• 29 Ιουλίου, 2020

Εξετάζει προτάσεις ο Χρήστος Πλασταράς

Εξετάζει προτάσεις ο Χρήστος Πλασταράς

Μετά από πετυχημένη πορεία στη Θράκη όπου ξεκίνησε επίσης την προπονητική

Ο Χρήστος Πλασταράς είναι ένας από τους λίγους ποδοσφαιριστές της περιοχής μας που τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε εκτός νομού. Συνδύασε τις σπουδές του στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής παίζοντας ποδόσφαιρο, ενώ ταυτόχρονα έκανε τα πρώτα του βήματα στην προπονητική.

Ο 22χρονος Αλμυριώτης ξεκίνησε από τον Άθλο. Στα 15 του, το 2013, πήρε μεταγραφή για την ακαδημία της ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών, εκεί παρέμεινε για μία χρονιά κι επέστρεψε στη Μαγνησία για την ακαδημία της ΠΑΕ Νίκη Βόλου. Το δεύτερο μισό εκείνης της σεζόν το πέρασε στον Άθλο και το 2014-15 αγωνίστηκε στη Γ’ Εθνική με τη φανέλα του Πυράσου. Έφυγε το 2015 για την Κομοτηνή προκειμένου να σπουδάσει στη γυμναστική ακαδημία (όπου πήρε -εννοείται- την ειδικότητα του ποδοσφαίρου). Αρχικά εντάχθηκε στη Δόξα Σιδηροχωρίου. Πέρασε δύο σεζόν, μία στο Α’ Τοπικό της ΕΠΣ Θράκης κατακτώντας το πρωτάθλημα και μία στη Γ’ Εθνική. Ακολούθησε πάλι στη Γ’ ο ΠΑΟ Κοσμίου και πέρυσι, φόρεσε την πράσινη φανέλα του Πανθρακικού, ιστορικού συλλόγου της Θράκης που πριν λίγα χρόνια ήταν στα σαλόνια της Σούπερ Λιγκ αλλά πλέον συμμετέχει στις τοπικές κατηγορίες.
Παράλληλα, ξεκίνησε την προπονητική αφού διετέλεσε τεχνικός στα τμήματα υποδομής της ακαδημίας του Ολυμπιακού στην Κομοτηνή και σε αυτά του ΠΑΟ Κοσμίου. Περιμένοντας τα αποτελέσματα από τα τελευταία μαθήματα που έδωσε ώστε να πάρει πτυχίο από τη σχολή του, ο Χρήστος Πλασταράς, κεντρικός αμυντικός και αμυντικός χαφ που άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις τόσο για το ταλέντο όσο και για τον ήπιο, εργατικό χαρακτήρα του σε όποιο σύλλογο αγωνίστηκε, έχει στα χέρια του προτάσεις από συλλόγους της Γ’ Εθνικής για τη νέα σεζόν. Μάλιστα, αυτές προέρχονται τόσο από τη Μαγνησία όσο και από την Κομοτηνή.


Σχετικά Άρθρα

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξαναχτύπησε το απόγευμα του Σαββάτου 24-08-2024 το κουδούνι του επιστάτη, του συγχωρεμένου κυρ’ Γιώργη Ξιφάρη, στο…
Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Από σήμερα, αγαπητοί μου αδελφοί, αρχίζει μια νέα περίοδος της Εκκλησίας μας. Από σήμερα αρχίζει το…