• 11 Οκτωβρίου, 2020

Εντός έδρας ισοπαλία για Πύρασο

Εντός έδρας ισοπαλία για Πύρασο

Δεν απέφυγε την εντός έδρας γκέλα σήμερα ο Πύρασος. Έφερε 1-1 με την Ακρόπολη Σέσκλου στο γήπεδο Νέας Αγχιάλου σε αγώνα που τα γκολ σημειώθηκαν το ένα μετά το άλλο στο πρώτο πεντάλεπτο του β’ ημιχρόνου. Στο 47′ ο Παπαδόπουλος με εύστοχο πέναλτι το 1-0, που κέρδισε ο Κατής, στο 49′ το 1-1 από τον Τάσο Κολυμήτρα ύστερα από κόρνερ του Πασσιά.
Στο πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι ζήτησαν γκολ υποστηρίζοντας ότι σε κόρνερ του Μυργιώτη η μπάλα πέρασε τη γραμμή του τέρματος, σουτ του Μυργιώτη από πλάγια έφυγε άουτ, ενώ σε μια καλή φάση ο Καραγιώργος είχε αδύναμο τελείωμα από μακρυά. Η Ακρόπολη απείλησε με προσπάθειες των Παγώνη στο 35′ (σουτ λίγο άουτ εκτός μεγάλης περιοχής) και του Μιχάλη Τσουκάλη που κόντραρε σε αμυντικό.
Στην επανάληψη ο Πύρασος είχε μεγάλες ευκαιρίες με σουτ του Μυργιώτη και κεφαλιά του Ζιώγα που απομάκρυναν πάνω στη γραμμή οι Ζάγκας και Δημητρίου αντιστοίχως, ενώ ο Στούκας απέκρουσε κεφαλιά του Ζιώγα και σουτ του Καραγιώργου. Από το 85′ η Ακρόπολη έπαιξε με δέκα λόγω τραυματισμού του Αντωνίου. Είχε κάνει τρεις αλλαγές εξαντλώντας όμως τις τρεις διακοπές στον αγώνα που είχε δικαίωμα σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς.

Πύρασος: Τσιλίγκος, Φλώρος (65′ Θεοδωρόπουλος), Παπαδόπουλος, Ντόντα, Αλμασίδης, Τσάμης, Καλλιακούδας (65′ Ζιώγας), Κατής, Καραγιώργος, Μυργιώτης, Καραδήμας (75′ Μιχολίτσης).
Ακρόπολη: Στούκας, Ζάγκας, Αν. Κολυμήτρας (74′ Σταυραντώνης), Σουλιώτης, Δημητρίου, Κ. Κολυμήτρας, Παγώνης, Αντωνίου, Μιχ. Τσουκάλης (55′ Γκάγκας), Αξιώτης, Πασσιάς (65′ Γαβρ. Τσουκάλης).


Σχετικά Άρθρα

Αντίστροφη μέτρηση για τη σέντρα της Α’ Ερασιτεχνικής – Δηλώσεις προπονητών

Αντίστροφη μέτρηση για τη σέντρα της Α’ Ερασιτεχνικής – Δηλώσεις προπονητών

Αντίστροφη μέτρηση πλέον για το πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Είναι το Σαββατοκύριακο των τελευταίων φιλικών,…
Καινούργιοι παίκτες στο ρόστερ των Μυρμηδόνων Πλατάνου

Καινούργιοι παίκτες στο ρόστερ των Μυρμηδόνων Πλατάνου

Ο ΑΣ Μικροθηβών δεν δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της νέας περιόδου και έτσι οι παίκτες του…
Ρεπορτάζ και εικόνες από τον αγώνα Πύρασος-Ρήγας Φεραίος

Ρεπορτάζ και εικόνες από τον αγώνα Πύρασος-Ρήγας Φεραίος

Ο Πύρασος κέρδισε 3-1 τον Ρήγα Φεραίο για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και πάει με…