• 25 Οκτωβρίου, 2020

Επεισοδιακό ματς στην Αγριά, έχασε το τρίποντο στις καθυστερήσεις η Δήμητρα

Επεισοδιακό ματς στην Αγριά, έχασε το τρίποντο στις καθυστερήσεις η Δήμητρα

Σε επεισοδιακό παιχνίδι στην Αγριά, η Δήμητρα έφθασε κοντά σε μεγάλη εκτός έδρας επιτυχία, αλλά δέχθηκε την ισοφάριση στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης. Το τελικό 2-2 αφήνει πικρή γεύση στους παίκτες του Μιχάλη Ανδρωνά.

Στο πρώτο ημίχρονο, η Δήμητρα μπήκε πολύ δυνατά, ήταν καλύτερη, ήλεγχε το ματς και είχε αρκετές φάσεις στα αντίπαλα καρέ, ενώ προηγήθηκε δύο φορές. Στο 12ο λεπτό συρτό σουτ του Κρανά απέκρουσε σε κόρνερ ο Κουτσιρίμπας και δύο λεπτά αργότερα το 0-1 όταν Βούλγαρης, Καρράς συνδυάστηκαν, ο τελευταίος έβγαλε τη σέντρα και σκόραρε ο 19χρονος Μάριος Φουρκιώτης με καρφωτή κεφαλιά.
Ακολούθησε μία επικίνδυνη φάση για τον Θησέα, σουτ του Βλάχου που έβαλε σωτήρια την κόντρα ο Κρανάς, σουτ των Φουρκιώτη, Κρανά στο 21′ και 29′ που μπλόκαρε ο τερματοφύλακας και έφυγε άουτ αντιστοίχως , ενώ μεγάλη ευκαιρία είχαν οι Ευξεινουπολίτες στο 34ο λεπτό. Ο Φουρκιώτης βρέθηκε σε θέση για γκολ, έκανε το πλασέ και ο Κουτσιρίμπας απέκρουσε.
Η ισοφάριση σημειώθηκε στο 39′ με κεφαλιά του Βλάχου σε μεταβίβαση του Βουρδάκη. Παρά το γεγονός ότι απέμεναν λίγα λεπτά μέχρι την ανάπαυλα, οι φιλοξενούμενοι δεν πτοήθηκαν και βρήκαν δεύτερο τέρμα. Ήταν στο 44ο λεπτό όταν ύστερα από ωραία οργανωμένη προσπάθεια, ο Θωμαΐδης τροφοδότησε τον Φουρκιώτη, αυτός έκανε το γύρισμα και ο Κρανάς με σουτ στην κίνηση έγραψε το 1-2.

Στην επανάληψη, ο Λευτέρης Καλογήρου άλλαξε τη διάταξη της ομάδος του και ο Θησέας πατούσε καλύτερα. Στο 52′ ο Κουτσιρίμπας τραυματίστηκε και τον αντικατέστησε ο Μυλωνάς. Στο 56′ σουτ του Ζαχαράκη μπλόκαρε ο Σταυράκης που ήταν στους διακριθέντες της Δήμητρας, σταθερός στις επεμβάσεις του και στο 58′ δόθηκε πέναλτι για τράβηγμα πάνω στον Γκάγκα. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Σιώμος, όμως ο Σταυράκης έπεσε στη σωστή γωνία και απέκρουσε κρατώντας το 1-2.

Στο 71ο λεπτό, ο έμπειρος γκολκίπερ της Δήμητρας απέκρουσε πλασέ του Βουρδάκη με γρήγορη έξοδο κλείνοντας το οπτικό πεδίο του επιθετικού του Θησέα και φθάσαμε στο 81ο λεπτό όπου είχαμε γενική σύρραξη και ξύλο στον αγωνιστικό χώρο (ο Τετριμίδας δέχθηκε επίθεση, μάτωσε στο στόμα κι έγινε αλλαγή). Ο Μεντί έκανε φάουλ στον Μυλωνά κι ακολούθησε σύρραξη μεταξύ των ποδοσφαιριστών. Οι πρωταγωνιστές της φάσης τιμωρήθηκαν με κίτρινη και ο διαιτητής Καλαντζής απέβαλε με κόκκινη κάρτα τον Στεφανή από πλευράς φιλοξενουμένων και τον Βουρδάκη για τους γηπεδούχους. Το ματς είχε πεντάλεπτη διακοπή.

Κι ενώ είχε μπει στις καθυστερήσεις και η Δήμητρα έδειχνε να κρατάει τη σημαντική νίκη, στο 2ο λεπτό του επιπλέον χρόνου, ο Δουλάς σέντραρε και ο Βλάχος με σουτ στην κίνηση έγραψε το 2-2.

Ο Μεντί αγωνίστηκε στο τελευταίο ημίωρο κι άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις δείχνοντας ότι θα βοηθήσει σημαντικά, ενώ από πλευράς Δήμητρας, έγινε λόγος για παράπονα από τη διαιτησία του δευτέρου ημιχρόνου.

Θησέας: Κουτσιρίμπας (52′ Μυλωνάς), Ιακωβίδης, Βαν ντε Γουίχε, Γκάγκας, Ρακής (52′ Δουλάς), Χατζησταμάτης, Ζαχαράκης (90’+6′ Ζάχος), Τσιανάκας (72′ Αντωνούλης), Βλάχος, Σιώμος, Βουρδάκης.
Δήμητρα: Σταυράκης, Φαράντος, Καρράς, Τσιάτσιος, Στεφανής, Θωμαΐδης (62′ Μεντί), Κρανάς, Δημητρίου, Φουρκιώτης (72′ Τετριμίδας-87′ Λάζογλου), Βούλγαρης, Κλουκουτάρας.


Σχετικά Άρθρα

Θησέας-Πύρασος 1-1 σε γκολ, δοκάρια …και διαμαρτυρίες!

Θησέας-Πύρασος 1-1 σε γκολ, δοκάρια …και διαμαρτυρίες!

Τρομερή μονομαχία ανάμεσα σε Θησέα και Πύρασο στο Βασδέκειο που το 1-1 δεν άρεσε σε καμία…
Πήρε ισοπαλία στο φινάλε ο ΓΣΑ κι απέτρεψε τον Θησέα να πιάσει κορυφή

Πήρε ισοπαλία στο φινάλε ο ΓΣΑ κι απέτρεψε τον Θησέα να πιάσει κορυφή

Μεγάλο παιχνίδι σήμερα στο στάδιο Αλμυρού. O Θησέας προηγήθηκε στο 3′ και κρατούσε το υπέρ του…
Καλή εμφάνιση για Αίαντα αλλά δίχως αποτέλεσμα

Καλή εμφάνιση για Αίαντα αλλά δίχως αποτέλεσμα

Ο Θησέας συνέχισε την εξαιρετική του πορεία κερδίζοντας 1-0 τον Αίαντα και παραμένει στο -3 από…