• 17 Οκτωβρίου, 2020

Βόλεϊ Κορασίδων: Εύκολο 3-0 σετ για τον ΓΣΑ σε μία ώρα κόντρα στον Τύρναβο

Βόλεϊ Κορασίδων: Εύκολο 3-0 σετ για τον ΓΣΑ σε μία ώρα κόντρα στον Τύρναβο

Τρίτη νίκη για τον ΓΣ Αλμυρού, με το ίδιο σκορ όπως οι προηγούμενες, 3-0 σετ. Σήμερα το απόγευμα στο κλειστό του Αλμυρού, η κυανόλευκη ομάδα υποδέχθηκε τον ΓΣ Τυρνάβου και “καθάρισε” εύκολα το ματς σε 1 ώρα, βρίσκοντας αντίσταση μόνο στο δεύτερο σετ.

Το πρώτο έληξε 25-11. Από νωρίς η διαφορά ήταν μεγάλη, το 19-8 έγινε 20-11 κι ακολούθησαν καρφί της Τσιγάνη πίσω από τη γραμμή των τριών μέτρων, πόντος της Κωνσταντίνου, καρφί της Σοφίας Αραμπατζή, ωραίο διαγώνιο καρφί της Κωνσταντίνου και άσος της Κωτούλα.

Το 2ο σετ είχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Ο ΓΣΑ είχε τους τρεις πρώτους του πόντους με άσους (στο σερβίς τα κορίτσια του Χρήστου Μακρή ήταν φοβερά σήμερα), ωστόσο και οι φιλοξενούμενες από τον Τύρναβο βελτιώθηκαν και είχαν καλή απόδοση. Έτσι οι ομάδες ήταν κοντά στο σκορ με μικρό προβάδισμα για τις Αλμυριώτισσες (8-5, 10-7, 13-12). Με μπλοκ της Ελεάνας Κούτε, κακή υποδοχή σε σερβίς της Κωτούλα και άσος της τελευταίας έγινε το 17-14. Η Κυρίτση το 20-18, η Κωνσταντίνου το 23-19 με καρφί, η Κυρίτση το 24-19 με έναν περίεργο τρόπο αφού η μανσέτα της χτύπησε στο φιλέ και αιφνιδίασε και η ίδια παίκτρια με δυνατό σερβίς τελείωσε το σετ με σκορ 25-19.

Στο τρίτο σετ, η Αναστασία Κυρίτση ήταν σα να …έπαιζε μόνη της! Με το σκορ στο 2-2, ξεκίνησε να σερβίρει και ο ΓΣΑ πήρε 13 συνεχόμενους πόντους! Είτε με δικούς της άσους, είτε με καρφιά των Κωνσταντίνου, Κωτούλα, είτε με καρφιά της Τσιγάνη. Το 2-2 έγινε 15-2, αναθάρρησαν οι του Τυρνάβου που μείωσαν 15-7 με μικρό σερί, αλλά δεν είχαν συνέχεια: το σετ έληξε 25-12.

Να τονίσουμε ότι επόμενο ματς είναι για τις Κορασίδες στις 25/10 κόντρα στον Φιλαθλητικό στη Λάρισα, ενώ η ομάδα Γυναικών δίνει αύριο Κυριακή φιλικό στην Αγριά με την Αργώ (οι Γυναίκες κάνουν πρεμιέρα στη Β’ Εθνικής στις 24/10).

Κορασίδες: ΓΣΑ-ΓΣ Τυρνάβου 3-0 (25-11, 25-19, 25-12).

ΓΣΑ (Μακρής): Σ. Αραμπατζή, Κούτε, Κωνσταντίνου, Μαυρογέννη, Φ. Μητσογιάννη, Τσανή, Χατζηκυριάκου, Χρ. Αραμπατζή, Κυρίτση, Μπουκουβάλα, Τσιγάνη, Κωτούλα.
ΓΣ Τυρνάβου (Παπακωνσταντίνου): Μιτσόγλου, Μυλωνά, Τόσκα, Παπακωνσταντίνου, Ευ. Ζιώγα, Παρλαπάνου, Γκουλέτσα, Πουρνάρα, Φρ. Ζιώγα, Σαπουνά.

Φ.Γ.


Σχετικά Άρθρα

Σημαντική ενίσχυση για την ομάδα βόλεϊ του ΓΣΑ!

Σημαντική ενίσχυση για την ομάδα βόλεϊ του ΓΣΑ!

Σημαντική ενίσχυση για την ομάδα βόλεϊ του ΓΣΑ καθώς επιστρέφουν στον σύλλογο όλες οι αξιόλογες αθλήτριες…
Συνεχίζουν μαζί ΓΣΑ και Λευτέρης Τιρτιράκης

Συνεχίζουν μαζί ΓΣΑ και Λευτέρης Τιρτιράκης

Η δουλειά του Λευτέρη Τιρτιράκη εκτιμήθηκε από τον έφορο του τμήματος βόλεϊ του ΓΣΑ Θανάση Χατζηκυριάκο…
Σύμπραξη Ειδικού Δημοτικού και 3ου Δημοτικού Αλμυρού

Σύμπραξη Ειδικού Δημοτικού και 3ου Δημοτικού Αλμυρού

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 3ου Δημοτικού Σχολείου ένα θεατρικό δρώμενο…