• 11 Ιουλίου, 2020

Πρώτη των πρώτων στην Ελλάδα η Μόσχου Εμμανουέλα από τον Αλμυρό – δηλώσεις

Πρώτη των πρώτων στην Ελλάδα η Μόσχου Εμμανουέλα από τον Αλμυρό – δηλώσεις

Πρώτη με τις δικές της δυνάμεις!
ΜΟΣΧΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ
(ΕΠΑΛ Αλμυρού): 19.585 μόρια – 1η βαθμολογία στο ΕΠΑΛ

Διπλή χαρά στην οικογένεια Μόσχου αφού η 18χρονη Εμμανουέλα ήταν η πρώτη των πρώτων στο ΕΠΑΛ Αλμυρού με 19.585 μόρια, ενώ παράλληλα έδωσε και ο 25χρονος αδερφός της, Νίκος συγκεντρώνοντας 17.595. Η Εμμανουέλα αρίστευσε χωρίς βοηθητικά μαθήματα καμία χρονιά!!!

Πρώτη στο ΕΠΑΛ, στον Αλμυρό, στη Μαγνησία, στην Ελλάδα! Πρώτη των πρώτων μας κάνει όλους περήφανους!

Όπως μας είπε: «Έκανα ποιοτικό διάβασμα. Δεν έδωσα έμφαση στο χρόνο διαβάσματος αλλά στο να μελετήσω αυτά που έπρεπε. Έτσι, η διαδικασία των πανελληνίων εξετάσεων δεν μου φάνηκε δύσκολη. Θεωρώ ότι το ποιοτικό διάβασμα με βοήθησε πολύ. Φοβηθήκαμε λίγο με την κατάσταση που διαμορφώθηκε με την καραντίνα, αλλά τελικά εξελίχθηκε υπέρ μας, τόσο διότι ήταν ευκαιρία για ξεκούραση όσο και για να διαβάσουμε καλύτερα. Μας βοήθησε επίσης η μείωση της ύλης. Ήξερα ότι είχα γράψει καλά, αλλά δεν περίμενα τόσο υψηλά. Ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη για εμένα και την οικογένειά μου και σίγουρα νιώθω περήφανη. Ανταμείφθηκαν όλοι οι κόποι μου».
Αναφορικά με το γεγονός ότι δεν έκανε φροντιστήρια, η Εμμανουέλα τόνισε: «Πράγματι, δεν έκανα καθόλου φροντιστήρια σε κανένα μάθημα, σε καμία χρονιά. Είχα βοήθεια από την οικογένειά μου και ιδιαίτερα σε ορισμένα μαθήματα από τη μεγαλύτερη αδερφή μου η οποία είναι φοιτήτρια. Το διάβασμά μου θα έλεγα ότι ήταν ποιοτικό και όχι ποσοτικό».
Μας ανέφερε επίσης ότι θέλει να σπουδάσει στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο στο Βόλο κι αργότερα να ασχοληθεί με την καλλιέργεια αγροτικών προϊόντων και τις εξαγωγές.

Όσον αφορά στο, αδερφό της Νίκο, είναι ο μεγαλύτερος από τα τέσσερα αδέρφια Μόσχου τα οποία τη νέα χρονιά θα είναι όλοι φοιτητές! Ο Νίκος πήρε πέρυσι πτυχίο από το Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης στο Βόλο, ξαναέδωσε λοιπόν πανελλήνιες φέτος και με τα μόρια που έπιασε, θέλει να βγάλει μια δεύτερη σχολή, το Οικονομικό Βόλου.


Σχετικά Άρθρα

Διορθώνουμε περήφανοι! Πρώτος στη Μαγνησία ο Ηλιάκης – Δήλωση

Διορθώνουμε περήφανοι! Πρώτος στη Μαγνησία ο Ηλιάκης – Δήλωση

Τελικά ο Στάθης Ηλιάκης είναι αυτός που συγκέντρωσε την υψηλότερη  βαθμολογία στις Πανελλήνιες εξετάσεις του 2018.…