• 3 Οκτωβρίου, 2020

Φυσιολογική ήττα για τους Μυρμηδόνες από την Αγία Άννα

Φυσιολογική ήττα για τους Μυρμηδόνες από την Αγία Άννα

Σαφώς ανώτερη η Αγία Άννα, επικράτησε 4-0 των Μυρμηδόνων στο Βασδέκειο του Βόλου.

Οι γηπεδούχοι του Κώστα Τσιουρέλη μπήκαν πολύ δυνατά και μέχρι τα μισά του ημιχρόνου όταν άνοιξαν το σκορ, είχαν αρκετές ευκαιρίες. Ο Τζοβάρας προσπέρασε τον τερματοφύλακα αλλά αστόχησε από πλάγια θέση, σε φάση διαρκείας ο Σέττος νικήθηκε από τον Γκόγκο και μετά σουτ του Φιλατζικιώτη σταμάτησε σε συμπαίκτη του, ο Σέττος είδε την μπάλα σε σουτ να χτυπάει και στα δύο κάθετα δοκάρια, ενώ ο Γκόγκος είχε μια εξαιρετική επέμβαση με το ένα χέρι σε τελική του Τζοβάρα.

Το 1-0 έγινε στο 25′ με κεφαλιά του Ζαρίφη ύστερα από κόρνερ του Αγιασιώτη, το 2-0 στο 37′ με απευθείας φάουλ του Τσελεπή περνώντας την μπάλα πάνω από το τείχος. Τα άλλα τέρματα της Αγίας Άννας στην επανάληψη, στο 60ό λεπτό από τον Τζοβάρα ο οποίος δέχθηκε πάσα από τον Κακάλια, γύρισε κι εκτέλεσε και στο 68′ από τον Τσελεπή με πλασέ σε τετ-α-τετ.

Οι Μυρμηδόνες είχαν χαμένο πέναλτι στο 70′: το κέρδισε ο Κατσαβριάς και το εκτέλεσε άουτ ο Τσόγκας, ενώ αργότερα ο Αράπης έχασε διπλή ευκαιρία, πρώτα ο Αϊντίνη απέκρουσε προσπάθειά του, μετά από τη μικρή περιοχή στο δοκάρι κι άουτ. Στο πρώτο μέρος, οι καλύτερες φάσεις για την ομάδα του Πλατάνου ένα άστοχο τετ-α-τετ του Κατσαβριά στο 31′ και μια φάση με τον Μάντζαρη σε πάσα του Τσεκρέζη στο 40′.

Αγία Άννα: Αϊντίνι, Χατζητρακόσιας, Πατσής, Ζαρίφης, Μπασδάνης (46′ Παπαδήμος), Βέργος, Αγιασιώτης, Φιλατζικιώτης (46′ Κακάλιας), Σέττος (70′ Σιώμος), Τσελεπής (75′ Ματθαίου), Τζοβάρας (75′ Γιαννούκος).
Μυρμηδόνες: Γκόγκος (80′ Στέκας), Μακρής, Τσεκρέζης (75′ Καραπτσιάς), Κουφάκης, Κοντοβάς, Παλάσκας, Τσέργας (55′ Μηλιώνης), Αράπης (80′ Καλαμάς), Τσόγκας, Μάντζαρης, Κατσαβριάς.


Σχετικά Άρθρα

Αντίστροφη μέτρηση για τη σέντρα της Α’ Ερασιτεχνικής – Δηλώσεις προπονητών

Αντίστροφη μέτρηση για τη σέντρα της Α’ Ερασιτεχνικής – Δηλώσεις προπονητών

Αντίστροφη μέτρηση πλέον για το πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Είναι το Σαββατοκύριακο των τελευταίων φιλικών,…
Καινούργιοι παίκτες στο ρόστερ των Μυρμηδόνων Πλατάνου

Καινούργιοι παίκτες στο ρόστερ των Μυρμηδόνων Πλατάνου

Ο ΑΣ Μικροθηβών δεν δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της νέας περιόδου και έτσι οι παίκτες του…
Ρεπορτάζ και εικόνες από τον αγώνα Πύρασος-Ρήγας Φεραίος

Ρεπορτάζ και εικόνες από τον αγώνα Πύρασος-Ρήγας Φεραίος

Ο Πύρασος κέρδισε 3-1 τον Ρήγα Φεραίο για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και πάει με…