• 12 Ιανουαρίου, 2021

Στέλνουν Αργαλαστή 90χρονη Αλμυριώτισσα για το εμβόλιο – SOS Πρόβλημα στην πλατφόρμα

Στέλνουν Αργαλαστή 90χρονη Αλμυριώτισσα  για το εμβόλιο – SOS Πρόβλημα στην πλατφόρμα

Αναγνώστριά μας, επικοινώνησε με τους δημοσιογράφους του e-almyros.gr, για να παραπονεθεί, αλλά και να αντλήσει πληροφορίες για τη διαδικασία εμβολιασμού των Αλμυριωτών.

Η μητέρα της 90χρονη, κάτοικος Αλμυρού, έκανε την αίτησή της στην πλατφόρμα και της δόθηκε ραντεβού στις 20 Ιανουαρίου 2021, στο Κέντρο Υγείας Αργαλαστής… περίπου 80 χλμ από τον τόπο κατοικίας της. Η κόρη της, μας ζήτησε να προσπαθήσουμε να μάθουμε αν μπορεί να γίνει κάτι, ώστε να μη χρειαστεί να ταλαιπωρηθεί η ηλικιωμένη μητέρα της και το λόγο που την κατευθύνουν σε τόσο μακρινή τοποθεσία.

Βάσει έγκυρων πληροφοριών, η πλατφόρμα δεν μπορεί να αντιστοιχίσει σωστά τους ταχυδρομικούς κώδικες, με τα πιο κοντινά εμβολιαστικά κέντρα, οπότε και τα πρώτα ραντεβού που κλείστηκαν χθες για την περιοχή μας αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα, τους κατευθύνουν δηλαδή στη Αργαλαστή.

Αναμένεται να επιλυθεί το πρόβλημα σήμερα, ενώ οι ενδιαφερόμενοι αναμένουν να μάθουν αν τα πρώτα ραντεβού θα ακυρωθούν, θα διορθωθούν ή θα πρέπει να εκτελεστούν όπως κλείστηκαν για να μη χαθεί η σειρά προτεραιότητας των δικαιούχων.

Στον Αλμυρό, το Κέντρο Υγείας είναι το κύριο εμβολιαστικό κέντρο με δυο ιατρεία-κέντρα εμβολιασμού. Σε επικοινωνία με το Κέντρο Υγείας Αλμυρού, μας επιβεβαίωσαν ότι δέχθηκαν δεκάδες τηλεφωνήματα για τον ίδιο λόγο, δηλαδή του μακρινού ραντεβού και αναμένουν οδηγίες για τον τρόπο ακύρωσης και τοποθέτησης νέου ραντεβού στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού.

Ακολουθεί το μήνυμα όπως το έλαβε η αναγνώστριά μας: AMKA _______ KΩΔ. PANTEBOY ________ ΘA ΛABETE NEO MHNYMA ME TO PANTEBOY EMBOΛIAΣMOY ΣAΣ. EΠIBEBAIΩΣH ENTOΣ 72 ΩPΩN PANTEBOY 1 20-01-21 ΩPA _____ APΓAΛAΣTHΣ ΠPOΣEΛEYΣH 15 ΛEΠTA ΠPIN OΔHΓIEΣ ΣE NEO MHNYMA