Αισιοδοξία κι ενθουσιασμός στην πρεμιέρα της Δήμητρας (φωτορεπορτάζ)

Αισιοδοξία κι ενθουσιασμός στην πρεμιέρα της Δήμητρας (φωτορεπορτάζ)

“Πρώτη” διαφορετική από κάθε άλλη χρονιά για την Δήμητρα διότι η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί το ξεκίνημα του ταξιδιού στη Γ’ Εθνική. Με βασικό σύνθημα “πάμε να το χαρούμε”, η ομάδα της Ευξεινούπολης άρχισε προετοιμασία. Τελέστηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός και ακολούθησε η πρώτη προπόνηση, ενώ το βράδυ η διοίκηση θα δεξιωθεί τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Τάσος Δεληζήσης δήλωσε: “Η παρουσία της Δήμητρας στη Γ’ Εθνική έχει φέρει νέα δεδομένα για το σύλλογό μας, προσπαθούμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο προετοιμασμένοι. Έχουμε κρατήσει κορμό ποδοσφαιριστών από πέρυσι, ανακοινώσαμε τις πρώτες μεταγραφές και πιστεύω ότι με δυο-τρεις προσθήκες ακόμη θα κλείσουμε το ρόστερ. Είμαστε αισιόδοξοι, βαδίζουμε με σταθερά βήματα για να έχουμε μία καλή κι αξιοπρεπή χρονιά”.

Ο κόουτς Μιχάλης Ανδρωνάς, γέννημα-θρέμμα της Δήμητρας και της Ευξεινούπολης, θα καθοδηγήσει για τέταρτη στη σειρά σεζόν τους “πράσινους”. Όπως μάς είπε: “Επιστροφή στο φυσικό μας χώρο μετά από αρκετό καιρό, εύχομαι υγεία και καλή χρονιά σε όλους τους συλλόγους. Εμείς ξεκινάμε σήμερα με όνειρα και φιλοδοξίες παίζοντας σε μια κατηγορία που ούτε ο πιο πιστός φίλαθλος δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η Δήμητρα θα έφθανε. Ξεπερνάμε το όρια του νομού Μαγνησίας και θα αντιμετωπίσουμε ιστορικές ομάδες. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε το βασικό κορμό, ενώ κάποια παιδιά που θέλαμε να παραμείνουν μαζί μας, δεν θα είναι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Κοιτάξαμε να τους αντικαταστήσουμε με ποιοτικούς παίκτες και νεαρούς από τον Αλμυρό και τις γύρω περιοχές. Θεωρώ πως είναι μεγάλο επίτευγμα ότι οι ποδοσφαιριστές μας προέρχονται από τον Αλμυρό, την Ευξεινούπολη, τα γύρω μέρη και μόνο τρεις-τέσσερις είναι εκτός της επαρχίας μας. Αυτό που τόνισα τους παίκτες μου είναι ότι διαθέτουν την ποιότητα και την εμπειρία, μας λείπει η προπόνηση, για αυτό στην προετοιμασία θα βάλουμε τις βάσεις για όλο το υπόλοιπο της σεζόν. Από σήμερα ξεκινάμε δουλειά με στόχο να δημιουργήσουμε ένα πειθαρχημένο και καλοδουλεμένο σύνολο σύμφωνα με τις απαιτήσεις της Γ’ Εθνικής. Το ρόστερ δεν έχει κλείσει ακόμη, θα γίνουν μια-δύο προσθήκες στην επίθεση”.

Δηλώσεις πήραμε επίσης και από τους αρχηγούς Δημήτρη Στεφανή και Πέτρο Θωμαΐδη.
Δημήτρης Στεφανής: “Ιστορική στιγμή για τη Δήμητρα, το όραμα που είχε η προηγούμενη διοίκηση και συνεχίζει η τωρινή υλοποιήθηκε. Το όνειρο της Γ’ Εθνικής παίρνει σάρκα κι οστά, είμαστε εδώ μαζί να το χαρούμε όπως είναι το σύνθημά μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Το πιο σημαντικό για τη Δήμητρα είναι πως τα τελευταία χρόνια έχουμε δημιουργήσει μία οικογένεια, για αυτό θεωρώ ότι οι νέοι παίκτες επιλέχθηκαν για την αγωνιστική τους αξία αλλά και το χαρακτήρα τους, ώστε να “μπολιάσουν” στην παρέα μας. Το καλό κλίμα που είχαμε τόσο χρόνια είναι απαραίτητο για μια καλή πορεία. Πάμε δυνατά για ό,τι καλύτερο!”.
Πέτρος Θωμαΐδης: “Είναι ιστορικό γεγονός για την ομάδα και το χωριό μας η άνοδος στη Γ’ Εθνική. Σήμερα είμαστε στην αφετηρία αυτού του ωραίου ταξιδιού. Μετά από τόσα χρόνια που αγωνίζομαι στη Δήμητρα, είναι κάτι το πρωτόγνωρο για όλους μας και παίρνω το μήνυμα από τον κόσμο ότι μας στηρίζει πολύ. Είναι μαζί μας και ανυπομονεί να δει την ομάδα να αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική. Η βοήθεια των φιλάθλων μας είναι δεδομένη. Έχουμε όρεξη, όπλο μας το καλό κλίμα, ο ενθουσιασμός και πιστεύω ότι θα δουλέψουμε σκληρά με τον προπονητή και τους γυμναστές για να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει, να είμαστε ανταγωνιστικοί για το μαραθώνιο της Γ’ Εθνικής”.


Σχετικά Άρθρα

Στη σχολή UEFA A ο Μιχάλης Ανδρωνάς!

Στη σχολή UEFA A ο Μιχάλης Ανδρωνάς!

Ο Μιχάλης Ανδρωνάς έγινε δεκτός για να παρακολουθήσει τη σχολή προπονητών UEFA A που θα γίνει…
Για τρίτη σεζόν στη Σούρπη ο Μιχάλης Ανδρωνάς

Για τρίτη σεζόν στη Σούρπη ο Μιχάλης Ανδρωνάς

Ο Μιχάλης Ανδρωνάς θα παραμείνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στον πάγκο του Αίαντα όπως ανακοινώθηκε επισήμως…
Ανακοίνωση ΕΛΓΑ (για γεωργούς ευρύτερης περιοχής Αλμυρού)

Ανακοίνωση ΕΛΓΑ (για γεωργούς ευρύτερης περιοχής Αλμυρού)

Ο ΕΛΓΑ καλεί τους ενδιαφερόμενους που το φυτικό κεφάλαιο των γεωργικών τους εκμεταλλεύσεων ζημιώθηκε από τον…