• 24 Αυγούστου, 2020

Beyond THE BLACKBOARD

Beyond THE BLACKBOARD

Η παγκόσμια πανδημία του κορονοϊού μας ανάγκασε να γίνουμε πιο ευέλικτοι στον τομέα της εκπαίδευσης και να συνεχίσουμε την κατά τα άλλα αδιάκοπη επιμόρφωσή μας στον τομέα της σύγχρονης και ασύγχρονης διδασκαλίας αυτή τη φορά.
Οι δάσκαλοι για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες της νέας αυτής εποχής πρέπει να έχουν βαθιά γνώση των διαδικτυακών εργαλείων με σκοπό να διαμορφώσουν το εκπαιδευτικό τους πρόγραμμα σύμφωνα με τις ανάγκες των σπουδαστών τους.
Μετά από σειρά διαδικτυακών σεμιναρίων μπορέσαμε εμείς, οι εκπαιδευτικοί του beyond THE BLACKBOARD, να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και καταφέραμε να ολοκληρώσουμε αυτή τη δύσκολη σχολική χρονιά με επιτυχία χωρίς να χαθεί ούτε μία εκπαιδευτική ώρα, με τη βοήθεια πάντα των μαθητών μας και των γονέων τους τους οποίους ευχαριστούμε για την αγαστή συνεργασία.
Η συνέχιση της δυσχερούς αυτής κατάστασης μας οδήγησε στο να εξοπλιστούμε περαιτέρω, να αναβαθμίσουμε τις συνδέσεις και τα ηλεκτρονικά μας εργαλεία και να είμαστε πλήρως προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο μελλοντικών περιορισμών ώστε να διασφαλίσουμε την αδιάκοπη λειτουργία των μαθημάτων μας.
Συνεργαστήκαμε με την Ηillside Ρress ELT και έχουμε στη διάθεση μας την πλατφόρμα ηλεκτρονικής εκμάθησης Blink us η οποία μας δίνει τη δυνατότητα για γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στην παρακολούθηση του μαθήματος καθώς και πρόσβαση σε ψηφιακές βιβλιοθήκες. Η πλατφόρμα λειτουργεί από κάθε ηλεκτρονική συσκευή χωρίς να απαιτεί την εγκατάσταση κάποιου προγράμματος.

Ελάτε στο χώρο μας για να ενημερωθείτε για το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα το οποίο βασίζεται στην επικοινωνιακή μέθοδο διδασκαλίας
όπου ο μαθητής δεν «βομβαρδίζεται» με έτοιμη γνώση αλλά συμμετέχει ενεργά και φτάνει ο ίδιος σε αυτή.
ΕΓΓΡΑΦΕΣ από Δευτέρα 31/08/20 – ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΆ 10:30-12:30 και 18:30-20:30
ΈΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ από 18/09/20 – ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!