Και αν σκέφτεται να ξανά κατέβει να ολοκληρώσει το έργο του.

Δήμαρχος: Μακάρι να μπορέσουμε να το κάνουμε το παζάρι… Θα κριθεί από την πορεία της πανδημίας. Η υποψηφιότητά μου δεν έχει καμία σχέση με την ολοκλήρωση του έργου. Πάντοτε κάτι ολοκληρώνουμε και θέτουμε έναν άλλο στόχο.

Πολίτης: Έχετε πλάνα για τη δημιουργία ή βελτίωση υπαίθριων γηπέδων; Όσα υπάρχουν είναι σε άθλια κατάσταση εκτός από το γήπεδο tennis στο Κουρί.

Δήμαρχος: Στο μόνο που καταθέτουμε είναι στο Αντώνης Τρίτσης. Έχουμε πρόταση για να γίνουν γηπεδάκια στα σχολεία και αναπλάσεις, αλλά το πρόγραμμα έχει κολλήσει. Δεν έχουν αξιολογηθεί καν οι προτάσεις που έχουμε κάνει. Ο σκοπός είναι να πάρουμε κάποια χρήματα από το πρόγραμμα επενδύσεων και να μη πηγαίνουν όλα στην Περιφέρεια. Έρχονται επώδυνα νομοσχέδια σε ό,τι έχει να κάνει με τις μεταρρυθμίσεις της τοπικής αυτοδιοίκησης, εκεί θα δούμε κατά πόσο η κυβέρνηση μπορεί να καταλάβει τις ανάγκες μας.


Σχετικά Άρθρα

Βουρεξάκη-Ταμπουρατζή: Τρέμω στην ιδέα μιας Ευρώπης που θα έχει χάσει τις αξίες,  την αλληλεγγύη, τη συνοχή της

Βουρεξάκη-Ταμπουρατζή: Τρέμω στην ιδέα μιας Ευρώπης που θα έχει χάσει τις αξίες,  την αλληλεγγύη, τη συνοχή…

Ένας από τους σταθμούς της επίσκεψης της κας Κατερίνας Βουρεξάκη-Ταμπουρατζή στον Αλμυρό, το πρωί της Παρασκευής…
Γιώργος Τσίπρας: «Η Ευρώπη βρέθηκε σε αδιέξοδο γιατί δεν είχε ποτέ ενιαία εξωτερική πολιτική» – Οι δηλώσεις στο e-almyros

Γιώργος Τσίπρας: «Η Ευρώπη βρέθηκε σε αδιέξοδο γιατί δεν είχε ποτέ ενιαία εξωτερική πολιτική» – Οι…

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε το πρωί της 17ης Μαΐου στην πόλη του Αλμυρού. Ανάμεσά τους και…
Έλενα Κουντουρά: «Στην πρώτη γραμμή για την Ελλάδα στην Ευρώπη» – Η συνέντευξη στο “e-almyros.gr”

Έλενα Κουντουρά: «Στην πρώτη γραμμή για την Ελλάδα στην Ευρώπη» – Η συνέντευξη στο “e-almyros.gr”

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας της στον Αλμυρό, χθες το πρωί Παρασκευή 17 Μαΐου, η Έλενα…