• 28 Ιουλίου, 2020

Ο απολογισμός των εφόρων βόλεϊ του ΓΣΑ για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε

Ο απολογισμός των εφόρων βόλεϊ του ΓΣΑ για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε

Την περασμένη εβδομάδα ολοκληρώθηκαν οι προπονήσεις των τμημάτων βόλεϊ του ΓΣΑ για τη σεζόν 2019-20, μιας χρονιάς ιδιαίτερης αλλά και συνάμα πολύ πετυχημένης για τις ομάδες του συλλόγου.

Οι έφοροι βόλεϊ του Αλμυρού, Βαγγέλης Κωνσταντίνου και Μαρία Βάρσου, με την ευκαιρία της λήξης της χρονιάς και λίγο πριν την αφετηρία της καινούργιας, προχώρησαν στον απολογισμό. Όπως αναφέρουν: “Σε πολύ λίγο διάστημα από τώρα ξεκινάει η νέα χρονιά του τμήματός μας. Μία χρονιά με νέο όραμα και νέες προοπτικές!!! Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια δίνουμε εφαση στις μικρότερες ηλικίες, στα αναπτυξιακά μας τμήματα, με έναν προπονητή γνώστη του αθλήματος και άδεια ασκήσεως της Α1 Κατηγορίας, που στέκεται δίπλα και δείχνει τις σωστές κινήσεις σε παιδιά ηλικίας ακόμη και 5 ετών.
Έχοντας δίπλα του τις Κορασίδες βοηθούς να δείχνουν στις μικρότερες όλοι μαζί τις σωστές κινήσεις!!! Σαν μία ομάδα! Δεν το ξαναείδαμε ποτέ αυτό!!!
Αλλάξαμε τα δεδομένα, φύγαμε από τα κατεστημένα, τολμήσαμε και κερδίσαμε το στοίχημα! Γεμίσατε το γήπεδο με κόσμο και σας ευχαριστούμε. Εμπιστευθείτε τον σύλλογό μας και το τμήμα μας να μάθουν τα παιδιά σας το άθλημα σωστά.
Απολογισμός της χρονιάς: Γυναικών: Άνοδος στη Β’ Εθνική Κατηγορία, Κορασίδες: 2ες στην Α1 Κατηγορία. Ένας αγώνας είχε μείνει να πάμε στο Πανελλήνιο αλλά λόγω καταστάσεων δεν καταφέραμε να το ζήσουμε… Του χρόνου όμως θα είμαστε εκεί. Αυτό είναι υπόσχεση… Παγκορασίδες Α’: Δεν τελείωσαν οι αγώνες, ενώ για πρώτη φορά κατεβάσαμε τμήμα Παγκορασίδων Β’ που ούτε εδώ τελείωσαν οι αγώνες.
Έμφαση λοιπόν φέτος τα αναπτυξιακά μας τμήματα. Στηρίξτε το τμήμα του Βόλλεϊ που τόσο πολύ το χρειάζεται, που η πλειοψηφία απαρτίζεται από ανήλικες παίκτριες και έχουν καταφέρει τόσα πολλά και έχουν ήδη κρεμάσει μετάλλια στο στήθος τους!!! Με δύο εφόρους που στόχο έχουν το καλύτερο αποτέλεσμα για όλα τα τμήματα και την τεχνικό φυσικοθεραπείας της ομάδας μας παρούσα σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα στους αγώνες!


Σχετικά Άρθρα

Σύμπραξη Ειδικού Δημοτικού και 3ου Δημοτικού Αλμυρού

Σύμπραξη Ειδικού Δημοτικού και 3ου Δημοτικού Αλμυρού

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 3ου Δημοτικού Σχολείου ένα θεατρικό δρώμενο…
Μεγάλα ύψη βροχής αναμένονται στη Μαγνησία τα ξημερώματα του Σαββάτου

Μεγάλα ύψη βροχής αναμένονται στη Μαγνησία τα ξημερώματα του Σαββάτου

Με δελτίο τύπου της η Περιφέρεια Θεσσαλίας ενημερώνει τους πολίτες για μεγάλα ύψη βροχής που αναμένονται…
Δράσεις του Κέντρου Κοινότητας Αλμυρού στο Νηπιαγωγείο και στο Δημοτικό Σχολείο Ανάβρας.

Δράσεις του Κέντρου Κοινότητας Αλμυρού στο Νηπιαγωγείο και στο Δημοτικό Σχολείο Ανάβρας.

Την Παρασκευή 5/04 τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας Αλμυρού επισκέφτηκαν την Ανάβρα όπου συναντήθηκαν με τα…