Πυροβολούσε από παντού ο Αίας, 5-1 τον Τοξότη με φοβερή εμφάνιση και γκολάρες Αραπίτσα!

Πυροβολούσε από παντού ο Αίας, 5-1 τον Τοξότη με φοβερή εμφάνιση και γκολάρες Αραπίτσα!

Καταιγιστικός ο Αίας, η μεσοεπιθετική του γραμμή …κεντούσε στον αγωνιστικό χώρο, ο  Γιάννης Αραπίτσας σημείωσε χατ τρικ με το ένα γκολ να είναι καλύτερο από το άλλο! Τελικό σκορ 5-1 στο γήπεδο της Σούρπης κόντρα στον Τοξότη με καταπληκτική απόδοση για τους «κιτρινόμαυρους» του Γιάννη Σιαμέτη.

Πυροβολούσαν από παντού οι παίκτες του Αίαντα και πριν συμπληρωθεί το 20άλεπτο το σκορ ήταν ήδη 2-0. Στο 4’, ο Γιάννης Αραπίτσας πέτυχε φοβερό γκολ με σουτ από πλάγια δεξιά και μακριά από την εστία, ακολούθησαν καλές στιγμές με σουτ των Χειλά, Βούλγαρη και στο 17’ το 2-0 σε φάση διαρκείας: ο Γ. Αραπίτσας έφυγε μόνος από το κέντρο τετ-α-τετ, πλάσαρε, απέκρουσε ο Μπράνος, εν συνεχεία ο Χειλάς είχε σουτ εκτός μεγάλης περιοχής που έβγαλε με δυσκολία κι εκτίναξη ο γκολκίπερ του Τοξότη, η μπάλα στρώθηκε στον Γ. Αραπίτσα που σέντραρε και ο Θ. Κατσαβριάς σκόραρε με σουτ στην κίνηση.

Μεγάλη ευκαιρία στο 31’ με σουτ του Γ. Αραπίτσα σε τετ-α-τετ από πλάγια θέση που πέρασε άουτ, ύστερα από κλέψιμο στο κέντρο και πάσα του Βούλγαρη. Στο 43’ το 3-0. Από πλάγιο άουτ του Γ. Αραπίτσας, ο Κ. Κατσαβριάς έκανε την κεφαλιά προς το τέρμα και ο Αλέκος Αραπίτσας σκόραρε από κοντά ευρισκόμενος στο …πίσω δοκάρι.

Ο Θανάσης Χρυσοχού, προπονητής του Τοξότη, έκανε 4 αλλαγές πριν ξεκινήσει το δεύτερο ημίχρονο!

Στην επανάληψη, ανεπανάληπτη φάση στο 50ό λεπτό όταν ο Χειλάς –που σήμερα έκανε τρεις-τέσσερις φαντεζί ενέργειες ξεπερνώντας τους αντιπάλους του με ντρίμπλες- έπαιξε το «ένα-΄δυο» με τον Θ. Κατσαβριά αλλά όντας στη μικρή περιοχή, αντί να σουτάρει, πάσαρε σε συμπαίκτη του και οι αμυντικοί έκοψαν σε κόρνερ.

Στο 66’ έγινε το 4-0 σε φάση που ξεκίνησε με τον Τοξότη να έχει κόρνερ. Στην αντεπίθεση λοιπόν, ο Χειλάς τροφοδότησε τον Γιάννη Αραπίτσα, έξω αριστερά, αυτός έφερε την μπάλα στο δεξί του πόδι κι εκτέλεσε με ζυγισμένο, φαλτσαριστό πλασέ στο «παραθυράκι», εκεί όπου ο Μπράνος δεν μπορούσε να αποσοβήσει με τίποτα το τέρμα. Ο Θανάσης Κατσαβριάς είχε κοντινή κεφαλιά άουτ σε νέα ευκαιρία (74’) και η μείωση του σκορ ήρθε στο 76ο λεπτό με ακόμη ένα αριστουργηματικό γκολ, αυτή τη φορά από τον Σαρρή του Τοξότη. Εκτέλεσε φάουλ με το αριστερό που πήγε …τηλεκατευθυνόμενο στο δεξί «γάμα» της εστίας.

Λίγο αργότερα ο Γιάννης Αραπίτσας συμπλήρωσε το δικό του χατ τρικ. Στο 80’ μπήκε στη μεγάλη περιοχή, έχοντας μπροστά του τρεις αντιπάλους, τους απέφυγε με προσποιήσεις και εύκολα με σουτ τελείωσε ιδανικά τη φάση.
Για τον Τοξότη να αναφέρουμε επίσης μία καλή στιγμή με σουτ του Σαρρή που κόντραρε σε αντίπαλο (65’) και σουτ του Δενελάβα άουτ (88’).

Οκτώ γκολ σε δύο ματς για τον Αίαντα στο ξεκίνημα της Α’ Τοπικής, το κυριότερο όμως είναι ότι παρουσιάζεται πολύ δυνατός, «γεμάτος» με παίκτες ποιότητας σε όλες τις θέσεις και σημειωτέον, στη σημερινή αναμέτρηση υπήρξαν αρκετές απουσίες (εκτός οι Χριστέλος, Παπανικολόπουλος, Τσάμης, Μακανίκας).

Αίας: Χαλάτσης, Μιχόπουλος, Χουλιαράς (82’ Μπαράκου), Πλαβός, Κ. Κατσαβριάς (82’ Μπαράκου), Χειλάς (68’ Κωστούλας), Αλ. Αραπίτσας (68’ Ευθ. Ξηροκώστας), Γ. Αραπίτσας (82’ Μπούρας), Θ. Κατσαβριάς, Βούλγαρης, Γ. Ξηροκώστας (82’ Μπάκος).
Τοξότης: Μπράνος, Λέτσος, Ιωάννου, Γεωργουλάκος (46’ Γερακίνης), Κόκκαλης, Σκλαπάνης (68’ Παπουτσής), Μάστορας, Χονδρογιάννης (46’ Λάιος), Δενελάβας, Μπαρμπούτας (46’ Σαρρής), Κωνσταντάκος (46’ Δεμίρης).


Σχετικά Άρθρα

Αντίστροφη μέτρηση για τη σέντρα της Α’ Ερασιτεχνικής – Δηλώσεις προπονητών

Αντίστροφη μέτρηση για τη σέντρα της Α’ Ερασιτεχνικής – Δηλώσεις προπονητών

Αντίστροφη μέτρηση πλέον για το πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Είναι το Σαββατοκύριακο των τελευταίων φιλικών,…
Συλλυπητήρια ανακοίνωση Αίαντα Σούρπης

Συλλυπητήρια ανακοίνωση Αίαντα Σούρπης

Στο άκουσμα της είδησης του αδόκητου θανάτου του Λάκη Παναγιώτου, ο οποίος τίμησε τη φανέλα του…
Εθελοντική αιμοδοσία στη Σούρπη

Εθελοντική αιμοδοσία στη Σούρπη

Στην Σούρπη, μια ομάδα εθελοντών αποφάσισε μαζί με την καθοδήγηση ενός μικροβιολόγου που εδρεύει εκεί, του…