• 25 Οκτωβρίου, 2020

“Στράβωσε” από νωρίς το παιχνίδι για τους Μυρμηδόνες

“Στράβωσε” από νωρίς το παιχνίδι για τους Μυρμηδόνες

Παρά το γεγονός ότι έμειναν νωρίς πίσω στο σκορ, έπαιζαν με δέκα παίκτες από το 26ο λεπτό και ήταν 0-2 στο ημίχρονο, οι Μυρμηδόνες πάλεψαν και κατάφεραν να μειώσουν, είχαν δύο δοκάρια, όμως ο Τοξότης έφθασε σε άλλα δύο τέρματα φεύγοντας με νίκη 1-4 από το γήπεδο του Πλατάνου.

Στο 9ο λεπτό ο Θαλασσινός με κεφαλιά, ύστερα από σέντρα του Δεμίρη, άνοιξε το σκορ για τη βολιώτικη ομάδα και στο 26ο άλλαξε η αριθμητική ισορροπία καθώς δέχθηκε κόκκινη κάρτα ο Αράπης, δύο κίτρινες για διαμαρτυρία.

Με ατομική ενέργεια και πλασέ ο Μάστορας το 0-2 στο 43′. Οι φιλοξενούμενοι έβαλαν τις βάσεις για την εκτός έδρας νίκη, ωστόσο οι παίκτες των Μυρμηδόνων ήταν ιδιαίτερα μαχητικοί. Ύστερα από κόρνερ του Τσόγκα, ο Κατσαβριάς είχε δοκάρι με κεφαλιά και το 1-2 έγινε στο 56′: ο Τσόγκας ωραία προσπάθεια, ο Κατσαβριάς την ασίστ και ο Μάταζρης από κοντά το γκολ.
Ο Τοξότης έφθασε στο 1-3 με σουτ από πλάγια θέση του Γιώργου Κωνσταντάκου (64′), ακολούθησε δοκάρι για τους γηπεδούχους με πλασέ του νεοαποκτηθέντα Δήμου και για τους φιλοξενούμενους με τον Θαλασσινό. Το 1-4 διαμορφώθηκε στο 75′ με αυτογκόλ του Κοντοβά (προβολή προ του επιθετικού για να διώξει που κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του) σε σέντρα του Κωνσταντάκου.

Μυρμηδόνες: Γκόγκος, Μακρής, Κοντοβάς, Παλάσκας, Κουφάκης (46′ Δήμος), Κατσαβριάς (77′ Καραπτσιάς), Αράπης, Μάτζαρης, Μηλιώνης (32′ Χριστοδουλόπουλος), Τσόγκας, Τσέργας (75′ Πραττής).
Τοξότης: Μπράνος, Γερακίνης (75′ Μπαρμπούτας), Ιωάννου, Γεωργουλάκος, Κόκκαλης, Σκλαπάνης, Θαλασσινός (80′ Λάιος), Μάστορας (62′ Κωνσταντάκος), Δενελάβας, Παπουτσής, Δεμίρης (46′ Σαρρής).


Σχετικά Άρθρα

Καινούργιοι παίκτες στο ρόστερ των Μυρμηδόνων Πλατάνου

Καινούργιοι παίκτες στο ρόστερ των Μυρμηδόνων Πλατάνου

Ο ΑΣ Μικροθηβών δεν δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της νέας περιόδου και έτσι οι παίκτες του…
Φωτιά στον Πλάτανο – Σύλληψη αγρότη

Φωτιά στον Πλάτανο – Σύλληψη αγρότη

Περίπου στις 8:55 σήμερα το πρωί Πέμπτη 20 Ιουνίου, το ΠΚ Δρυμώνος έλαβε ειδοποίηση για πυρκαγιά…
Πότε θα γίνει προγραμματισμένη διακοπή νερού στον Πλάτανο

Πότε θα γίνει προγραμματισμένη διακοπή νερού στον Πλάτανο

Η Δ.Ε.Υ.Α.ΑΛ. ενημερώνει ότι την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024 θα γίνει διακοπή της υδροδότησης στον Πλάτανο…