• 6 Αυγούστου, 2020

Σαρωτικό μπουρίνι στον Αλμυρό – video

Σαρωτικό μπουρίνι στον Αλμυρό – video

Σαρωτικό μπουρίνι “πέρασε” από τον Αλμυρό περίπου στις 18:30 σήμερα Πέμπτη και κράτησε για περίπου 10 λεπτά. Η ορμή των ανέμων και της βροχής ήταν τόσο δυνατά που ξερίζωσαν δέντρα και γκρέμισαν στύλους της ΔΕΗ ενώ πλημμύρισαν δρόμοι και υπερχείλισαν φρεάτια, ενώ για λίγα λεπτά δεν υπήρχε ορατότητα στα 2 μέτρα λόγω βροχής.

Η ηλεκτροδότηση στον Αλμυρό διεκόπη για περίπου μισή ώρα.

Πιο συγκεκριμμένα στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αλμυρού δέχθηκαν κλήσεις για δυο στύλους της ΔΕΗ έξω από το Κρόκιο οι οποίοι έγειραν πάνω από την επαρχιακή οδό Αλμυρού Βόλου, ενώ καλώδιά τους κόπηκαν και έπεσαν στο οδόστρωμα.

Αστυνομικοί του Α.Τ. Αλμυρού διέκοψαν την κυκλοφορία, ώστε να αποφευχθούν ατυχήματα. Αυτή τη στιγμή ακόμη επιχειρούν συνεργεία στην επαρχιακή οδό για την αποκατάσταση της βλάβης στους στύλους της ΔΕΗ.

Στην πλατεία Κροκίου, στην πλατεία Ευξεινούπολης, έξω από το νεκροταφείο του Αλμυρού, σε super market της περιοχής και στην παραλία “Αη Γιάννη Ευξεινούπολης ” δέντρα ξεριζώθηκαν και μεγάλα κλαδιά κόπηκαν, ενώ και σ’ αυτά έσπευσαν οι πυροσβέστες του Π.Κ. Δρυμώνος και τα απομάκρυναν. Στις εργασίες συνδράμουν και οι υπάλληλοι του Δήμου Αλμυρού με οχήματά του.

Σε αγροτικό στην Ευξεινούπολη έπεσε κλαδί δέντρου προξενώντας ζημιές στο όχημα. Πολλές από τις μικρότερες ζημιές σε αυλές, σπίτια και επιχειρήσεις, δεν καταγγέλθηκαν και έτσι δεν καταγράφηκαν στις υπηρεσίες. Η λίστα των ζημιών μεγαλώνει όσο περνά η ώρα.

Στο ίδιο άρθρο θα προσθέτουμε φωτογραφίες όπως φτάνουν στα γραφεία, μέσα κοινωνικής δικτύωσης και e-mail του e-almyros.gr.

 

 

https://www.facebook.com/olaostouAlmyroualmyros/videos/3015386941924403/

 

https://www.facebook.com/olaostouAlmyroualmyros/videos/628492227704098/

Ν. Αγχίαλος: Τεράστιες ζημιές σε αμπέλια και δενδροκαλλιέργειες – Δηλώσεις Γ. Μποτού-Τοκαλή, Ν. Τοκαλή, Αλ. Αναγνώστου


Σχετικά Άρθρα

Πασπάλι σε όλα τα χωριά του Αλμυρού – Που χρειάζεται προσοχή το οδικό δίκτυο

Πασπάλι σε όλα τα χωριά του Αλμυρού – Που χρειάζεται προσοχή το οδικό δίκτυο

Χειμωνιάτικο είναι το σκηνικό στην πανέμορφη Όθρυ σήμερα Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021. Σε όλα τα χωριά…
Ο Δήμος Αλμυρού ενημερώνει για έντονα καιρικά φαινόμενα

Ο Δήμος Αλμυρού ενημερώνει για έντονα καιρικά φαινόμενα

Δημοσιεύουμε ανακοίνωση της πολιτικής προστασίας του Δήμου Αλμυρού, σχετικά με έντονα καιρικά φαινόμενα που περιμένουμε από…