• 22 Σεπτεμβρίου, 2020

Ολιγομελή τμήματα ζητούν οι Γονείς των Γυμνασίων

Ολιγομελή τμήματα ζητούν  οι Γονείς των Γυμνασίων

Την προηγούμενη εβδομάδα δημοσιεύσαμε επιστολή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Αλμυρού για το αίτημά τους να μην υλοποιηθεί η συνένωση των τμημάτων στη Γ΄ Γυμνασίου, αλλά και γενικότερα να σχηματιστούν ολιγομελή τμήματα στο σχολείο, λόγω πανδημίας. Μέλος του Συλλόγου μας ενημέρωσε ότι ενημερώθηκαν προφορικά, ότι δεν θα γίνει η συγχώνευση στην Γ΄ Γυμνασίου.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων στις 14 Σεπτεμβρίου, έστειλε νέα επιστολή στη διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Μαγνησίας ζητώντας να ικανοποιηθεί και το δεύτερο αίτημα των μελών. Ακολουθεί η σχετική επιστολή: Σε συνέχεια της πρώτης επιστολής που σας στείλαμε, με αριθμό πρωτοκόλλου 9777/8-9-2020 και κατόπιν της προφορικής εντολής από την υπηρεσία σας να παραμείνουν τρία τα τμήματα της Γ’ Γυμνασίου, σας παρακαλούμε για την υλοποίηση και του δευτέρου σκέλους της αίτησης-απαίτησης μας για ολιγομελή τμήματα στο σχολείο λόγω της πανδημίας.
Ως εκ τούτου και για τους λόγους που έχουμε αναφέρει στην πρώτη επιστολή μας, ζητούμε τον διαχωρισμό και της Β’ Γυμνασίου, που έχει δύο τμήματα των 26 μαθητών το καθένα, σε τρία τμήματα έτσι ώστε όλα τα τμήματα του σχολείου να είναι ολιγομελή, να μπορούν να εφαρμοστούν οι οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ και κατ’ επέκταση της κυβέρνησης και να μειωθεί ο κίνδυνος μετάδοσης του κορωνοϊού στη μαθητική κοινότητα αλλά και στις οικογένειες τους.


Σχετικά Άρθρα

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξαναχτύπησε το απόγευμα του Σαββάτου 24-08-2024 το κουδούνι του επιστάτη, του συγχωρεμένου κυρ’ Γιώργη Ξιφάρη, στο…
Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Από σήμερα, αγαπητοί μου αδελφοί, αρχίζει μια νέα περίοδος της Εκκλησίας μας. Από σήμερα αρχίζει το…