• 23 Σεπτεμβρίου, 2020

Έφυγε από τη ζωή 39χρονος πυροσβέστης από τον Πλάτανο εν ώρα υπηρεσίας

Έφυγε από τη ζωή 39χρονος πυροσβέστης από τον Πλάτανο εν ώρα υπηρεσίας

Εν ώρα υπηρεσίας έφυγε από τη ζωή ο 39χρονος πυροσβέστης Γιώργος Δεσποτόπουλος από τον Πλάτανο. Ήταν σήμερα το πρωί σε εργασίες πλύσης οδοστρώματος στο τέλος του περιφερειακού Αλμυρού όταν ξαφνικά, έπεσε στο έδαφος και όταν μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του Αλμυρού, διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Δεν έχουν γίνει γνωστά τα ακριβή αίτια θανάτου, εικάζεται ότι πρόκειται για ανακοπή καρδιάς. Διενεργείται προανάκριση.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του.

Συλλυπητήρια δήλωση Ζέττας Μ. Μακρή για την απώλεια του πυροσβέστη Γιώργου Δεσποτόπουλου
Τα ειλικρινή της συλλυπητήρια εξέφρασε η πρόεδρος της βουλευτής Μαγνησίας κ. Ζέττας Μ. Μακρή  για τον τραγικό θάνατο του 39χρονου πυροσβέστη Γιώργου Δεσποτόπουλου, που έχασε την ζωή του κατά την εκτέλεση του καθήκοντός του.
Το Πυροσβεστικό Σώμα θρηνεί, σήμερα, μία ακόμη απώλεια εξαιρετικού στελέχους του που, με αυταπάρνηση και επαγγελματισμό, εκτελούσε τα καθήκοντά του προσπαθώντας να βοηθήσει τους συμπολίτες του, που επλήγησαν  από την πρόσφατη  θεομηνία. Η τοπική κοινωνία θρηνεί έναν πολίτη της, ο οποίος πρόσφερε και θα μπορούσε να προσφέρει, ακόμη περισσότερα, στο σύνολο και στην οικογένειά του. «Συλλυπούμαι, από την καρδιά μου, τα αδέλφια του, τους οικείους του, τους φίλους του αλλά και τους συναδέλφους του για την απώλεια», δήλωσε η κ. Μακρή, ευχόμενη «Καλό Παράδεισο».

Συλλυπητήρια δήλωση Χρήστου Μπουκώρου για την απώλεια του πυροσβέστη Γιώργου Δεσποτόπουλου
 «Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια  στην οικογένεια του αδικοχαμένου πυροσβέστη Γιώργου Δεσποτόπουλου. Όποια και αν είναι τα αίτια του θανάτου του, σημασία έχει ότι χάθηκε εν ώρα υπηρεσίας. Το τελευταίο διάστημα, οι άντρες και οι γυναίκες των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων στάθηκαν δίπλα στους πληττόμενους, από τα ακραία καιρικά φαινόμενα, πολίτες. Τους χρωστάμε ευγνωμοσύνη ως κοινωνία. Ο άδικος χαμός του Γιώργου Δεσποτόπουλου μας γεμίζει οδύνη και οι σκέψεις μας είναι με τους οικείους του. Ειλικρινή συλλυπητήρια».

Συλλυπητήρια επιστολή της Βουλευτή Μαγνησίας κ. Παπανάτσιου για τον θάνατο του πυροσβέστη Γιώργου Δεσποτόπουλου

Ο ξαφνικός και άδικος θάνατος εν ώρα υπηρεσίας του εξαίρετου πυροσβέστη και δραστήριου αντιπροέδρου του Τοπικού Συμβουλίου Πλατάνου, Γιώργου Δεσποτόπουλου, βυθίζει στο πένθος τη κοινωνία του Πλατάνου και  του Αλμυρού που προσπαθεί να συνέλθει από τα χτυπήματα της θεομηνίας.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία και ο Αλμυρός θρηνεί για την απροσδόκητη απώλεια του ανθρώπου που με ζήλο και αυταπάρνηση βοήθησε όλες τις προηγούμενες ημέρες τους συμπολίτες του να ανταπεξέλθουν στα δεινά που προκάλεσε η κακοκαιρία.

Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του, τους συγγενείς του, τους φίλους του και  τους συναδέλφους του.


Σχετικά Άρθρα

Η Ζ. Μακρή στους αγιασμούς σχολείων της Μαγνησίας- τιμήθηκε για τις πρωτοβουλίες της

Η Ζ. Μακρή στους αγιασμούς σχολείων της Μαγνησίας- τιμήθηκε για τις πρωτοβουλίες της

Την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου, ημέρα έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, η Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού…
10η Εθελοντική Αιμοδοσία Ζέττας Μακρή με «Αλληλεγγύη»

10η Εθελοντική Αιμοδοσία Ζέττας Μακρή με «Αλληλεγγύη»

“Την 10η εθελοντική αιμοδοσία γιορτάζω μαζί με την «Αλληλεγγύη» και τους δεκάδες φίλους εθελοντές αιμοδότες και…