• 27 Ιουλίου, 2020

Ξεκίνημα για τους Μυρμηδόνες ενόψει Α’ Τοπικής (φωτογραφίες)

Ξεκίνημα για τους Μυρμηδόνες ενόψει Α’ Τοπικής (φωτογραφίες)

Η παρένθεση της Β’ Τοπικής έκλεισε για τους Μυρμηδόνες που ύστερα από απουσία ενός έτους, θα δώσουν εκ νέου το “παρών” στη μεγάλη κατηγορία του τοπικού μας πρωταθλήματος. Στο γήπεδο του Πλατάνου τελέστηκε σήμερα Δευτέρα, το απόγευμα στις 18:30, ο αγιασμός και έπειτα πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση.

Ο Λουκάς Κατσαμπέκης παραμένει στην τεχνική ηγεσία και μιλώντας στο “Λαό” σχολίασε σχετικά: “Είναι μια περίεργη χρονιά η φετινή. Οι ποδοσφαιριστές προέρχονται από αποχή πολλών μηνών, σχεδόν μισού χρόνου. Εύχομαι να κυλήσουν όλα ομαλά στο νέο πρωτάθλημα. Εμείς καταφέραμε πέρυσι με μια εξαιρετική σεζόν να επαναφέρουμε το σύλλογο στην Α’ Τοπική και ξεκινάμε σήμερα με αισιοδοξία. Θέλω να κάνουμε αισθητή την παρουσία μας στο Α’ Τοπικό, στόχος μας η άνετη παραμονή και ό,τι καλύτερο βγει. Δεν είχαμε πολλές απώλειες ποδοσφαιριστών σε σχέση με την περασμένη περίοδο κι αυτό το διάστημα είμαστε στη διαδικασία επαφών και συζητήσεων με παίκτες ώστε να ενισχύσουμε το ρόστερ, πάντα με ποδοσφαιριστές από την περιοχή μας”.

Εκ μέρους της διοίκησης, ο πρόεδρος του συλλόγου, Θεοδόσης Γώγουλας τόνισε: “Ακόμη μία σεζόν αρχίζει για τους Μυρμηδόνες και είμαστε χαρούμενοι για αυτό. Με την κατάσταση που επικρατεί τα τελευταία χρόνια δεν είναι εύκολο να συντηρηθούν οι ερασιτεχνικές ομάδες, ειδικά εάν πρόκειται από μέρη όπως το δικό μας με μικρό πληθυσμό. Η διοίκηση των Μυρμηδόνων που αποτελείται από άτομα με αγάπη και μεράκι για το τοπικό ποδόσφαιρο, εγγυάται για ακόμη μία αγωνιστική περίοδο ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για το σύλλογο και το χωριό μας. Η ομάδα μας επιστρέφει στην Α’ Τοπική και φιλοδοξούμε να αποτελέσουμε την ευχάριστη έκπληξη του νέου πρωταθλήματος. Χωρίς να αλλάξουμε φιλοσοφία, έχουμε τις βάσεις με την τεχνική ηγεσία και το έμψυχο δυναμικό για να χτίσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα”.

Παρόντες στην πρώτη και ο ιστορικός διοικητικός παράγοντας, Θανάσης Κλουκουτάρας και οι Άρης Παπαϊωάννου, Γιάννης Δεσποτόπουλος που πάντα είναι στις επάλξεις…


Σχετικά Άρθρα

Φωτιά στον Πλάτανο – Σύλληψη αγρότη

Φωτιά στον Πλάτανο – Σύλληψη αγρότη

Περίπου στις 8:55 σήμερα το πρωί Πέμπτη 20 Ιουνίου, το ΠΚ Δρυμώνος έλαβε ειδοποίηση για πυρκαγιά…
Πότε θα γίνει προγραμματισμένη διακοπή νερού στον Πλάτανο

Πότε θα γίνει προγραμματισμένη διακοπή νερού στον Πλάτανο

Η Δ.Ε.Υ.Α.ΑΛ. ενημερώνει ότι την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024 θα γίνει διακοπή της υδροδότησης στον Πλάτανο…
Το άναμμα της φωτιάς στον Πλάτανο

Το άναμμα της φωτιάς στον Πλάτανο

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πλατάνου “η Πρόοδος” σε συνεργασία με την τοπική Κοινότητα και τον Δήμο Αλμυρού…