• 4 Σεπτεμβρίου, 2020

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τη «Φλόγα» σε μια «γεμάτη» βραδιά

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τη «Φλόγα» σε μια «γεμάτη» βραδιά

Για πρώτη φορά τόλμησαν το τμήμα «Φλόγας» (Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια – παιδικός καρκίνος) Μαγνησίας και η ομάδα φίλων της Φλόγας στον Αλμυρό και παρουσίασαν μια τόσο μεγάλη και οργανωμένη εκδήλωση, για την οποία δικαιώθηκαν από τη στήριξη και την αγάπη όσων παρευρέθησαν.

Η παρουσία και η προσπάθεια όλων, έφερε αποτέλεσμα, αφού συγκεντρώθηκε μεγάλο ποσό χρημάτων για τη στήριξη του θεάρεστου έργου της Φλόγας.

Η φιλανθρωπική βραδιά πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το βράδυ στο Αρχοντικό στο αισθητικό δάσος Κουρί. Την εκδήλωση άνοιξε ο Σωτήρης Πολύζος, δημοσιογράφος-παρουσιαστής, ενώ συμπαρουσίασαν η Μαρία Γκογκινούδη και η Εύη Μπέη Χατζηκυριάκου.

Εκ μέρους της «φλόγας» καλωσόρισε η εκπρόσωπος της Μαγνησίας κα Ντίνα Τριανταφύλλου, η οποία συνεχάρη τα μέλη του Αλμυρού, τονίζοντας ότι η «φλόγα» έχει δυνατό πυρήνα στον Αλμυρό. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς τιμήθηκε για την προσφορά του σε κλίμα συγκίνησης ο Άγγελος Κριτσιώτης.

Σύγχρονο και ακροβατικό χορό παρουσίασαν η Αφροδίτη Νάκου και η Βαλάντα Ντούρα, χορεύτριες που έχουν διακριθεί με προπονήτρια  τη Μαρίτα Τσάτσου, ενώ ακολούθησε η Μαρίτα με μια ελεύθερη χορογραφία.

Στη συνέχεια της βραδιάς οι μαθήτριες της χορογράφου, Κορίνας Χριστακοπούλου, Βανέσσα Κοντούρη, Χρύσα Κινινή, Σοφία Καραγιώργου, Ναταλία Ματίκα και Αριάδνη Ταλιαδούρου παρουσίασαν χορογραφίες.

Το κύριο μέρος της εκδήλωσης αποτέλεσε ένα σύντομο fashion show, με σκοπό να δημοπρατηθούν μέρος όσων παρουσιάστηκαν με σκοπό να συνεισφέρουν οι παριστάμενοι στο ταμείο της Φλόγας.

Το κοινό πλειοδότησε και συγκεντρώθηκε συνολικά με τη λαχειοφόρο ένα μεγάλο ποσό για τη στήριξη του φορέα.

Στη δημοπρασία προσέφεραν η Ιωάννη Μακρή με ρούχα και σύνολα των καταστημάτων «Wardrobe», ρούχα προσέφερε η «Θέου tailor made» και το Nouveau (Βόλος) και ένα παιδικό ρούχο η Όλγα Ανδρωνά (παιδικά ρούχα Ανδρωνά), κοσμήματα προσέφερε το κατάστημα του κ. Ηλιόπουλου και το e-shop της Δήμητρας Γκουντάρα VIVART Jewelry και τέλος έναν φωτογραφικό πίνακα ο κ. Ζαφειρίδης.

Τα μέλη της φλόγας Αλμυρού, Δήμητρα Θεοδωράκη Στεφανή, Νεκταρία Κοτζαπαναγιώτη, Σοφία Μπίλικα, Έφη Μπαζή Αγελάρη, Νίκη Τσάκαλου,  Βιβή Χαμηλού, ευχαρίστησαν τους παρισταμένους για τη στήριξή τους στη Φλόγα και την παρουσία τους στην εκδήλωση.

Τη βραδιά έντυσαν μουσικά οι «Λαϊκοί και όχι μόνο» του Πολιτιστικού Συλλόγου Ευξεινούπολης.

Η φλόγα της προσφοράς αποδεικνύεται ότι είναι δυνατή στον Αλμυρό, τόσο από αυτούς που πρωτοστατούν και οργανώνουν ανάλογες εκδηλώσεις, αλλά και από όσους ανταποκρίνονται και συμμετέχουν ανώνυμα ή και επώνυμα και με κάθε τρόπο. Κλείνουμε το ρεπορτάζ με την υπενθύμιση της ανάγκης και την παρότρυνση της Δήμητρας Θεοδωράκη Στεφανή για νέους δότες μυελού των οστών.

Όσοι επιθυμούν να προσφέρουν στη Φλόγα και δεν μπόρεσαν να παραστούν στην εκδήλωση μπορούν να επικοινωνήσουν με την Αγελάρη Έφη στο 698189500, ή τη Δήμητρα Θεοδωράκη στο 6949129379, τη Κοτζαπαναγιώτη Νεκταρία στο 6979448455 και την Μπίλικα Σοφία στο 6985851383.

 

 


Σχετικά Άρθρα

Wardrobe fashion party με πλούσια δώρα, dj, ποτά και τι άλλο… μόδα!

Wardrobe fashion party με πλούσια δώρα, dj, ποτά και τι άλλο… μόδα!

Ακόμη μια χρονιά τα wardrobe boutique Αλμυρού και Βόλου πραγματοποίησαν ένα Χριστουγεννιάτικο πάρτι μόδας για τους…
Εκδήλωση Φλόγας: Ήταν πραγματικά μια «Νύχτα Μαγικιά»

Εκδήλωση Φλόγας: Ήταν πραγματικά μια «Νύχτα Μαγικιά»

Δανειζόμαστε την ανάρτηση της φίλης (και εκ των διοργανωτών) Δήμητρας Θεοδωράκη, μέλους της Φλόγας, σχετικά με…
Χριστουγεννιάτικο παζάρι της Φλόγας στον Αλμυρό

Χριστουγεννιάτικο παζάρι της Φλόγας στον Αλμυρό

Το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου, στις 6:00μμ, στο ισόγειο του Πολιτιστικού Κέντρου Αλμυρού θα πραγματοποιηθεί το χριστουγεννιάτικο…