• 16 Μαρτίου, 2021

Παραδόθηκαν τα είδη ανάγκης από τους Αλμυριώτες στους σεισμόπληκτους – Ευχαριστήριο

Παραδόθηκαν τα είδη ανάγκης από τους Αλμυριώτες στους σεισμόπληκτους – Ευχαριστήριο

Οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων Αλμυρού, Πτελεού, Σούρπης και περιχώρων, απέδειξαν την κοινωνική τους ευαισθησία και κινητοποιήθηκαν για τη συνδρομή τους στους σεισμόπληκτους των Δήμων Ελασσόνας και Τυρνάβου.

Θυμίζουμε ότι μετά από πρωτοβουλία τους, εκπρόσωποι των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αλμυρού, επικοινώνησαν με τους φορείς των Δήμων Τυρνάβου και Ελασσόνας για όσα οι σεισμόπληκτοι έχουν ανάγκη, δηλαδή, τρόφιμα μακράς διαρκείας, κλινοσκεπάσματα, είδη καθαρισμού και είδη προσωπικής υγιεινής.

Σε συνάντηση εκπροσώπων των Συλλόγων Γονέων με την υπεύθυνη για την πρωτοβάθμια εκπαίδευση της Δημοτικής Αρχής, κα Αρετή Μπέη, ορίστηκε ο τρόπος και ο χρόνος συγκέντρωσης των ειδών αλλά και με τη συνδρομή του Αντιδημάρχου Λεωνίδα Βούλγαρη, εξασφαλίστηκε η μεταφορά και παράδοσή τους στους σεισμόπληκτους.

Οι γονείς και κηδεμόνες παρέδωσαν στο σχολείο των παιδιών τους τα είδη ανάγκης που προσέφεραν, όπως και οι συμπολίτες μας. Τα αγαθά συγκεντρώθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο Αλμυρού κι από εκεί φορτώθηκαν σε οχήματα του Δήμου με τη συνδρομή των υπαλλήλων του, προκειμένου να μεταφερθούν στους Δήμους Τυρνάβου και Ελασσόνας.

Από τους διοργανωτές αυτής της πρωτοβουλίας, τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων εκφράστηκαν θερμές ευχαριστίες προς όλους όσοι συνεισέφεραν στον καλό σκοπό. Όπως αναφέρθηκε: «Μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις. Οι συνδημότες μας άλλη μία φορά έδειξαν την αλληλεγγύη και την ανθρωπιά τους στο κάλεσμα προσφοράς στους πληγέντες των Δήμων Ελασσόνας και Τυρνάβου. Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Αλμυρού για την παραχώρηση χώρου συλλογής και τη μεταφορά των αγαθών που συγκεντρώθηκαν. Τα μέλη των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, τους Συλλόγους Διδασκόντων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αλμυρού, Ευξεινούπολης, Σούρπης, Πτελεού, Αχιλλείου, Καναλίων καθώς επίσης και τον Σύλλογο Καππαδόκων Αργιλοχωρίου και Μαυρολόφου.