• 27 Σεπτεμβρίου, 2020

Πρεμιέρα με ισοπαλία για τους Μυρμηδόνες

Πρεμιέρα με ισοπαλία για τους Μυρμηδόνες

Ύστερα από ένα πρώτο ημίχρονο χωρίς πολλές φάσεις, στην επανάληψη σημειώθηκαν τέσσερα γκολ όταν οι Μυρμηδόνες πήραν προβάδισμα 2-0 αλλά σε σύντομο χρονικό διάστημα είδαν τους φιλοξενούμενους της Μακρινίτσας να φθάνουν στην ισοφάριση. Τελικό αποτέλεσμα 2-2 στην πρεμιέρα της Α’ Τοπικής για τους νεοφώτιστους.

Κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Γιώργου Δεσποτόπουλου, οι σημαίες στο γήπεδο Πλατάνου κυμάτιζαν μεσίστιες, ενώ η τοπική ομάδα αγωνίστηκε με κόκκινη εμφάνιση που είχε προσφέρει ο εκλιπών στο σύλλογο.
Στα αγωνιστικά θέματα, σουτ του Παλάσκα από πλάγια θέση έφυγε άουτ (14’), όπως και κεφαλιά του Κατσαβριά σε κόρνερ του Τσόγκα (30’). Το 1-0 στο 58ο λεπτό με σουτ του Κατσαβριά από ασίστ του Τσόγκα σε τετ-α-τετ και το 2-0 στο 65’ με σουτ εκτός μεγάλης περιοχής του Χρήστου Παλάσκα. Πριν κοπάσουν όμως οι πανηγυρισμοί, οι Πηλιορείτες μείωσαν στο 67’ με πλασέ του Αντωνόπουλου κι έφθασαν στο 2-2 με πλασέ του Μωυσίδη ύστερα από ωραία ατομική του 17χρονου Αναστασόπουλου.

Στη φωτογραφία, ο Βαγγέλης Κατσαβριάς με εντυπωσιακό τάκλιν ανακόπτει τον αντίπαλο.

Μυρμηδόνες: Γκόγκος, Μακρής, Τσεκρέζης, Κοντοβάς, Κουφάκης, Παλάσκας, Αράπης (88’ Τζαφλέρης), Τσέργας, Μάντζαρης;, Τσόγκας (90’ Μηλιώνης), Κατσαβριάς.
Μακρινίτσα: Ιορδανόπουλος, Αλεξίου, Τσιλιόπουλος, Βλάχος (65’ Σαββάκης), Ντάκος, Αντωνόπουλος, Φραγκούλης (46’ Μωραϊτης), Μωυσίδης, Παλαμιώτης, Χριστοδούλου (60’ Αναστασόπουλος).


Σχετικά Άρθρα

Αντίστροφη μέτρηση για τη σέντρα της Α’ Ερασιτεχνικής – Δηλώσεις προπονητών

Αντίστροφη μέτρηση για τη σέντρα της Α’ Ερασιτεχνικής – Δηλώσεις προπονητών

Αντίστροφη μέτρηση πλέον για το πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Είναι το Σαββατοκύριακο των τελευταίων φιλικών,…
Καινούργιοι παίκτες στο ρόστερ των Μυρμηδόνων Πλατάνου

Καινούργιοι παίκτες στο ρόστερ των Μυρμηδόνων Πλατάνου

Ο ΑΣ Μικροθηβών δεν δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της νέας περιόδου και έτσι οι παίκτες του…
Φωτιά στον Πλάτανο – Σύλληψη αγρότη

Φωτιά στον Πλάτανο – Σύλληψη αγρότη

Περίπου στις 8:55 σήμερα το πρωί Πέμπτη 20 Ιουνίου, το ΠΚ Δρυμώνος έλαβε ειδοποίηση για πυρκαγιά…