• 31 Οκτωβρίου, 2020

Δεύτερο κρούσμα στη Δήμητρα – Δηλώσεις προέδρου

Δεύτερο κρούσμα στη Δήμητρα – Δηλώσεις προέδρου

Επικοινωνήσαμε με τον πρόεδρο της Δήμητρας Ευξεινούπολης κ. Αναστάσιο Δεληζήση για τις εξελίξεις μετά τον εντοπισμό κρούσματος σε παίκτη της ομάδας.

Ο κ. Δεληζήσης επιβεβαίωσε ότι βρέθηκε και δεύτερος παίκτης θετικός, μετά την ιχνηλάτιση που προβαίνει η ομάδα σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και το Κέντρο Υγείας Αλμυρού.

Σήμερα συνολικά 6 μέλη και παίκτες της ομάδας έλαβαν τα αποτελέσματα του τεστ και όπως προαναφέραμε μόνο ένας βρέθηκε θετικός. Το τεστ του κ. Δεληζήση είναι αρνητικό. Αναμένονται αύριο και τη Δευτέρα και νέα αποτελέσματα από άλλους παίκτες και μέλη της ομάδας.

Ο Πρόεδρος κ. Δεληζήσης δηλώνει στο e-almyros.gr: Θα ήθελα να ζητήσω από τον κόσμο την κατανόησή του. Για όλους μας είναι μια πρωτόγνωρη περιπέτεια. Παρ’ όλα αυτά, σε μικρό χρονικό διάστημα ενημερωθήκαμε και με τη σειρά μας ενημερώσαμε για όλες τις απαραίτητες ενέργειες και τα μέτρα που άμεσα λάβαμε. Η κοινωνία του Αλμυρού, να γνωρίζει ότι με διαφάνεια και ευθύνη, θα ανακοινώσουμε όποια εξέλιξη υπάρχει στο θέμα. Συνολικά η Διοίκηση, πιστεύει ότι όταν υπάρχουν κρούσματα, πρέπει να υπάρχει ενημέρωση, χωρίς να ακολουθεί αρνητικός κοινωνικός σχολιασμός και …έκτροπα και να ταυτόχρονα από τους υπευθύνους και τον φορέα να λαμβάνονται όλα τα μέτρα. Αυτό πράττουμε ήδη και εμείς. Ευχόμαστε περαστικά στους δυο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι πρέπει να πούμε ότι είναι σχεδόν ασυμπτωματικοί.


Σχετικά Άρθρα

Το ρεύμα απειλεί το νερό – Σε οικονομικό αδιέξοδο οι Δ.Ε.Υ.Α. της Θεσσαλίας λόγω των αυξήσεων στην ενέργεια

Το ρεύμα απειλεί το νερό – Σε οικονομικό αδιέξοδο οι Δ.Ε.Υ.Α. της Θεσσαλίας λόγω των αυξήσεων…

Σε συνέχεια του ρεπορτάζ-συνέντευξης που φιλοξενήσαμε στο προηγούμενο φύλλο της εφημερίδας μας, σήμερα δημοσιεύουμε την ανακοίνωση…
Οφειλές ετών και ενεργειακή κρίση απειλούν τη βιωσιμότητα της ΔΕΥΑΛ

Οφειλές ετών και ενεργειακή κρίση απειλούν τη βιωσιμότητα της ΔΕΥΑΛ

έκδοση 2/4/22 Τι ισχύει για τον διακανονισμό των οφειλών, τα ευφυή συστήματα που θα εκσυγχρονίσουν τις…
Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο ΚΔΑΠμεΑ

Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο ΚΔΑΠμεΑ

Το 1992, η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, ανακήρυξε την 3η Δεκεμβρίου ως Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με…