• 18 Ιουλίου, 2020

Με τα πράσινα της Δήμητρας στη Γ’ ο Παναγώτης Βούλγαρης

Με τα πράσινα της Δήμητρας στη Γ’ ο Παναγώτης Βούλγαρης

Ήταν γνωστό πως ο Παναγιώτης Βούλγαρης θα βρίσκονταν τη νέα σεζόν στη μεγάλη οικογένεια της Δήμητρας Ευξεινούπολης ως προπονητής στα τμήματα υποδομής, σήμερα επισημοποιήθηκε ότι θα φορέσει την πράσινη φανέλα στα γήπεδα της Γ’ Εθνικής.

Για τον πρώην αρχηγό του ΓΣΑ, με παρουσία σε υψηλό επίπεδο παίζοντας επίσης σε Πύρασο, Πρωτεσίλαο και Μυρμηδόνες, δεν χρειάζονται συστάσεις στο φίλαθλο κοινό του Αλμυρού. Η πετυχημένη του πορεία σε όποιον σύλλογο κι αν αγωνίστηκε …μιλάει από μόνη της. Με την εμπειρία του, αναμένεται να βοηθήσει την ομάδα του Μιχάλη Ανδρωνά στο παρθενικό της ταξίδι στη Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Στη φωτογραφία μαζί με το μέλος του δ.σ., Βασίλη Καραμπάση.
Η ανακοίνωση της Δήμητρας: Ποδοσφαιριστής με γεμάτο βιογραφικό και πολλούς τίτλους. Φέτος, εντάχθηκε στο δυναμικό του συλλόγου με την ιδιότητα του προπονητή των ακαδημιών μας. Όμως η συνεργασία μας μαζί του, δε θα περιοριστεί σε αυτόν τον τομέα. Η επιθυμία να βοηθήσει την ανδρική ομάδα, ήταν γνωστή από καιρό και πλέον ήρθε η ώρα να φορέσει τα πράσινα και να ριχτεί στη μάχη της Γ’ εθνικής! Η διοίκηση της Α.Ε. Δήμητρας Ευξεινούπολης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Βούλγαρη Παναγιώτη, για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021. Ευχόμαστε από καρδιάς στον Παναγιώτη, υγεία, επιτυχίες και προπάντων δύναμη να ανταπεξελθει στο πολυεπίπεδο έργο που έχει αναλάβει !


Σχετικά Άρθρα

Επτά γκολ η Αγχίαλος με την Δήμητρα

Επτά γκολ η Αγχίαλος με την Δήμητρα

Στα επτά γκολ σταμάτησε η Αγχίαλος στον αγώνα με την Δήμητρα. Ο Αγιασλάρι, ο παίκτης που…
Το πρόγραμμα αγώνων στα γήπεδα της ΕΠΣΘ το Σαββατοκύριακο

Το πρόγραμμα αγώνων στα γήπεδα της ΕΠΣΘ το Σαββατοκύριακο

Αίας και ΓΣΑ στη Σούρπη το Σάββατο, ενώ την ίδια ώρα ντέρμπι μεταξύ Αγίας Άννας και…
Επτά γκολ η Ακρόπολη με την Δήμητρα

Επτά γκολ η Ακρόπολη με την Δήμητρα

Η Ακρόπολη νίκησε 7-1 την Δήμητρα. Τα δύο πρώτα γκολ ο Παγώνης στο 8ο και 15ο…