Παλικαρίσιος βαθμός για την Δήμητρα κόντρα στο Ύπατο – Πρώτο εντός έδρας, πρώτο θετικό αποτέλεσμα!

Παλικαρίσιος βαθμός για την Δήμητρα κόντρα στο Ύπατο – Πρώτο εντός έδρας, πρώτο θετικό αποτέλεσμα!

Παλικαρίσιος βαθμός ισοπαλίας για την Δήμητρα. Το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι στη Γ’ Εθνική συνοδεύτηκε από το πρώτο θετικό αποτέλεσμα με αντίπαλο τον ΑΟ Υπάτου, που μπορεί να θεωρείται φαβορί στον όμιλο αλλά δεν το έδειξε στο γήπεδο της Ευξεινούπολης… Μάλιστα οι γηπεδούχοι είχαν αρκετές φάσεις για γκολ.Ο Μιχάλης Ανδρωνάς παρέταξε τον Σταυράκη στο τέρμα, δεξί μπακ ο Φαράντος, αριστερό ο Καρράς και στόπερ οι Τσιάτσιος, Στεφανής. Στη μεσαία γραμμή, Θωμαΐδης, Δημητρίου στον άξονα, αριστερός εξτρέμ ο Κρανάς, δεξιός ο Κλουκουτάρας, «δεκάρι» ο Βούλγαρης και προωθημένος ο Φουρκιώτης.

Μόλις στο 2ο λεπτό, μία καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους με σουτ του Σπηλιώτη που έφυγε άουτ. Στο 11ο λεπτό, η πρώτη απειλητική φάση της Δήμητρας όταν σε φάουλ του Κρανά, ο Θωμαΐδης πήδηξε ψηλότερα απ’ όλους, πήρε κεφαλιά που ήταν όμως άστοχη. Λίγο αργότερα, μακρινό σουτ του Βούλγαρη απέκρουσε με γροθιές ο Διαμαντής, η φάση συνεχίστηκε με σέντρα του Καρρά, γύρισμα του Κλουκουτάρα που έδιωξε σε κόρνερ ο Κορομηλάς. Ακολούθησαν δύο καλές φάσεις για το Ύπατο: στο 18’ σε παράλληλη του Τσουβαλτσίδη, ο Σπανός έκανε προβολή άουτ από τη μικρή περιοχή και στο 25’ από κάθετη του Καράι, ο Νιφορόπουλος σε τετ-α-τετ νικήθηκε από τον Σταυράκη που απέκρουε με το πόδι.

Η μεγάλη ευκαιρία στο α’ μέρος για την ομάδα του Μιχάλη Ανδρωνά ήταν στο 39ο λεπτό όταν ο Φουρκιώτης έκλεψε την μπάλα στο κέντρο, προχώρησε και μοίρασε στον Βούλγαρη ο οποίος από πλάγια έκανε σέντρα-σουτ που έδιωξε με εκτίναξη, με το ένα χέρι ο τερματοφύλακας.
Μπορεί το Ύπατο να είχε 4-5 ψηλούς παίκτες, αλλά οι αμυντικοί του πανικοβάλλονταν εύκολα κάθε φορά που οι γηπεδούχοι κυκλοφορούσαν καλά την μπάλα κι έβγαιναν μπροστά.

Στο ημίχρονο, ο Παναγιώτης Τζαναβάρας έριξε στο ματς τον Πέντα, ωστόσο η Δήμητρα δεν ένιωσε πίεση… Αντιθέτως, πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Στο 62’ σουτ του Φουρκιώτη από καλή θέση πήγε πάνω στον γκολκίπερ που έδιωξε ασταθώς. Στη συνέχεια ο Κρανάς την έσπρωξε στα δίχτυα, ξεσηκώθηκαν να πανηγυρίσουν οι φίλαθλοι αλλά εγκαίρως είχε υποδειχθεί οφσάιντ, χωρίς να διαμαρτυρηθούν οι γηπεδούχοι. Στο 70ό λεπτό η πολύ μεγάλη ευκαιρία για τους «πράσινους» της Ευξεινούπολης: ο Στεργίου σέντραρε από δεξιά, ο Διαμαντής δεν έκανε καλό υπολογισμό, πετάχθηκε μπροστά του στη μικρή περιοχή ο Φουρκιώτης, πήρε κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι, άουτ.

Η τελευταία καλή στιγμή στο ματς ανήκε στο σύλλογο της Βοιωτίας καθώς από λάθος στην άμυνα και κλέψιμο του Σπηλιώτη, αφού αυτός πέρασε αντίπαλο με ντρίμπλα, σούταρε και η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι.

Πολύ καλά στημένη η Δήμητρα στον αγωνιστικό χώρο, διέψευσε όσους προδίκαζαν ήττα της από το Ύπατο. Μπορεί η φιλοξενούμενη ομάδα να έχει το μεγαλύτερο προϋπολογισμό στον όμιλο όπως λέγεται, αυτό δεν φάνηκε στο γήπεδο όμως.. Και με ανάλογες εμφανίσεις, η ομάδα του Ανδρωνά δικαιούται να πιστεύει στην παραμονή και σε μια καλή πορεία. Πήρε άξια το βαθμό της ισοπαλίας κάνοντας σεφτέ στα θετικά αποτελέσματα… και μαζί ψυχολογία για τη συνέχεια…

Δήμητρα: Σταυράκης, Φαράντος, Καρράς, Τσιάτσιος, Στεφανής, Θωμαΐδης, Κρανάς (90’+1’ Λάζογλου), Δημητρίου, Φουρκιώτης (90’+1’ Στεργιόπουλος), Βούλγαρης (70’ Στεργίου), Κλουκουτάρας (79’ Μπένος).
Ύπατο: Διαμαντής, Τσουβαλτσίδης, Κορομηλάς, Παπαδόπουλος, Μακροστέργιος (46’ Πέντα), Χατζηδημητρίου, Δοξάκης, Σπανός, Νιφορόπουλος (60’ Παναγιωτόπουλος), Καράι (67’ Καλόφωνος), Σπηλιώτης.


Σχετικά Άρθρα

Ανακοίνωση ΕΛΓΑ (για γεωργούς ευρύτερης περιοχής Αλμυρού)

Ανακοίνωση ΕΛΓΑ (για γεωργούς ευρύτερης περιοχής Αλμυρού)

Ο ΕΛΓΑ καλεί τους ενδιαφερόμενους που το φυτικό κεφάλαιο των γεωργικών τους εκμεταλλεύσεων ζημιώθηκε από τον…
Αφιέρωμα στη φλογερή αγωνίστρια της εθνεγερσίας Μαντώ Μαυρογένους

Αφιέρωμα στη φλογερή αγωνίστρια της εθνεγερσίας Μαντώ Μαυρογένους

​Μέσα σε κλίμα μεγάλης κατάνυξης και συγκίνησης πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023 η ένατη παρουσίαση…
Επτά γκολ η Αγχίαλος με την Δήμητρα

Επτά γκολ η Αγχίαλος με την Δήμητρα

Στα επτά γκολ σταμάτησε η Αγχίαλος στον αγώνα με την Δήμητρα. Ο Αγιασλάρι, ο παίκτης που…