• 26 Σεπτεμβρίου, 2020

Πρεμιέρα με ήττα για Πρωτεσίλαο που έπαιξε για μία ώρα με παίκτη λιγότερο

Πρεμιέρα με ήττα για Πρωτεσίλαο που έπαιξε για μία ώρα με παίκτη λιγότερο

Ο Πρωτεσίλαος ηττήθηκε 2-0 στο Βασδέκειο από την Αγία Άννα, σε αγώνα που έγειρε προς την πλευρά των γηπεδούχων στο 28ο λεπτό όταν προηγήθηκαν με πέναλτι και αποβλήθηκε ο Νίκος Βουραζέρης.

Ήταν η φάση που στην ουσία έκρινε σε μεγάλο βαθμό τον τελικό νικητή. Μέχρι εκείνο το χρονικό σημείο έγινε μοιρασμένο παιχνίδι, με τον Πρωτεσίλαο να μην έχει δεχθεί ούτε μία φάση από την Αγία Άννα. Σε φάουλ που εκτελέστηκε στο κέντρο από τον Αγιασιώτη, η μπάλα πέρασε πάνω από τον Λάμπο, ο Σέττος την γύρισε και ο Νίκος Βουραζέρης ανέτρεψε τον Τζοβάρα στη μικρή περιοχή. Ο διαιτητής Σκουλάς υπέδειξε σωστά το πέναλτι κι απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον αμυντικό του Πρωτεσιλάου. Ο Τζοβάρας μετέτρεψε το πέναλτι σε γκολ. Στο 37ο λεπτό, σε μία ωραία ανάπτυξη για την ομάδα του Πτελεού, ο Άλμπα έκανε την σέντρα και ο Αϊντίνι μάζεψε την μπάλα προ του Βαλωτή. Το α’ μέρος κύλησε χωρίς φάσεις.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, αντί να γίνει το 1-1, είχαμε το 2-0. Συγκεκριμένα, στο 46′ από ωραία πάσα προς τα πίσω του Βαλωτή, ο επερχόμενος Μιαρίτης σούταρε από ευνοϊκή θέση και η μπάλα σταμάτησε σε πόδι αμυνομένου μπροστά στην εστία. Στο επόμενο λεπτό, οι γηπεδούχοι έφθασαν στο 2-0 “καθαρίζοντας” στην ουσία το ματς. Ο Χατζητρακόσιας τη σέντρα από αριστερά, ο Σέττος έπιασε ωραία το σουτ από το ημικύκλιο στην κίνηση, απέκρουσε ο Βουραζέρης αλλά ο επιθετικός της Αγίας Άννας στην επαναφορά σκόραρε από κοντά. Από εκεί και πέρα, οι Βολιώτες είχαν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα, έχασαν μοναδική ευκαιρία με τον Φιλατζικιώτη στο 54′ , ενώ για το σύνολο του Δημήτρη Κόφφα, στο 76′ μια καλή στιγμή όταν από κάθετη του Βαλωτή, ο Άλμπα -κορυφαίος παίκτης του Πρωτεσίλαου στο σημερινό ματς- πλάσαρε σε τετ-α-τετ, με τον νεαρό γκολκίπερ της Αγίας Άννας να αποκρούει έχοντας γρήγορη έξοδο.

Πρώτη συμμετοχή στο πρωτάθλημα για τους νεαρούς Αντώνη Δρόσο και Διονύση Χάνι.

Στη φωτογραφία ο Άλμπα αποφεύγει το μαρκάρισμα του Σέττου. Θα ακολουθήσει φωτορεπορτάζ του αγώνα.

Αγία Άννα: Αϊντίνι, Χατζητρακόσιας (83′ Σιώμος), Παπαδήμος, Ζαρίφης, Μπασδάνης, Βέργος, Τσιουρέλης (46′ Φιλατζικιώτης), Αγιασιώτης (88′ Οικοονόμου), Πατσής (88′ Πλιάτσικας), Τζοβάρας, Σέττος (72′ Κακάλιας).
Πρωτεσίλαος: Β. Βουραζέρης, Λάμπος (64′ Λεϊμονής), Ν. Βουραζέρης, Σιαμανίκος (71′ Κ. Κόρκος), Μιαρίτης, Σούδης, Νικογιάννης (64′ Δρόσος), Λάμπρου, Παπαδόπουλος (83′ Χάνι), Άλμπα, Βαλωτής.


Σχετικά Άρθρα

Αντίστροφη μέτρηση για τη σέντρα της Α’ Ερασιτεχνικής – Δηλώσεις προπονητών

Αντίστροφη μέτρηση για τη σέντρα της Α’ Ερασιτεχνικής – Δηλώσεις προπονητών

Αντίστροφη μέτρηση πλέον για το πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Είναι το Σαββατοκύριακο των τελευταίων φιλικών,…
Με μοναδικό στόχο την άνοδο αρχίζει η προετοιμασία του Πρωτεσίλαου

Με μοναδικό στόχο την άνοδο αρχίζει η προετοιμασία του Πρωτεσίλαου

Με μοναδικό στόχο την άμεση επιστροφή στη Β’ Κατηγορία αρχίζει την Δευτέρα 26 Αυγούστου η προετοιμασία…
Με Γιώργο Πάγακλο και Aida η μεγάλη καλοκαιρινή εκδήλωση του Πρωτεσιλάου

Με Γιώργο Πάγακλο και Aida η μεγάλη καλοκαιρινή εκδήλωση του Πρωτεσιλάου

Με Γιώργο Πάγακλο και Aida η μεγάλη καλοκαιρινή εκδήλωση του Πρωτεσιλάου στις 14 Αυγούστου. Στο Γυμνάσιο…