• 11 Οκτωβρίου, 2020

Η Δήμητρα τις ευκαιρίες, ο Φωκικός τη νίκη…

Η Δήμητρα τις ευκαιρίες, ο Φωκικός τη νίκη…

Η πρεμιέρα της Δήμητρας Ευξεινούπολης στη Γ’ Εθνική δεν συνοδεύτηκε με θετικό αποτέλεσμα και οι “πράσινοι” επιστρέφουν στη βάση τους στεναχωρημένοι διότι δεν έχασαν από καλύτερο αντίπαλο.

Ο Φωκικός πήρε το τρίποντο με σκορ 1-0, η ομάδα του Μιχάλη Ανδρωνά όμως ήταν αυτή που κυριάρχησε και έχασε τις μεγάλες φάσεις για να ισοφαρίσει στα τελευταία λεπτά.
Νωρίς σημειώθηκε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση. Στο 11ο λεπτό, από σέντρα του Αντωνίου, σκόραρε με καρφωτή κεφαλιά ο Βιγιαφάνε. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την Δήμητρα όταν ο Κλουκουτάρας πέρασε δύο αντιπάλους, πλάσαρε, απέκρουσε ο γκολκίπερ και έδιωξαν πάνω στη γραμμή αμυντικοί. Μία καλή στιγμή για τους γηπεδούχους με σουτ άουτ του Πολίτη στο 28′, ενώ οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα πάνω στον Κλουκουτάρα. Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολλές φάσεις, έγινε μοιρασμένο παιχνίδι κέντρου.

Στην επανάληψη, όσο περνούσε ο χρόνος, οι “πράσινοι” ήταν και πιο απειλητικοί… Στο τελευταίο δεκάλεπτο έχαναν τη μία ευκαιρία μετά την άλλη… Στο 82′ μόνος σε τετ-α-τετ ο Κρανάς με τον Καπετάνο, απέκρουσε ο τερματοφύλακας, στο 84′ κεφαλιά του Τσιάτσιου από τη μικρή περιοχή πέρασε λίγο άουτ, στο 88′ σουτ του Μπένου επίσης λίγο άουτ, στις καθυστερήσεις από δυνατό πλάγιο άουτ του Στεφανή, ο Κρανάς δεν βρήκε την μπάλα ευρισκόμενος σε θέση για γκολ.
Ο Φωκικός είχε μια καλή στιγμή στο 85′ με σουτ από πλάγια του Μπουγιώτα που εξουδετέρωσε ο Σταυράκης.

Θετική εμφάνιση για το σύνολο του Ανδρωνά, κρίμα όμως που δεν συνοδεύτηκε με το ανάλογο αποτέλεσμα κόντρα σε αντίπαλο που θα είναι από τις ομάδες που θα παλέψουν για την παραμονή.

Φωκικός: Καπετάνος, Λαπρόπουλος, Αργυρίου, Ζιώγας, Μίχος, Κωστακιώτης, Αντωνίου (76′ Αλολάρι), Αντωνόπουλος, Πολίτης, Βιγιαφάνε (70′ Μπουγιώτας), Κορέτα (93′ Μπίτσας).
Δήμητρα: Σταυράκης, Φαράντος, Στεργιόπουλος (81′ Στεργίου), Καρράς, Στεφανής, Θωμαΐδης (81′ Μπένος), Κρανάς, Δημητρίου, Φουρκιώτης, Βούλγαρης (68′ Τσιάτσιος), Κλουκουτάρας.


Σχετικά Άρθρα

Επτά γκολ η Αγχίαλος με την Δήμητρα

Επτά γκολ η Αγχίαλος με την Δήμητρα

Στα επτά γκολ σταμάτησε η Αγχίαλος στον αγώνα με την Δήμητρα. Ο Αγιασλάρι, ο παίκτης που…
Το πρόγραμμα αγώνων στα γήπεδα της ΕΠΣΘ το Σαββατοκύριακο

Το πρόγραμμα αγώνων στα γήπεδα της ΕΠΣΘ το Σαββατοκύριακο

Αίας και ΓΣΑ στη Σούρπη το Σάββατο, ενώ την ίδια ώρα ντέρμπι μεταξύ Αγίας Άννας και…
Επτά γκολ η Ακρόπολη με την Δήμητρα

Επτά γκολ η Ακρόπολη με την Δήμητρα

Η Ακρόπολη νίκησε 7-1 την Δήμητρα. Τα δύο πρώτα γκολ ο Παγώνης στο 8ο και 15ο…