• 29 Οκτωβρίου, 2020

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ… ΑΡΧΟΝΤΕΣ… Γράφει ο Χρήστος Καραζούπης

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ… ΑΡΧΟΝΤΕΣ… Γράφει ο Χρήστος Καραζούπης

Έχοντας ξεχειλίσει η αγανάκτησή μου για τα κακώς κείμενα στο δήμο μας και αφού έχει εξαντληθεί η υπομονή μου όπως πιστεύω και της πλειοψηφίας  των δημοτών, για τα έργα και τις ημέρες των δημοτικών μας αρχόντων, αποφάσισα να επικοινωνώ αυτά, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, μήπως και αφυπνισθεί κάποιος…

Με αφορμή ένα αυτοκίνητο 4Χ4 του Δήμου Αλμυρού, παράνομα παρκαρισμένο στη …βομβαρδισμένη πλατεία (φώτο), το αυτοκίνητο λοιπόν αυτό όπως και πολλά άλλα,  είτε είναι αγορασμένα με τα χρήματα των δημοτών, είτε είναι τάχα χορηγίες επιχειρήσεων της περιοχής… αφού βέβαια  η αξία αυτών των αυτοκινήτων αποτελεί τι 1/5 των δημοτικών τελών που μείωσε η δημοτική αρχή!!!  στις επιχειρήσεις και κάνουμε και ευχαριστίες για τη χορηγία τους…!!!!

Και αφού εμείς οι δημότες τους τα αγοράσαμε ….τα φουλάρουμε και με καύσιμα, για να σουλατσάρουν οι δήμαρχοι και οι αντιδήμαρχοι στα χωριά τους και να κάνουν βλαχοπολιτική Μαυρογιαλούρου… Δεν υπάρχει σ΄ αυτό τον τόπο κάποιος, εισαγγελέας, υπουργείο εσωτερικών, Αποκεντρωμένη Περιφέρεια Θεσσαλίας και Στ. Ελλάδας (τι λέτε εσείς Κύριε Ντίτορα… θεματοφύλακα της νομιμότητας και πολέμιε των αυθαιρέτων), να εφαρμόσει τον νόμο…..  

Οι δημοτικοί άρχοντες χωρίς κανένα σεβασμό στους δημότες και στα χρήματά τους κάνοντας κακή χρήση των προνομίων που τους προσφέρει η πολιτεία, οικονομικές ενισχύσεις, ειδικούς συμβούλους και συνεργάτες κ.λ.π, έχουν κάνει το δική  τους αυλή, επιβλέποντας αυτή, κάνοντας που και που  και καμία επίσκεψη στο δημαρχείο και πέρα βρέχει για τα προβλήματα του δήμου και των δημοτών τους.

Τιμώντας πάντα την αξιοπρέπεια και  τα χρήματα του ΠΟΛΙΤΗ, θα επανέλθω με άλλα «κακώς κείμενα», προσπαθώντας να προκαλέσω τον ωχαδερφισμό των συνδημοτών μου, σηκώνοντάς τους από τον καναπέ… και να τους κάνω να θυμώσουν…. επί τέλους, γι’ αυτά που γίνονται για εμάς… χωρίς εμάς…

 

Χρήστος Καραζούπης: ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ –ΕΠΙΜΟΝΑ ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ