• 6 Ιουλίου, 2020

Συνεχίζουν στο ΓΣΑ τα χαμογελαστά κορίτσια!

Συνεχίζουν στο ΓΣΑ τα χαμογελαστά κορίτσια!

Ο ΓΣ Αλμυρού δίνει την ευκαιρία στα νεαρά κορίτσια του συλλόγου να αγωνιστούν τη νέα σεζόν σε ένα σαφώς πιο απαιτητικό πρωτάθλημα απ’ ό,τι ήταν το τοπικό, που μόνο θετικό είναι ώστε να βελτιωθούν ακόμη περισσότερο!

Σήμερα το τμήμα βόλεϊ ανακοίνωσε την παραμονή στο έμψυχο δυναμικό ακόμη τριών νεαρών αθλητριών που προέρχονται από τα σπλάχνα του συλλόγου. Πρόκειται για τις Βασιλική Χατζηκυριάκου, Αναστασία Κυρίτση και Ελεάνα Κούτε.

*** Η Βασιλική, 16 ετών, “ψυχή” της ομάδας που πάντα εμψυχώνει τις συμπαίκτριές της, από τη θέση λίμπερο, θα βοηθήσει τον ΓΣΑ στα πρωταθλήματα που παίζει, Γυναικών και Κορασίδων.

*** Η 15χρονη Αναστασία, κεντρική, καρφώνει και μπλοκάρει! Από την ακαδημία, αγωνίζεται σε όλες τις κατηγορίες Γυναικών, Κορασίδων, Παγκορασίδων κι αποτελεί βασική μονάδα στα σχέδια του προπονητή.

***Η αριστερόχειρας Ελεάνα από την ακαδημία του Γ.Σ.Α και αυτή, παίζει στις θέσεις της διαγώνιας και του κέντρου. Τα τελευταία δύο χρόνια είναι στο κλιμάκιο προεθνικής Παγκορασίδων και σίγουρα θα συνεχίσει και τις επόμενες. Είναι μόλις 14 ετών και έχει ύψος 1.87!!!


Σχετικά Άρθρα

Τα κορίτσια του ΓΣΑ και της ΕΑΛ σε δράση / φωτορεπορτάζ

Τα κορίτσια του ΓΣΑ και της ΕΑΛ σε δράση / φωτορεπορτάζ

Στον αγώνα που ολοκλήρωσε το Φάιναλ Φορ Παγκορασίδων, η πρωταθλήτρια ΕΑΛ κέρδισε 3-0 σετ τον Αλμυρό…
Χωρίς ήττα στην πρώτη φάση οι Παγκορασίδες του ΓΣΑ!

Χωρίς ήττα στην πρώτη φάση οι Παγκορασίδες του ΓΣΑ!

Η ομάδα Παγκορασίδων του ΓΣΑ ολοκλήρωσε την πρώτη φάση του πρωταθλήματος μόνο με νίκες! Οκτώ παιχνίδια…
ΓΣΑ-Σπάρτακος σε εικόνες

ΓΣΑ-Σπάρτακος σε εικόνες

Ο Σπάρτακος, που είναι στις πρώτες θέσεις της κατάταξης, κέρδισε 0-3 σετ τον ΓΣΑ στο κλειστό…