Αρχηγών παρόντων πάσα αρχή παυσάτω!

Αρχηγών παρόντων πάσα αρχή παυσάτω!

Οι δύο αρχηγοί της Δήμητρας, Δημήτρης Στεφανής και Πέτρος Θωμαΐδης δεν θα μπορούσαν να λείψουν από το παρθενικό ταξίδι του συλλόγου της Ευξεινούπολης στη Γ’ Εθνική.

Ανακοινώθηκε η παραμονή τους στο ρόστερ. “Παραμένει ως εγγυητής της προσπάθειας που θα κάνει το φετινό ρόστερ. Παραμένει για να κρατήσει
και φέτος όλους τους συμπαίκτες του, ενωμένους σα μια γροθιά. Παραμένει για να θωρακίσει την άμυνά μας με το πάθος, την εμπειρία και την προσωπικότητά του. Παραμένει αρχηγός” αναφέρεται στην ανακοίνωση για τον Στεφανή που επέστρεψε πριν τρία χρόνια στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του απ’ όπου ξεκίνησε την πορεία του.

“Δεν υπήρχε περίπτωση να απουσιάζει ο, εκ των αρχηγών, Πέτρος Θωμαΐδης, από το ραντεβού με την ιστορία, τη συμμετοχή του στη Γ’ Εθνική με την πράσινη φανέλα” γράφτηκε από την ομάδα για τον Θωμαΐδη.

Στεφανής: “Δεν θα μπορούσα να λείψω από τη μεγαλύτερη στιγμή της ομάδος”
Ο Δημήτρης Στεφανής σε ανάρτησή του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης σχολίασε σχετικά: “Άλλοι το βλέπουν χαζό… Άλλοι το βλέπουν υπέροχο… Άλλοι το βλέπουν περιττό… Άλλοι το βλέπουν ρομαντικό… Οι απόψεις διίστανται για το ποδόσφαιρο…!!! Μόνο αυτοί που έχουν νιώσει τη χαρά ενός γκολ στο 90′ την άνοδο με την αγαπημένη ομάδα σου!!! Την απογοήτευση μιας ήττας κι ενός υποβιβασμού…
Την προπόνηση στο κρύο και την ζέστη για να είσαι έτοιμος για την αγαπημένη σου Κυριακή… Την προσμονή να σε κοιτάξει ο προπονητής και να σου πει σήκω γιατί ήρθε η ώρα να βοηθήσεις την ομάδα και τους συμπαίχτες σου δηλαδή την οικογένεια σου!!!
Τον πόνο των τραυματισμών και πάρα πολλά ακόμα που σου προσφέρει αυτό το άθλημα ευχάριστα ή δυσάρεστα… Ίσως είναι η τελευταία χρονιά ίσως κ όχι…. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα μπορούσα να λείψω από τη μεγαλύτερη στιγμή της ομάδος! Πάμε όλοι μαζί να το χαρούμε!


Σχετικά Άρθρα

Ταλαντούχος επιτελικός χαφ στη Δήμητρα

Ταλαντούχος επιτελικός χαφ στη Δήμητρα

Νεαρό ποδοσφαιριστή από τα Τρίκαλα απέκτησε η Δήμητρα και οι συστάσεις που τον συνοδεύουν είναι οι…
Σημαντική μεταγραφή για Δήμητρα: από τη Δόξα Δράμας στην Ευξεινούπολη

Σημαντική μεταγραφή για Δήμητρα: από τη Δόξα Δράμας στην Ευξεινούπολη

Έναν παίκτη με παραστάσεις από τις εθνικές κατηγορίες που είναι σε θέση να κάνει τη διαφορά…
Με όλα τα νέα πρόσωπα η πρεμιέρα της Δήμητρας στην Ευξεινούπολη

Με όλα τα νέα πρόσωπα η πρεμιέρα της Δήμητρας στην Ευξεινούπολη

Νέα σεζόν, νέο ξεκίνημα για την Δήμητρα που μετά από μια δύσκολη διετία, επιστρέφει δυνατή εκεί…