• 25 Ιουλίου, 2020

ΓΣΑ Μπάσκετ: Εορταστικό φινάλε στη σεζόν (φωτογραφίες)

ΓΣΑ Μπάσκετ: Εορταστικό φινάλε στη σεζόν (φωτογραφίες)

Η σεζόν 2019-20 ολοκληρώθηκε χθες Παρασκευή 24/7 με έναν ξεχωριστό τρόπο! Πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση της λεγόμενης μεταβατικής περιόδου και στη συνέχεια, οι παίκτες του ΓΣΑ έδωσαν τον τελευταίο τους αγώνα κόντρα σε έναν …πολύ δυνατό αντίπαλο, τη διοικούσα επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του συλλόγου!!!

Παίκτες και παράγοντες λοιπόν του ΓΣΑ τέθηκαν αντιμέτωποι στο παρκέ. Ο κόουτς Παναγιώτης Νάνης εκτέλεσε χρέη διαιτητή και η μάχη ήταν άνιση αφού η διοικούσα επιτροπή, ενισχυμένη με τους Χασιώτη, Νάκο, Πολίτη και τον Θανάση Σπανό, χαμογέλασε στο φινάλε κερδίζοντας το εσωτερικό διπλό!
Το σημαντικό είναι πως έκλεισε η σεζόν με πανηγυρικό, εύθυμο, εορταστικό τρόπο για το μπάσκετ του ΓΣΑ το οποίο μέσα στο 2020, αυτή την περίεργη χρονιά λόγω της πανδημίας, έγραψε ιστορία και χαράζει ένα διαφορετικό μέλλον με την πρώτη παρουσία που έρχεται στη Γ’ Εθνική.
Μετά τον αγώνα, ακολούθησε φαγητό με πίτσες προσφορά του κ. Στάθη Κυριάκου και άπαντες στην κυανόλευκη οικογένεια ανανέωσαν το ραντεβού τους μετά το Δεκαπενταύγουστο όταν θα ξεκινήσει η προετοιμασία.


Σχετικά Άρθρα

Επενδύει στους μικρούς ο Γιάννης Στεργιόπουλος

Επενδύει στους μικρούς ο Γιάννης Στεργιόπουλος

Σημαντική η παραμονή του Νίκου Κανατούλα στον ΓΣΑ, επτά αθλητές από το εφηβικό τμήμα ακολουθούν την…
Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξαναχτύπησε το απόγευμα του Σαββάτου 24-08-2024 το κουδούνι του επιστάτη, του συγχωρεμένου κυρ’ Γιώργη Ξιφάρη, στο…