• 30 Ιουνίου, 2020

Αλλάζει επίπεδο το βόλεϊ του ΓΣΑ – Διπλάσιοι αγώνες τη νέα σεζόν

Αλλάζει επίπεδο το βόλεϊ του ΓΣΑ – Διπλάσιοι αγώνες τη νέα σεζόν

Η σεζόν 2019-20 ολοκληρώθηκε με τον ιδανικό τρόπο για τον ΓΣ Αλμυρού αναφορικά με τη γυναικεία ομάδα αφού ως γνωστόν, εδώ και δέκα ημέρες, κέρδισε μέσω κλήρωσης τον προβιβασμό στη Β’ Εθνική. Την Τετάρτη έγινε εορταστική προπόνηση όπου η διοίκηση απένειμε αναμνηστικά διπλώματα στις αθλήτριες.

Ο Βαγγέλης Κωνσταντίνου, έφορος βόλεϊ και μέλος του δ.σ. του ΓΣΑ, ανέφερε σχετικά: “Η ομάδα μας δικαιούταν την άνοδο βάσει της αγωνιστικής της πορείας. Αυτή ήρθε με κλήρωση και έστω κι έτσι, επιτεύχθηκε ο στόχος που είχαμε θέσει στο ξεκίνημα της περιόδου. Είμαστε ευχαριστημένοι διότι ο ΓΣΑ αλλάζει επίπεδο, θα συμμετάσχει σε μια κατηγορία με περισσότερα παιχνίδια και πιο δυνατούς αντιπάλους. Θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί τη νέα σεζόν στη Β’ Εθνική, έχοντας ρόστερ που θα απαρτίζεται από τα μικρά σε ηλικία κορίτσια μας, ενώ θα δώσουμε ακόμη μεγαλύτερη βάση στα αναπτυξιακά τμήματα”.

Η Μαρία Βάρσου, επίσης έφορος βόλεϊ και σύμβουλος στη διοίκηση του συλλόγου, σχολίασε την άνοδο με ανάρτηση σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης αναφερόμενη προς τις αθλήτριες και τον τεχνικό. Όπως έγραψε “Β’ Εθνική: όπως κι αν έγινε και με τον τρόπο που έγινε, όπως και να ‘χει, πλέον είμαστε εκεί!!! Τις πιο πολλές σας ξέρω από το Δημοτικό. Ανέκαθεν σας πίστευα και ήμουν πάντα υπερήφανη για εσάς!!! Φέτος μάς κάνατε υπερήφανους για ακόμη μία φορά, εσείς και ο προπονητής σας! Καινούργιος στην ομάδα μας, έφερε νέα δεδομένα, χαρά, χαμόγελα που σπάνια έβλεπα τα τελευταία χρόνια στα πρόσωπά σας… Φύσηξε φρέσκος αέρας και μας πήρε μαζί του σε ένα υπέροχο ταξίδι που μόλις ξεκινάει… Συγχαρητήρια σε όλες σας και στον κόουτς του τμήματος βόλεϊ του ΓΣΑ!”.

 

Στην επόμενη Β’ Εθνική, ο ΓΣΑ δεν θα βρει την Αργώ Βόλου που ανέβηκε στην Α2 Κατηγορία, όμως ήδη γνωρίζει τους εννιά αντιπάλους του. Είναι η “κοντινή” Νίκη Βόλου, οι ΑΕΛ, Άθλεση, ΓΣ Νίκαιας, Φιλαθλητικός Αμπελώνα, ΓΣΕ Ελασσόνας από το νομό Λάρισας, ο ΣΠΑ Καρδίτσας, η Φθία Λαμίας, ενώ πιο μακρινή μετακίνηση είναι αυτή στις Λιβανάτες Φθιώτιδας όπου εδρεύει ο Δαφνησιακός. Έτσι, το τμήμα βόλεϊ του ΓΣΑ αλλάζει επίπεδο. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι στο τοπικό πρωτάθλημα 2019-20 έδωσε οκτώ αγώνες στην πρώτη φάση (που κέρδισε όλους), συν έναν νοκ-άουτ και θα ήταν άλλοι τρεις εάν γίνονταν το Φάιναλ Φορ. Πλέον, την αγωνιστική σεζόν 2020-21 το πρωτάθλημα θα έχει 18 αγωνιστικές για τα κορίτσια του Χρήστου Μακρή.

 


Σχετικά Άρθρα

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξαναχτύπησε το απόγευμα του Σαββάτου 24-08-2024 το κουδούνι του επιστάτη, του συγχωρεμένου κυρ’ Γιώργη Ξιφάρη, στο…
Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Από σήμερα, αγαπητοί μου αδελφοί, αρχίζει μια νέα περίοδος της Εκκλησίας μας. Από σήμερα αρχίζει το…