• 31 Δεκεμβρίου, 2020

Βρέθηκε σώα η 16χρονη που αγνοούνταν στην Όθρυ

Βρέθηκε σώα η 16χρονη που αγνοούνταν στην Όθρυ

Βρέθηκε σώα η 16χρονη, περίπου στις 7 σήμερα το πρωί μετά τις ολονύκτιες προσπάθειες ισχυρών δυνάμεων. Η νεαρή που χάθηκε χθες Τετάρτη στη θέση Λυκοράχη, στην περιοχή της Ανάβρας, περίπου στις 6 το απόγευμα και στην προσπάθειά της να βρει το δρόμο για το σπίτι της οδηγήθηκε σε μαντρί στη Σκοπιά Φαρσάλων, όπου εξαντλημένη πια, ζήτησε καταφύγιο.

Σήμερα το πρωί ο κτηνοτρόφος που έχει τη μονάδα, πήγε για την πρωινή εργασία του και βρήκε το κορίτσι. Αμέσως ειδοποίησε τις Αρχές και την οικογένειά του.

Αυτή τη στιγμή ( 7:05) πατέρας και θείος μεταβαίνουν στο σημείο για να πάρουν το κορίτσι στην αγκαλιά τους και να φροντίσουν για την υγεία του.

Εν τω μεταξύ όλο το βράδυ και με αυξανόμενη συμμετοχή δυνάμεων και εθελοντών διενεργήθηκαν οι έρευνες για την 16χρονη αγνοούμενη, στην Όθρυ.

Η 16χρονη χάθηκε σε δασώδη δύσβατη έκταση και μακρυά από την οδική αρτηρία που συνδέει την Ανάβρα με το σημείο.

Μαζί με τους πυροσβέστες του ΠΚ Δρυμώνος, του Βόλου, της ΒΙΠΕ Βόλου και της ΕΜΑΚ Λάρισας, τους αστυνομικούς του ΑΤ Αλμυρού, επιχείρησαν και μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου Αλμυρού, του Ορειβατικού Συλλόγου Αλμυρού, της πολιτικής προστασίας του Δήμου Αλμυρού, και συγχωριανοί της που γνωρίζουν την περιοχή.

Κατά τη διάρκεια της νύκτας, δεν σταμάτησαν τα μηνύματα αγωνίας αναγνωστών και φίλων της, στα κοινωνικά μας δίκτυα.

Φήμες ότι σήμα του κινητού της, εντόπισαν από κεραία κορυφής που βλέπει προς Φάρσαλα, τελικά επιβεβαιώνονται.

Στην εκπνοή του, το 2020 μας χάρισε μια εξαιρετική δεσποινίδα… πίσω στη δυναμική της πόλης μας… Περαστικά μικρή, να ‘σαι πάντοτε γερή!