• 24 Ιουλίου, 2020

Mεταγραφική επιτυχία για Πύρασο με Θοδωρή Παπαδόπουλο!

Mεταγραφική επιτυχία για Πύρασο με Θοδωρή Παπαδόπουλο!

Έναν ποδοσφαιριστή που μετράει 245 συμμετοχές σε Α’, Β’, Γ’ Εθνική και είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο μαγνησιώτικο κοινό λόγω της παρουσίας του στη Νίκη Βόλου σε τρεις θητείες έβαλε στο ρόστερ του ο Πύρασος. Πρόκειται για τον αριστερό μπακ Θοδωρή Παπαδόπουλο, ο οποίος για πρώτη φορά αφήνει τις επαγγελματικές κατηγορίες και θα αγωνιστεί με τη φανέλα της ομάδας της Ν. Αγχιάλου στην επόμενη Α’ Τοπική.

Δίχως αμφιβολία πρόκειται για μια σημαντική μεταγραφή. Ο Παπαδόπουλος γεννήθηκε στις 11 Αυγούστου 1987. Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Άρη Θεσσαλονίκης. Στη συνέχεια έπαιξε κατά σειρά σε Απόλλωνα Καλαμαριάς, Θερμαϊκό, Πανθρακικό, Δόξα Δράμας, Μακεδονικό, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Νίκη Βόλου (βασικό μέλος της ομάδος που κέρδισε τον τίτλο και την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ), Ηρακλή Ψαχνών, Νίκη Βόλου ξανά, Απόλλωνα Λάρισας, Αστέρα Αμαλιάδος, Νίκη Βόλου, Διαγόρα Ρόδου.

Τη σεζόν 2018-19 είχε το απόλυτο των συμμετοχών ως βασικός σε όλα τα παιχνίδια της Νίκης Βόλου στη Γ’ Εθνική και το 2019-20 κατέγραψε 20 συμμετοχές με 1 γκολ στη Football League με τη φανέλα του Διαγόρα. Στην καριέρα του έχει καταγράψει συνολικά, 6 συμμετοχές στην Α’ Εθνική, 96 στη Β’ και 143 στη Γ’!!!

“Έχει σημειώσει μεγάλες επιτυχίες στην πολυετή καριέρα του και είμαστε σίγουροι ότι θα αποτελέσει παράδειγμα κι οδηγό για τα νέα παιδιά τόσο στο σύλλογό μας όσο και γενικότερα στο τοπικό πρωτάθλημα της Μαγνησίας. Καλωσορίζουμε τον Θοδωρή στη μεγάλη οικογένεια του Πυράσου και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες” αναφέρεται στην ανακοίνωση του Πυράσου.


Σχετικά Άρθρα

ΓΣΑ-Πύρασος, φωτορεπορτάζ

ΓΣΑ-Πύρασος, φωτορεπορτάζ

Το φωτορεπορτάζ από τη σημερινή νίκη του ΓΣΑ με σκορ 1-0 επί του Πυράσου.
Το γκολ του Κλουκουτάρα χάρισε τρίποντο στον ΓΣΑ

Το γκολ του Κλουκουτάρα χάρισε τρίποντο στον ΓΣΑ

Για την 23η αγωνιστική αναμετρήθηκαν σήμερα στο στάδιο Αλμυρού ο ΓΣΑ με τον Πύρασο και οι…
Καταδικαστική ισοπαλία για Μικροθήβες και Ιάσονα

Καταδικαστική ισοπαλία για Μικροθήβες και Ιάσονα

Έξι γκολ προσέφεραν οι δύο τελευταίες ομάδες της κατάταξης της Β’ Τοπικής, αλλά δεν χάρηκε κανείς……