• 26 Ιουλίου, 2020

Αλμυρός: Έκκληση για βοήθεια σε 8χρονο κορίτσι τρίτεκνης οικογένειας που πάσχει από καρκίνο

Αλμυρός: Έκκληση για βοήθεια σε 8χρονο κορίτσι τρίτεκνης οικογένειας που πάσχει από καρκίνο

Τρίτεκνη οικογένεια χρειάζεται τη βοήθειά μας, καθώς το 8χρονο αγγελούδι τους πάσχει από καρκίνο και δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις οικονομικές ανάγκες της θεραπείας.

Η μικρή μαθήτρια του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αλμυρού, διεγνώσθη με χωροκατακτητική εξεργασία στον οπίσθιο κρανιακό βόθρο τη 2η μέρα του Πάσχα και έπειτα από υφολική εξαίρεση του όγκου στις 29/04 η ιστολογική εξέταση ανέδειξε μυελοβλάστωμα.

Έκτοτε η οικογένειά της βρίσκεται σε ένα αδιάκοπο αγώνα δρόμου για τη σωτηρία της 8χρονης.

Ήδη έχουν γίνει δυο χειρουργεία, έχει ολοκληρώσει τις ακτινοβολίες και προχωρά σε χημειοθεραπείες.

Τα έξοδα που επιβαρύνθηκε ο οικονομικός προϋπολογισμός της οικογένειας, είναι δυσβάσταχτα. Είναι πολλά στην καθημερινή της φροντίδα που δεν καλύπτονται από τα ταμεία, ενώ η οικογένεια αναγκάστηκε να νοικιάσει σπίτι στην Αθήνα κοντά στο νοσοκομείο που θα πρέπει να επισκέπτεται η 8χρονη για τη μακρόχρονη θεραπεία της.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αλμυρού, όπου πηγαίνει η μικρή, πήρε την πρωτοβουλία να μας φέρει σε επικοινωνία με τη μητέρα της 8χρονης. Η σχολική κοινότητα στάθηκε εξ αρχής κοντά στον Γολγοθά της οικογένειας, αλλά οι δυνάμεις των μελών δεν μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες τους.

Όποιος θέλει να βοηθήσει, μπορεί να καταθέσει όποιο ποσό μπορεί σε ερανικό λογαριασμό της οικογένειας που ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΔΙΑΣΤΗΜΑ (όποια κατάθεση πραγματοποιήθηκε ήδη στο λογαριασμό που είχαμε δώσει, έγινε δεκτή από την οικογένεια, ωστόσο λόγω διαδικαστικών θεμάτων, από την Τρίτη θα δημιουργηθεί νέος λογαριασμός)

ή και να επικοινωνήσει στα γραφεία της εφημερίδας μας από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή από τις 8:30 έως τη 1:30 το μεσημέρι, στο 2422024666, με σκοπό να σας φέρουμε σε επαφή με την οικογένεια.

Όλοι μαζί μπορούμε, με λίγα, περισσότερα ή πολλά, να βοηθήσουμε το μικρό αγγελούδι, να επανέρθει στην καθημερινότητά του όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Η ευχή μας, η σκέψη μας, η ενέργειά μας είναι μαζί με την οικογένεια στον δύσκολο αγώνα της.


Σχετικά Άρθρα

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξαναχτύπησε το απόγευμα του Σαββάτου 24-08-2024 το κουδούνι του επιστάτη, του συγχωρεμένου κυρ’ Γιώργη Ξιφάρη, στο…
Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Από σήμερα, αγαπητοί μου αδελφοί, αρχίζει μια νέα περίοδος της Εκκλησίας μας. Από σήμερα αρχίζει το…